14
Revolution...
  • TheZsenyka
    #14
    Nekem is volt ilyen problémám... érdekes módon másnap már nem kérte a játék a CD-t hanem megtalálta... arghh :) talán nem indítottam újra a gépet...

    Crcak amúgy nem kell hpzzá...
  • TheZsenyka
    #11
    Szerintem ez kurvára nem final... nézzétek csak meg a linkeket... említést sem tesznek a gammáról egyik site-on sem... (már az URL-ek amiket a gamma felrak magának)
  • Deajka
    #10
    Hol lehet erről valami infót kapni róla ?
    Olvastam a story-t és még jó is lehet.
  • M.A.D.
    #9
    Még jó, hogy a RING2-t töltöm éppen! :)
  • M.A.D.
    #7
    Húúú bakker....a meló elveszi az agyam. Sorry
  • Evilmann
    #6
    Ahemm... nem kéne keverni a Republic: The Revolutiont a sima Revolution-el, ez utóbbi ugyanis egy Activision Value által kidaott alacsonykíltségvetésű FPS.
  • M.A.D.
    #5
    E3: Republic: The Revolution
    2001. május 21. 02:08, Hétfő - Spencer

    Mi jut eszünkbe a forradalom szó hallatán? Vérengzések, rendbontások, katonai, rendőrségi akciók. Képzeljük el, mi lenne, ha most például Londonban forradalom lenne?

    A vérengzéseket leszámítva azonban a forradalmaknak sokat köszönhettünk, és pont ez az alapja a Republic: The Revolution című "forradalmi" programnak, melyet a londoni Elixir Studios készített. A játékot egyszerű lázadóként kezdjük egy titkos főhadiszállással, néhány támogatóval. Innen indulva kell kiépítenünk egy egész nemzetre kiterjedő hálózatot, hogy végül az elnököt elsöpörve, megdönthessük a hatalmat a Novistranai Köztársaságban.

    A csodálatos 3 dimenziós világban rengeteg veszély leselkedik ránk. Először is itt van az a maximum 16 konkurens frakció, akiket vagy többjátékos módon keresztül, vagy a számítógép segítségével hívhatunk éltre, másodsorban pedig maga az elnök, aki mindent megtesz majd, hogy ő maradjon hatalmon.

    A programban öt úton indulhatunk el a győzelem felé. Játszhatunk politikusként, üzletemberként, bűnözőként, vallási vezetőként vagy tábornokként. Ennek köszönhetően az izgalmas játék szinte megunhatatlan, annyi lehetőség áll a játékos rendelkezésére. Bomlaszthatjuk a hatalmat focimeccseket meghiúsító randalírozók segítségével, terjeszthetjük új eszméinket, stb.

    A megjelenítésért felelős Totality névre hallgató grafikus motor nagyon különleges darab, hiszen képes igen komplex jeleneteket renderelni valósidőben. Novistrana városainak összesen 1 millió lélegző és egyéni lakosát az intelligens mesterséges intelligencia hívja életre.

    Aki esetleg elgondolkozik azon, hogy vajon kinek az ötlete lehetett egy ilyen játékot készíteni, nos eláruljuk, hogy a program Demis Hassabis agyszüleménye. Demis már 23 éves korában diplomát kapott a Cambridge Egyetemen. Segédkezett a Theme Park és a Black & White megszületésénél, 12 évesen pedig már sakkbajnok volt

    Te aztán nagyon akciójátékos vagy!
    azt írja nem történt semmi 20 percig.
  • djcom
    #2
    Activision value....elég gyengusz:(
  • Nyiri
    #1
    Tudtok errol a gamerol valamit?
    Az Activision adja ki de az oldalan semmi hir...
    Mar az isonewson kint van