716
-
#476 a mai stargate-ben viszont benne volt a mátrix szvsz. A bunyó alatt egész jó kameramozgás meg lassítás volt :D -
winnie #475 ??? mi ebben a matrix-mánia? a mátrix még sehol sem volt, amikor ez a rész készült, plusz rég rossz lenne, ha a matrix talalta vola ki a virtualis valosag dolgot:)) -
#474 jaj istenem matrix mania -
#473 jó rész volt ma.
:) -
#472 kösz! leeht hogy már láttam, ismerősen cseng -
#471 bekerültek egy világba ahol mindenki virtuálisan élt, a világuk el volt pusztulva, hordtak egy virtuális szemüveget és minden szép és jó volt
ide csöppentek hárman Meggie-n elég sokáig rajta volt és csak a film 2/3-ánál derült ki hogy ábrándozik,
a végén modosították a szép álmokat rámálomra mindenki begárgyult -
#470 miért, mi volt benne? -
#469 sajnálhatod -
#468 én meg nem láttam:-( -
#467 én is :) -
#466 egyetértek -
#465 Ez jó rész volt :) -
#464 kezdődik ...
:) -
#463 Kari Wuhrer igen. -
#462 HBO-n Kari Whurer vagy hogy kell írni -
#461 És akkor mi a kapitány?
(csak mert a szótárban megtalálta, hogy captain 2. kat százados -
winnie #460 ez már az új szinkron, és úgy tűnik az új fordítónak fogalma sem volt, hogy a captain angolul százados. brr. -
#459 ja, igen.
most már rémlik.
háát, ez van ...
-
#458 Lekapitányozta az egyik ellenálló -
#457 de.
mit is mondtak ? -
#456 Maggie eddig nem százados volt? -
#455 mondjuk ha a dtnetwork-re gondolsz, akkor oks :) -
#454 Hogy zárt volna már be? A jelenlegi tv2 logóval volt felvéve a film! -
#453 ez egy 1000 éves oldal
Sajna már bezárt, csak a fórum él belőle.
Az összes eddigi részt innen szedtem le :)
Ha megnézed a fórumban, az enyém volt az első post anno :D -
#452 hm, az kár:-( -
#451 nem -
#450 télleg, akkor most már nem is lesz benne Wade? -
#449 HTX!
Nagyon kúl, pláne, hogy a srác ingyé adja. Ritka ez a mai emeltdíjas sms világában... -
winnie #448 http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=sliders&id=1076885927 -
#447 a részre úgy ahogy emléxem; de arra nem, hogy nem e világ szülőttje Quinn. -
#446 nemtom, de kérem a mai részt valakitől :(
[ajtó olajozására emléxem. Naná, hogy akkor volt csak pár percük, és nem hallották anyxucit... -
#445 Hmm, fotonnyomokat? :) Tuvok biztos örült - már ha nézi a sorozatot - a vulcáni kézjelnek. Úgy tűnik a grafikával most sem szenvedtek túl sokat, és a történet sem lett túl jó, bár az előzőekhez képest azért lényegesen nézhetőbb. Amúgy arra emlékeztek, h ez a Föld nem Quinn otthona? Az anyja ugyanis megcsináltatta a nyikorgós ajtót az igazi világában, ezt azonban annak alapján vélte az ő otthonának, h az ajtó most sem volt megcsinálva. Szóval akkor most tévesen kapta meg az üzenetet, s ez ki is derül majd később, vagy erről megfeledkeztek az írók? -
#444 Aha... és ez hol van? olvassak vissza pár oldalt? -
winnie #443 általában mindegyik rész elérhető a sliderses letöltő helyekről, de a legfrissebbek mindig. szerintem ma este már fent lesz -
#442 [riadó]
Srácok, gáz van! Elfelejtettem beállítani a videót, és vendégek voltak, sazl a sliders kimaradt. Valaki nem tudná elérhetővé tenni a mai részt?
Szóba jöhet html, ftp, dc++
[/riadó] -
#441 Vagy de! -
#440 vagy mégsem? -
#439 lemaradtam a mostaniról szokás szerint :/
jövő héten kezdik a 4. szériát :) -
#438 hát ja, már kiváncsi vagyok, mi sül ki ebből:-)))))) -
#437 Ehh, jövő hétet FELTÉTLENÜL nézni kell :D