Clone cd help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a Klónt izb. Az már télleg mûxik.
Na font van a supergamez FTP!!
upload konyvtár
Clone cd 4 mappa
upload konyvtár
Clone cd 4 mappa
izze...leszedem cloneCD-vel image-be...aztan daemonnal mountolom, onnan irom meg clonecd-vel cd-copy (cd to cd) uzemmodban. Mivel audio cd, max 4x-es a sebesseg....az nem lehet baj 😞((
Hi!
izb: Ha nem nagy gond, akkor lécci tedd föl nekem, mer 1* már letöltöttem a 4.0.1.10-est, de valszeg szar volt a crack hozzá...
THX.
izb: Ha nem nagy gond, akkor lécci tedd föl nekem, mer 1* már letöltöttem a 4.0.1.10-est, de valszeg szar volt a crack hozzá...
THX.
Egy azon szemely vagy ATB vel?
Mennyivel irsz??
Cd röl cd re??
Cd röl cd re??
sziasztok, nekem egy masik erdekes problemam van.
Friss rendszeren (xp prof) clonecd4.0.1.10 jo toressel 😊)) fenn figyel.
az elso 5 audio cd-t jol megirta, aztan az osszes utana jovot (kitarto voltam 😊, elcseszte. Az egyiknek csak az elso 2 perce rossz, a masiknak az elso 3 szama, van olyan, amit az asztali cdjatszom egyaltalan nem lat 😞
Ujratelepites utan (mindent elolrol, persze) megint ez a helyzet.
Egyebkent Philips iro, eddig nagyon jo volt. Egy masik gepbe csak ugy beteszem (xp, clonecd ugyanaz!, csak a HW mas) semmi baja nincs az ironak.
Szerintetek??
Elore is koszi!
Friss rendszeren (xp prof) clonecd4.0.1.10 jo toressel 😊)) fenn figyel.
az elso 5 audio cd-t jol megirta, aztan az osszes utana jovot (kitarto voltam 😊, elcseszte. Az egyiknek csak az elso 2 perce rossz, a masiknak az elso 3 szama, van olyan, amit az asztali cdjatszom egyaltalan nem lat 😞
Ujratelepites utan (mindent elolrol, persze) megint ez a helyzet.
Egyebkent Philips iro, eddig nagyon jo volt. Egy masik gepbe csak ugy beteszem (xp, clonecd ugyanaz!, csak a HW mas) semmi baja nincs az ironak.
Szerintetek??
Elore is koszi!
De ha kell,fölrakom a clone cd és a törést a supergamez FTP re!
Szedd le a Clone cd 4.0.1.10 verzioját,ehez tuti jo crack van az astalavista.box.sk.
Velem is ugyanaz történt mint veled,és ez a crack+program megoldotta a problémámat!
Velem is ugyanaz történt mint veled,és ez a crack+program megoldotta a problémámat!
És szerintetek mit lehet most csinálni vele?
Mer igy nem tok játékokat átírni...
Mer igy nem tok játékokat átírni...
valószínû, hogy idõkorlátos volt az elsõ amit feltettél, és az lejárt. jártam már én is így. nagyon bosszantó.
Hi!
Az lenne a problémám,hogy ha felteszem akármelyik clone cd-t, egyik se müxik, azt irja ki, hogy lejárt a próbaidõ.(letöltöttem a legújabbat is ott szintén ez van) Ja és nem fogadja el, a 100 százalékig jó regkódot,amivel
régen még mûködött.
Próbáltam a registribõl kitörölni a bejegyzését, majd ujra feltettem, de ugyanaz a helyzet.
Ha valaki már találkozott ezzel, és tud segíteni, léccisegítsen!
THX.
Az lenne a problémám,hogy ha felteszem akármelyik clone cd-t, egyik se müxik, azt irja ki, hogy lejárt a próbaidõ.(letöltöttem a legújabbat is ott szintén ez van) Ja és nem fogadja el, a 100 százalékig jó regkódot,amivel
régen még mûködött.
Próbáltam a registribõl kitörölni a bejegyzését, majd ujra feltettem, de ugyanaz a helyzet.
Ha valaki már találkozott ezzel, és tud segíteni, léccisegítsen!
THX.