107
Melyik boltban adnak legtöbbet egy Celeron 500 vudu 3000 gépet Win95-tel?
-
joco102 #54 Képzeld el hogy én nem sértödtem meg és nem fogom hirdetni a gépemet hanem beviszem a legelsö boltba és felölem annyit adnak érte amennyit akarnak.A kiszerelést meg csak szerviz végezheti mert még garanciális a cd-irom.Viszlát! -
TomBond #53 Én elhiszem hogy fáj az igazság, de ez még nem ok a megsértődésre.
Hirdesd a géped, ha szerencséd van kifogsz egy balekot aki jó drágán megveszi (én is így teszek), de ha el akarod adni akkor neked is kompromisszumot kell kötni!
A kiszerelésről pedig annyit, hogy ténleg nem kell hozzá túl sok ész! -
joco102 #52 A Topicot bezárom ugyanis itt kevés az értelmes ember. -
joco102 #51 Látom csak kötözködni tudsz te kölyök. -
[Walaki]D`Lair #50 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Xboxman #49 Télleg vegyél inkább egy Ps2-őt(egy 10-en éves gyerek is simán kiszereli:) -
[Walaki]D`Lair #48 mármint maximum 30e-ért -
[Walaki]D`Lair #47 CD-író nélkül max!!! 30eFt -
joco102 #46 40 ezerért a tiéd lehet. -
joco102 #44 Én kemény forintokat akarok. -
joco102 #43 Én csak akkor használok általában Operát,ha az Internet Explorer 6 nem jön be ami a Chellonál már jó párszor elöfordult. -
#42 de warez oldalt nezni jobb az opera :D
nincs layer tamogatas meg hasonlo jo tulajdonsagok miatt :D idegesito reklamnok megkimelnek -
#41 Ahelyett meg ott a pop-up stopper (panicware) ! -
#40 mindenesetre azt jobb ha tudod hogy a boltok fillerekert fogjak megvenni... feladsz aprohirdetest expresszben hamar megveszik, es tobb penzt kapsz mit barmelyik boltban.
ha nemakarsz szerelni, amit nem ertek... tenyleg csak csavarozni kell :D kerd meg egy ismerosod, vagy vidd be barmelyik pc szervizbe parszaz forintert szetszedik -
#39 nade oparat ki hasznal? :D csak warezolasra az auto popup kill miatt :D -
joco102 #38 A 29-es a tiedé. -
joco102 #37 Ezt a Windoz95-re értettem. -
joco102 #36 Csak egyben megy ,külön nem. -
joco102 #35 Feketézni tilos! -
joco102 #34 Remélem azért mindenki megtalálja a neki szánt válaszomat.Sorry! -
Borg #33 ami opera alatt nem működik, de ezt csak zárójelben mondtam:) -
M.A.D. #32 micsoda??? programot pénzért???? fuck yourself! -
#31 feltalatak a valasz erre gombot! :D -
joco102 #29 Majd amelyik bolt megveszi a gépet ott vetetem ki.Én nem akarok kontárkodni. -
joco102 #28 Akkor 12ezer is elég nekem. -
joco102 #27 Te nem vagy magadnál ez a konfig legalább 40-ezret ér.Kevesebbért nem adom. -
joco102 #26 Akkor elég 45-ezer is. -
#25 Azzal többet fog szívni, nekem elhiheted :-))))) -
#24 Zsenyka aggódott, úgyhogy ide teszem, sorry !
Zsenykának -> Nem akarsz nekem is mondani egy árat ??? :-)))
Ezen alkatrészektől válnék meg most gépemből:
cel660@750 + hűtő, atomstabil, nem is langyos
EPOX BX-3 slot1 + sloket, díjnyertes darab
256Mb SDRAM133
-
#23 most nezem nembirsz kivenni egy cd irot meg egy halokartyat? legrosszabb esetben 5 csavar
asszem vegye egy ps2 t :D -
#22 ujonan sem erne annyit ugyanis nem tamogatott oprendszer... -
#21 Azé ha a W95 OEM, akkor senkinek sem lehet (hivatalosan) elpasszolni, ugyebár, mert az úgy tózse kalóz ! :-))) -
Xboxman #19 Ehh magadnál vagy 70ropi?:)Összeteheted a kezed ha 45rongyot ad érte valaki! -
joco102 #18 Az alaplap és a táp garanciális igy mennyit ér. -
Borg #17 90 nettóért 1200as cerkával lehet gépet összerakni... kicsit sok ez érte... -
TomBond #16 Én komoly ajánlatot kérek, és tényleg eladó a gép ha valakit érdekel írjon - akár ide akár az e-mail címemre - hogy neki mennyiért kell a cucc és ha megegyezünk akár holnap viheti a gépet! -
joco102 #14 80 ezer. -
TomBond #13 És ennek a gépnek mi lehet az ára?
- Abit BX6-2 alaplap
- 566 MHz Celeron processzor (soha nem volt húzva, de elvileg 850-et simán megy ebben az alaplapban)
- 512 MB SDRAM,
- 6,4 GB HDD,
- 32 MB-os N’vidia GeForce2 videókártya,
- SB kompatibilis hangkártya,
- LG 4x4x32 CD író,
- Mobile rack,
- Nagy ATX ház,
- 1,44 FDD
Ha kapok egy jó árat már viheted is!
:-D -
joco102 #12 Akkor ez a konfig 50 ezret érhet(Cd iró nélkül) -
TheZsenyka #10 Természetesen a win95-öt nem számoltam bele. De ha el tudod passzolni a vevőnek, olyan 8-12 ropit mernék megkockáztatni. De embere válogatja.