Serv-U felhasználóknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Valaki használ Serv-U(crackelt) mellett SpyDoctort? Már néztem több verziót is de mindegyikre ezt írja ki? Szerintetek ez valós veszély?
Backdoor.Servu (Server-FTP.Win32.Serv-U.4100
Troj/ServU-Gen
ServU-Daemon )
Type: Backdoor
Threat Level: High
Description: Backdoor.Servu runs silently in the background and opens up a port, which allows attackers to gain access and control over the infected machine.
Advice: Toss
Valaki használ Serv-U(crackelt) mellett SpyDoctort? Már néztem több verziót is de mindegyikre ezt írja ki? Szerintetek ez valós veszély?
Troj/ServU-Gen
ServU-Daemon
Description: Backdoor.Servu runs silently in the background and opens up a port, which allows attackers to gain access and control over the infected machine.
Hali!
Valaki használ Serv-U mellett SpyDoctort? Már néztem több verziót is de mindegyikre ezt írja ki(crackel)? Szerintetek ez valós veszély?
Troj/ServU-Gen
ServU-Daemon )
Valaki használ Serv-U mellett SpyDoctort? Már néztem több verziót is de mindegyikre ezt írja ki(crackel)? Szerintetek ez valós veszély?
Troj/ServU-Gen
ServU-Daemon
Sorry a kellemetlenségek miatt a letöltésnél, csak az internet alatt a nagy és kis betûk is meg vannak különböztetve, amit én elfelejtettem, amikor atirtam a hivatkozást. Mostmár letölthetitek, és várom az észrevételeket.
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!