114
Mutasd.
-
#114 ok -
#113 MMD3, magasan a legkirályabb mind közül. -
#112 miért van, hogy leszedtem pár skint, és hiába állítom rá a pipát, mindig az alapot hagyja? -
#111 jobbegérgomb->skin és ami ki van pipálva :) -
nevét nem tudom -
Hajnalcat #109 zöldet -
#108 ilyet
-
SkorpioKing #107 Húúú de rég szólt hozzá valaki. Skint keresek Punisher és Hulk érdekelne.
Punisher-t találtam de az nagyon nem jó, ugyanis reklám. ha esetleg valaki valahol találkozik vele szóljon már (link) hogy hol, thx -
#106 Nálam ez a nyerő: Crystal -
#105 winamp.com
-
Gogg #104 én az alap winamp skint használom mivel sok memóriát eszik ha beteszek egyet és uyg nem tudok közben jácani ezért nekem alap van betéve :DD -
#103 Ezt a skint honan töltethetem le ? -
#102 ezt csinálja állandóan ha rádjót halgatok tudtok benne segíteni
-
#101 Ja és a hangszórók ütemre rezdülnek mint a valóságban! -
#100 Én ezt használom, szeritem nagyon jó!
Van benne olyan funkció is hogy az induló számnál alulra kiírja a szám címét, előadóját, album címét...stb -
#99 Helóka!
Az az igazság, hogy nem sok olyan skin van ami teccik, így úgy döntöttem készítek eggyet:)! Egyenlőre itt tartok.
Vélemény? Mit kéne rajta változtatni? stb. -
#98 De azt nem tudom megtenni.
Betudom olvasni az alapértelmezett Lyrics könyvtárat, de nem olvassa. -
Vlala #97 a cdg-t a plugin tudja olvasni. Külön be kell tölteni hozzá, azt hiszem... -
#96 Azért kérdeztem itt, mert igazán nincs is Winamp topik, kivéve ezt.
Hát nem tudom. Azt írták a Karaoke plugin kell, és a hivatalos oldalról szedtem...
Amúgy a fájlok .mp3-ba és .cdg-be vannak. Nem tom mit takar az a .cdg -
Vlala #95 Lehet, hogy nem jó plugint használsz, több Winamphoz hasonlót is ismerek. Egyébként a Visualisation ablakban kellene megtalálnod a szöveget.
OFF:Ezek a topicok kezdenek az agyamra menni, lassan azt is megkérsdezi valamelyikőtök, hogy milyen alsógatyám van, és akkor kiderül a nagy igazság :-) /OFF -
#94 Ez nem skinnel kapcsolatos, de létszi aki tud segítsen. Leszedtem egy karaoke csomagot, aminél azt írták Winamp kell hozzá + a Karaoke plugin. Felraktam a 5.12-es Winamp-ot meg a Karaoke plugint, de nem tudom, hogy játsza le a feliratot vagy akármit. Létszi segítsetek! -
#93 van vkinek egy olyan skinje ami nem bonyollt de jobboldalra alulra kiirja milyen szam szol eppen? -
#92 a kedves gtt nevu member biztos azt akarta tudtunkra adni, hogy aki winamp skint hasznal, annak baj van az szellemi kapacitasaval es a szexualis orientaciojaval...
vagy annak az annyanak?
kicsit bonyolult... -
#91 Miva'?
Há' megöllek, Teee... -
#90 Hö? -
#88 nekem az xbox blue van -
#87 attol fugg...
a harmas az uj szeria, 2,9 a clasic (ezt hasznalom) -
#86 KÖSZI!!! -
#85 nem a 3? -
#84 melyik a legújab Winamp? -
[Walaki]D`Lair #83 gyári Winamp 3 skin (Winamp 2.x red style)
de mivel a Beta 3.5-öt használom ezért nem tudom skinelni :)))
a végleges meg egy rakat fos....:) -
#82 nagyon király a narancssárga + ezüst színnel -
#81 nekem is az van -
#80 nekem MMD3 van az király kis skin nekem nagyon bejön -
#79 jókis = jó kis
elégtelen! -
#78 ebben igazad van...
nekem winamp szinte mindig backgroundban van, ugyhogy nem sok vizet zavar. -
#77 nekem is ez van +, nagyon tuti... -
#76 ezt hol találom? már a deviantarton belül... -
OPM #75 azért a képernyő összképéhez sokat hozzá tud tenni egy igényes háttérkép vagy egy jókis winamp skin, nembeszélve arról, hogy nekem a hangulatomon is javít egy szép skin :) -
#74 sztem a skin hulyeseg:)
szoljon, az a lenyeg. A default skin a legattekinthetobb szerintem.