36
blabla
  • tuzfal3
    ha nem a driectX7 van fent akkor kifagy? mert nekem csak a menüt hozza be, de régeben gond nélkül ment
  • ALIENwoods
    1280x1024-s felbontás OpenGL-s exe ;)
  • ALIENwoods
    Egy két friss mai kép a játékból :)

• Laki89
    Sziasztok.
    Szinkron kéne a screamer 4x4 hez
  • Debilon
    1.2-es béta peccs fenn van?
    asszem ez+a opengl futtatással sikerült megoldani
  • Totya77
    Nekem mindenhogy villog :(
  • Debilon
    nekem a 6600GT-vel sikerült megoldanom a villogást, csak nem emlékszem már, hogy mivel:DD

amúgy OpenGL-ben próbáltad már?
  • Totya77
    Énis felraktam fut meg minden csak idegesitően villognak a texturák,pedig milyen kis klassz gami volt :P kár hogy nem adank hozzá ki valami új javitást hogy szeresse a mostani karikat is :P

Lehet az uaz 4x4-el kéne próbálkozni,talán van olyan jo,már tolnék valami jokis offroadot ahol sziklát kell mászni :D...
  • Ritschie
    Hali!Szét b*sz az ideg!!A screamer 4x4-el annó 4-5 éve játszottam, és az akkori gépem tudásban és színvonalban majdhogynem az 1tizede volt a mostaninak.Ehhez képest akkoriban a "gagyi" gépemen piff becsattintottam a játékot és játszottam.Most a játék igényeihez képest "komoly" géppel, hibaüzentre hibaüzenet a válasz...
    Miért?Először valami degenerált dll kellet neki.Leszedtem, aztán már megint volt valami baja...Most azért vagyok ieges mert ha egy 2008-as demóval játszanék asszondom OK, de fényévekkel komolyabb hardware és szoftver áll rendelkezésre mint annó, mégis nem egy a játék...
    Köszi a tippet előre is
  • Debilon
    tud valaki arra valamit, miért villognak a texturák a játékban?

6600GT, 102x768 32bit-en futtatom..
  • odybalazs
    ja
  • andykaufman
    Sziasztok!
    Nemrég jutott eszembe, hogy anno ezt a játékot (demót) elég sokáig nyúztam. Arra jutottam, hogy végülis tényleg meg lehet venni, nem összeg, CSAK. Leszedtem megint a demót, hátha mai szemmel nem az igazi. De sajnos ezt nem tudtam megállapítani, mert nem indul. OpenGL-nél vmi hibát ír. D3D meg ugye nincs a demóban. Szerintetek meg merjem kockáztatni, a teljest, és az fog futni nekem?
  • Carlos
    Szivesen, bro!
    Örülök, hogy nem azok közül való vagy!
  • Hunter of Deer
    Köszi! különben meg nem tartozom azok közé: "Az ilyenek "elvből" nem vesznek szoftvert."
    de amúgy nagyon köszi a segítséget!
  • Carlos
    Egyetértek!
    Az ilyenek "elvből" nem vesznek szoftvert.
  • Vlala #21
    lassan "szaréhúgyé" meg lehet venni, nem igaz, hogy még valaki töltögetést keres... vagy felesküdtél arra, hogy a büdös életben nem lesz egy eredeti gammád sem?
    Nem a warez elleni szent háborút kezdtem újra, de ez már tényleg kiakaszt. Két éve adták a Guruban teljes játékként, már tényleg nem tétel.
  • Carlos
    MediaMarkt: 990 Ft...
  • Hunter of Deer
    hellóka valaki megtudná mondani honnan lehet leszedni a játékot mert régan nagyon teccett most is jó lenne nyomni egy kicsit!!!!!!!!!!
  • hen-tes
    és hol van az a patch ??
  • FanThomaS
    Hello!

A program semmit nem rak a systembe, esetleg a registry-bol hianyzott valami!
    A botokhoz mindenkeppen rakd fel az 1.2-es patch-et!
  • hen-tes
    én se :)
    csaak bottokkal :))
  • hali
    azt nemprobáltam!
  • hen-tes
    de a multy sztem jó..
  • hali
    rövidek, unalmasak a pályák!
  • hali
    hát, régen tetszett, de már nemjön be.
  • hen-tes
    mér ? nem jó ??
  • hali
    Nektek ennyire tetszik ez a gamma?
  • hen-tes
    köcsönöm nektek :)
    demár elindult :))
  • kiskorúbézoltán #6
    Baz' én meg itt turkálom a win/sys-t ...
    :DDD
  • kiskorúbézoltán #4
    Nekem megvan a S4x4 de gőzöm sincs mit pakol a win-ba ...
  • hen-tes
    :((
    és vki másnak ???? LÉCCIII !!
  • hali
    Hát nekem MÁR nincs meg a játék! :(
  • hen-tes
    el tudná vki küldeni nekem a screamer 4x4-nek azokat a filejait amiket a windows ba pakol fel , asszem a system mappába.. FONTOS !!