13
Bluetooth Net rejtelmei
  • Robbb
    #13
    Sziasztok! Van valakinek X-micro-s tapasztalata XP SP2 alatt? Már eljutottam odáig, hogy nagy nehezen sikerült feltelepítenem a bluetooth drivert, de az istenért se akar a telcsimmel kapcsolódni. Megtalálja a telefont, de a kapcsolat nem jöb létre. HELP!
  • Sz Matyi021
    #12
    Szevasztok figyeljetek már tudom h ez nem ide tartozik de vettem infrát és nem akarja felismerni a gép azt is mondták már nekem h driver kellene hozzá mer lehet h ami van az hibás de honnan tudok letölteni hozzá ?? ha vki tud segíteni írjon már privibe! Kössz.
  • zolo
    #11
    Nekem is ezt a programot kellett feltenni és hibamentesen működik.A régebbi(amit a cd-n adtak) meg az újabb,az oldalán letölthető is ment.
  • Noninnyó
    #10
    A Bluesoleil nevű progit sikerült már valakinek hibamentesen felinstallálni xp alá? Mindig elakad a telepítés a végénél, amikor a virtual serial port-ot telepítené. Ahogy olvastam a bluesoleil oldalán, ez tömeges probléma. Használ valaki ilyent itt?
  • atlagember
    #9
    Tudnátok segíteni?
    A bluetooth egység doksijában a konfigurálásnál az áll, hogy indítsam el a My Bluetooth Places ikont az asztalról. Namármost nekem ilyen nincs. Mindent végignéztem, a tálcán lévő ikon jobb egérgombjával előhivható menüben meg a vezérlőpultban mindent végigpróbáltam, de a bluetotth helyek nem jönnek elő. A hálózati kapcsolatoknál pedig azt írja, hogy kapcsolat bontva, és nem lehet aktiválni. Mit tegyek?
  • pityuk
    #8
    Sziasztok!
    Faterom vett egy bluetooth usb adaptert a k700i telfonjához. Feltelepitette a hozzáadott drivert.
    A telefonjáról át tudott küldeni a számitógpre fájlokat, forditva viszont nem ment, a számitógép nem talált kapcsolatot. Bement egy üzletbe, ott azt mondták neki, hogy valószínű, hogy a bluetooth-adaptere csak egyirányú kommunikációra képes. Létezik ilyen?
    Esetleg tudtok ajánlani másik adaptert?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Emmegki
    #7
    Sziasztok!

    Van egy Sharp GX-17 telefonom és másolgatni szeretnék rá csak nem sikerül.
    Van egy USB-s bluetooth akármim amihez egy BlueSoeil drivert adnak. Ez látja a telefont, a Dial-Up networking, Serial Port Service és Object Push service szolgáltatásokat engedélyezi. Van a telefonhoz adott program, ami COM portokon szeretné valahol látni a telefont. A BT programmal csatlakoztatom COM5-re a telefont, de a telefon programja nem találja a COM5-ön. Vki tudna segíteni?
  • exReactor
    #6
    hali tosatt

    mit nem tudsz beállitani mert emlékszem mikor én otthon tettem fel elég sok mindent be lehet állitani.
  • tosatt
    #5
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy gondom! Nem tudom beállítani a bluetoothot a gépemen. Teljesen hülye vagíyok hozzá. Légyszi segítsetek!
    Előre is köszi
  • vikusz
    #4
    Halli!

    Drivert keresnék Btech BTA-3100 bluetooth-hoz. A gyártó cég weblapján nem találok letölthető cumókat, keresőkben is csak fórumokat találtam, ahol erről a típusról szó esik.

    Ha valaki tud bármi infót, előre is köszi.
  • KillYou
    #3
    Müködik a dolog. Ez ingyen van. Kérdés?
    Valaki rajtam kivül látott ilyet müködni?
  • Pheel
    #2
    Ahogy tudom az egész Bluetooth technikát kis távolságok (kb 10 méterig) áthidalására fejlesztették ki és nem arra, hogy 2 panelház között használjátok. Arra inkább vegyetek 2 Wireless hálókártyát és kész. Az gyorsabb is.
  • KillYou
    #1
    Most vettem egy MSI KT4 Ultra BSR alaplapot, amihez egy Bluetooth antennat adtak. Az antenna segitsegevel, a baratom azonos alaplappal rendelkezo gepet es az ennyemet osszekapcsoltuk. Ez annyiban kulonleges, hogy ket kulon panelhazban lakunk, es a gepeket ugy helyeztuk el, hogy nagyabol egymasra nezo ablakokba raktuk ki az antennakat kb. 70m-re egymastol. Abban szeretnek segitseget kerni, hogy a gepek eredeti helye nem az ablakban van, hanem a lakas egy masik pontjan, kb. 15- 20 meterre onnan. Hogyan tudnam az antennat az ablakba helyezni, hogy a teljesitményukbol ne veszitsenek? A Bluetooth antenna kb. olyan mint egy autos GSM antenna, csak 2,4 GHz-es, és USB 2.0 as alaplapi portba csatlakozik. Az antenna kabelet megtoldhatom 20m-es darabbal is, esetleg az
    USB kabelt kell 20m-en elvezetnem es ott csatlakoztatnom az antennat? GSM autos antenna is jo helyette? Kell jel erosito hozza?