Diákhitel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!Forza Ferrari!
Egy félévre, nekem muszály felvenni mind a 200 ezret, vagy ezen belül mozogva tudok felvenni akár mennyit? Konkréten 60-70 ezerrõl lenne szó... 😊
ha felveszek 1 félévre 1 összegben 200at, és már a nyáron vissza tudnám fizetni akkor, szerzõdés bontás esetén vajon 200at kell visszafizetnem?
mert nem igazán nyesem, hogy mit jelent az, hogy 4 hónap múlva, vagy 40 éves koromig... :S
én fölveszem és még fel is fogom egy darabig, mert szüleim nem tudnák fizetni a utat, kaját, lakbért stb. normális diákmeló meg kizárt sajna, csak reménykedhetek h lesz jó munkám amibõl törleszteni tudok meg még élni is tudok mellette :S:S
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Ha valakit izgat még a diákhitel téma, szívesen társalgok itt arról, hogyan lehet kiszámolgatni a felgyülemlett tartozást, a visszafizetési idõt, stb...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
1.) 616ezer FT spórolt pénzem van
2.) befektetni nem akarok, de porporosodni sem, mert elköltöm 😊
3.) kamatoztatni hagyni a legjobb
3.) nyítottam az OTP-nél Junior Max-ot (hallgató vok), vagy inkább lakosságit? De az akkor szüleim nevére. Nemtom melyik ad magasabb kamatot?
5.) azt sem tudom hogyan lehet lekötni stb...
Fákjúal!
Szal közben nem is fizethetem vissza? Csak ha lejár a "diák jogosulcságom"?
Fákjúal!
%-ban is jó!!
THX!!!
Fákjúal!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Kitöltött egy papírt amit póstán is kérhetsz, de leszedhetsz az internetrõl is (www.diakhitel.hu), aztán ha kitöltötted akkor asszem a suliban kell vkinek odaadnod, többet nem tudok.

Na várom a válaszot...

Az rendben van, de mikor lehet fölvenni a pénzet?
Automata banknál pötyögtem az 50 ezer Ft-ot, ami maxumumot lehetséges kihúzni a szept lemaradt esetén is.
Egyáltalán sikerült kihúztál a pénzet?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Lécci valaki írjon, ha ELINDUL A DIÁKHITEL! Elõre is köszi! 😉
Üdv.: bolic (BMF NIK)