8
GF4 TI4200 TV OUT probléma
-
#8 nekem aszonták nem szeretni az svidejót, én is rca-t használok -
TheZsenyka #5 NTSC üzemmódban ugyebár színeket sem látsz. A PAL módban persze látsz, de fontos hogy jó minőségű kábelt használj. Koaxiális legyen ha egy mód van rá (akár RCA akár SVIDEO konnektoron nyomulsz) és minél rövidebb legyen. -
TheZsenyka #3 Ó, semmi gond... :) Természetes dolog. Simán meg lehet oldani hogy mindkettőn menjen, a TV menüben keress egy "OVERLAY" opciót amit pipálj ki és "voálá"... :) -
#1 Vettem mostanában egy Abit GF4 TI4200 videokártyát. Örömmel vettem észre ,hogy a kártya ismét tudja a Klón üzemmódot és a TV-kimenetén keresztül is lehet látni a monitor képét. De jelentezik egy olyan gond , ha DivX-et játszok le,hogy a windows media player képt nem jeleníti meg a tv-n,ha teljesképernyőre teszem akkor egy nagy feketeség van, ha pedig ablak módban fut a media player. akkor látszik a háttérben a Windows képernyő, de a film helyén egy fekete kocka van, ugyan akkor a monitoron rendesen látható a film, csak a TV-kimeneten megjelenített képpel csinálja ezt. HA valakinek van jó ötlete segítsen.