Milyen winamp skint használsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nevét nem tudom
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Punisher-t találtam de az nagyon nem jó, ugyanis reklám. ha esetleg valaki valahol találkozik vele szóljon már (link) hogy hol, thx
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Van benne olyan funkció is hogy az induló számnál alulra kiírja a szám címét, elõadóját, album címét...stb
For sale: thedronewebshop.com
Az az igazság, hogy nem sok olyan skin van ami teccik, így úgy döntöttem készítek eggyet:)! Egyenlõre itt tartok.
Vélemény? Mit kéne rajta változtatni? stb.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Betudom olvasni az alapértelmezett Lyrics könyvtárat, de nem olvassa.
Hát nem tudom. Azt írták a Karaoke plugin kell, és a hivatalos oldalról szedtem...
Amúgy a fájlok .mp3-ba és .cdg-be vannak. Nem tom mit takar az a .cdg
OFF:
vagy annak az annyanak?
kicsit bonyolult...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a harmas az uj szeria, 2,9 a clasic (ezt hasznalom)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
de mivel a Beta 3.5-öt használom ezért nem tudom skinelni :)))
a végleges meg egy rakat fos....:)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
elégtelen!
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
nekem winamp szinte mindig backgroundban van, ugyhogy nem sok vizet zavar.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szoljon, az a lenyeg. A default skin a legattekinthetobb szerintem.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
szal 2.9, otthoni gépen meg Sonique2 alpha van :)
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
OFF kérdés.
Ki melyik winampet használja???
2.81 v 3 -ast???
Þór vígi þessi rúnar
El tudnád küldeni a mélemre???
Vagy egy szájtcím is jólenne!!!
Köszönöm!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Na mindegy, kattintsatok rá, ez csak a thumbnail, majd bejön :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::