37
Ring II: (c) Arxel Tribe
  • Sephi
    Az iranyitast meg lehet szokni. Az a baj hogy a jatek oszevisza van. Nem lehet csak egy targy a kezedben egyszerre. De nem ertem pontosan az ertelmet:)

Rovid es oszieviszasag van benne.
  • M.A.D.
    Na most, hogy törölni akartam az 1.cd-t, ami már 10 napja megvan, lejött a 2.cd másfél óra alatt.

no commment.
  • fucko
    Ok koszi az infot:)
  • Sephi
    Komolyan beszelek. Meg el se kezded mar elakadsz benne es vannak reszek ahol a mar beverned a gepet amikor meghalsz. Oszvisz kiszamolva pontosan 13 helyszin van a jatekban. Semmi tobb. van vagy 20 szereplo. Es van egy ket logikai hulyeseg amire nem lehet rajonni tul egyszeruen.

Nem eri meg letolteni!
  • fucko
    Na ne mar,egy hete toltom es masfel orat jastzok vele ez tobb mint ijeszto.
  • Sephi
    Emberek el nem fogjatok hinni! kemeny masfel ora allat vegig lehet vinni. Mi masfel ora? Ha ugy megyunk hogy atugrunk minden dumat szerintem egy jo fel ora allat!

Ha ez nem igaz! Komolyan mar kezd tecceni a jatek es egyszercsak vege! hogy lehet ilyen rovid kaland jatekot csinalni? Akkor ez minek volt 2 CD ?!?!??
  • M.A.D.
    dejóneked, én 1 hete csak töltöm lefelé. :((
  • Sephi
    Nah szal a jatekba van nemi tulzas is azert. Jo a gama de kicsit idegesito a foszereplo mozgasa. Asztan maga a teny hogy az elobb olt meg egy 5 tonnans bazi nagy allat sarkanyt de ha ratamad egy hulye barbar aszt nem tudja megolni. en nem tudom minek van a kard ha en nem hasznalhatom. Roppant idegesito az a resz amikor meghalsz mert amig lemegy az a hulye zene bele lehet orulni es tolteni se lehet kozbe.

Ezzeket ha nem veszuk akkor a gama egesz jo.
  • Sephi
    Te nem tudom... oszinten... maszkalos kaland de olyan hogy mar az elejen 10 haltam meg es alig jacottam 10 perce. Sztm erdekes de szar mert ha meghalsz egy 10 masodperces game over kepet mutat huklye zenevel es roppant idegesito tud lenni
  • magus
    ez kaland rpg? vagy mi?
  • Sephi
    Jo akkor valaki aruja el megis az elejen amikor kiszabaditotam a lovat (vagy micsoda) akkor megvan a kotel es a kampo de megse maszik fel a kore :(

Oszinten meg oszvisz iranyitast tudok futast ez a Space alkalmazas no meg jump. mas gomb van?
  • fucko
    En se ismerem de ez biztos jo ugyhogy megeri megnezni az meg nem szamit mirol szolt az 1. ugyis kulon tortenet sztem.
  • Dynamic
    AZ ELŐZŐ LINK LEHET, HOGY NEM JÓ!

a lényeg, hogy a www.gamershell.com-on van a a "latest demos" között.
  • Dynamic

A demó innen letölthető

• M.A.D.
    nem hiszem el a RING (1)-et nem ismeri. Beszarás. Hány éves vagy fiam?
  • Sephi
    De emberek! Az nem izgat senkit hogy ez a masodik resz? En mar alapbol nem fogom jaccani mert asse tudom mikor jelent meg az egyes es mirol szolt!
  • toMpEr
    kando?
  • fucko
    Toltsd fel a kandora inkabb.
    Eljen kalandjatek mitobb aitd stilusu :)
  • [HUN]Stormbird
    Nya ha valaki csinál regeket és valamelyik szerveren akkor feltöltöm nektek az egész játékot... Na rendes vagyok?:o) 2 cd mindjárt mondom mennyi rar-bol ál 76rar összesen:o) Na ha érdekel valaki sajna csak 15kával tudok feltölteni..
  • [HUN]Stormbird
    Zwei cd....Deviance-os...
  • [HUN]Stormbird
    Demo? :o) Most gyün a full verzio csak lenne má lenn...
  • Sephi
    De az man rosz hogy ez a 2 es resz. Hol az egyes??
  • Dynamic
    De, kalandjáték.Szerintem aki kíváncsi rá, előbb a demót próbálja ki, nehogy pofára essen.Legalábbis én abszolút nem ilyenre számítottam.Egy Alone in the dark játékstílust kell elképzelni.A kamerakezelés, és a karakter mozgatása egy az egyben ugyanaz, csak ez fantasy környezetben.Legalábbis én nagyon elcsodálkoztam, mert azt hittem ez egy 3rd játék(a'la Gothic).
    Nincsenek benne hentelések, sőt a játékban még a kardot sem tudtam kezelni(valószínű nem is lehet, még)
    Próbáljátok ki előbb a demót, mindenképp, mert nem biztos, hogy az amire számítottok(nem azt mondom, hogy rossz, csak...)
    Kíváncsi vagyok majd, hogy hány perc múlva veszitek észre, hogy elkezdődött a játék
  • magus
    liket vki?
  • fucko
    Akkor ez nem kalandjatek :(
  • Lantee
    Jaja! 2cd-s őrület! Állítólag piszok jó grafika, jó játékmenet, stb.

Szal egy próbát biztos megér!
  • magus
    ez ilyen gothic fele?
  • toMpEr

• djcom
    "itt"
    a honlapja:)
  • Nyiri
    Infot lecci
    semmi kepet nem talaltam rola
  • fucko
    Nem tudom hogy ez kalandjatek e de ha az a kepek alapjan lehet jo,ha barki tud rola vmit irjon mar.