17
-
-
DuriBumi #17 Én elég sokat digizek egy pinnacle dc10+ kártyával. + órás kazikat szoktam bevinni és megvágni. 180 perc kb 36 giga. Maxtor 60 gigás 7200-es winyo elég sokat szenvedett a vágás során.volt hogy 20-30mp ig keresgélt.
Tettem be egy Western Digital 80 g 7200 as-t
hát ez nem keresgél egy ott van ahol kell.
Engem meggyőzött melyik a gyorsabb. Ja és még van 3 év garanciám amit már kevés meghajtó kap meg. -
#16 Maxtor 6L040J2 ATA133,rpm 7200
tutti gyors!
;)
-
Xboxman #13 Barracud a IV.
-
#10 Igen. De most nincs semmi baja. -
Borg #9 ezzel gondolom a boltban vakitottak meg, hogy rosszul volt rádugva a kábel:) LOL -
#8 az egyik haver vett egy IBM 120GB winyot azt monta azis halk, és ajánlotta nekem is. Nekem egy 60GB IBM van, és 1x kellet vinnem vissza mert valszeg rosszul volt rádugva az IDE kábel azt betszektort jelzett a formázásnál. De amugy nagyon jol müködik. SZerintem IBM. -
Borg #7 okt 1 óta nincs 3 év gari a winyókra.. -
#6 Hát a Barracudára is 3 év gari van. Számomra is lényeges a gari, mert sűrűn szállnak el manapság a hdd-k és nem vagyok milliomos, így most min. 3 évig van hdd-m :-))) -
#5 szerintem meg nyugodtan meg lehet venni az ibm et.Arkategoriajaban a leggyorsabb ,+3 ev gari.
Nekem eleddig bevalt amiota lecsereltem a traktoromat ket 120gxp re. -
#4 Van egy barracuda rovat kisé lentebb, olvas utána, ott szó van sok mindenről (nemcsak barrcuda-ról) ! -
#3 Kössz a tippet... mert fasza hogy szinte mind 1 árban van és az egyszeri ember nem tudja hogy melyik éri meg jobban annyiért. -
Garrett #1 Nos melyik márka a legmegbízhetóbb? Kb egy árban vannak, és nem tudom melyik mennyiben más mint a másik. 7200 as 40 gigás mindegyik:
IBM/Maxxtor/Quantum/Samsung/Seagate/Western Digital