36
blabla
-
#36 ha nem a driectX7 van fent akkor kifagy? mert nekem csak a menüt hozza be, de régeben gond nélkül ment
-
#35 1280x1024-s felbontás OpenGL-s exe ;) -
#34 Egy két friss mai kép a játékból :)
-
#33 Sziasztok.
Szinkron kéne a screamer 4x4 hez -
Debilon #32 1.2-es béta peccs fenn van?
asszem ez+a opengl futtatással sikerült megoldani -
Totya77 #31 Nekem mindenhogy villog :(
-
Debilon #30 nekem a 6600GT-vel sikerült megoldanom a villogást, csak nem emlékszem már, hogy mivel:DD
amúgy OpenGL-ben próbáltad már? -
Totya77 #29 Énis felraktam fut meg minden csak idegesitően villognak a texturák,pedig milyen kis klassz gami volt :P kár hogy nem adank hozzá ki valami új javitást hogy szeresse a mostani karikat is :P
Lehet az uaz 4x4-el kéne próbálkozni,talán van olyan jo,már tolnék valami jokis offroadot ahol sziklát kell mászni :D... -
Ritschie #28 Hali!Szét b*sz az ideg!!A screamer 4x4-el annó 4-5 éve játszottam, és az akkori gépem tudásban és színvonalban majdhogynem az 1tizede volt a mostaninak.Ehhez képest akkoriban a "gagyi" gépemen piff becsattintottam a játékot és játszottam.Most a játék igényeihez képest "komoly" géppel, hibaüzentre hibaüzenet a válasz...
Miért?Először valami degenerált dll kellet neki.Leszedtem, aztán már megint volt valami baja...Most azért vagyok ieges mert ha egy 2008-as demóval játszanék asszondom OK, de fényévekkel komolyabb hardware és szoftver áll rendelkezésre mint annó, mégis nem egy a játék...
Köszi a tippet előre is -
Debilon #27 tud valaki arra valamit, miért villognak a texturák a játékban?
6600GT, 102x768 32bit-en futtatom.. -
odybalazs #26 ja
-
andykaufman #25 Sziasztok!
Nemrég jutott eszembe, hogy anno ezt a játékot (demót) elég sokáig nyúztam. Arra jutottam, hogy végülis tényleg meg lehet venni, nem összeg, CSAK. Leszedtem megint a demót, hátha mai szemmel nem az igazi. De sajnos ezt nem tudtam megállapítani, mert nem indul. OpenGL-nél vmi hibát ír. D3D meg ugye nincs a demóban. Szerintetek meg merjem kockáztatni, a teljest, és az fog futni nekem? -
#24 Szivesen, bro!
Örülök, hogy nem azok közül való vagy! -
#23 Köszi! különben meg nem tartozom azok közé: "Az ilyenek "elvből" nem vesznek szoftvert."
de amúgy nagyon köszi a segítséget! -
#22 Egyetértek!
Az ilyenek "elvből" nem vesznek szoftvert. -
Vlala #21 lassan "szaréhúgyé" meg lehet venni, nem igaz, hogy még valaki töltögetést keres... vagy felesküdtél arra, hogy a büdös életben nem lesz egy eredeti gammád sem?
Nem a warez elleni szent háborút kezdtem újra, de ez már tényleg kiakaszt. Két éve adták a Guruban teljes játékként, már tényleg nem tétel. -
#20 MediaMarkt: 990 Ft... -
#19 hellóka valaki megtudná mondani honnan lehet leszedni a játékot mert régan nagyon teccett most is jó lenne nyomni egy kicsit!!!!!!!!!! -
#18 és hol van az a patch ?? -
FanThomaS #17 Hello!
A program semmit nem rak a systembe, esetleg a registry-bol hianyzott valami!
A botokhoz mindenkeppen rakd fel az 1.2-es patch-et!
-
#16 én se :)
csaak bottokkal :)) -
#15 azt nemprobáltam! -
#14 de a multy sztem jó.. -
#13 rövidek, unalmasak a pályák! -
#12 hát, régen tetszett, de már nemjön be. -
#11 mér ? nem jó ?? -
#10 Nektek ennyire tetszik ez a gamma? -
#8 köcsönöm nektek :)
demár elindult :)) -
kiskorúbézoltán #6 Baz' én meg itt turkálom a win/sys-t ...
:DDD -
kiskorúbézoltán #4 Nekem megvan a S4x4 de gőzöm sincs mit pakol a win-ba ... -
#3 :((
és vki másnak ???? LÉCCIII !! -
#2 Hát nekem MÁR nincs meg a játék! :( -
#1 el tudná vki küldeni nekem a screamer 4x4-nek azokat a filejait amiket a windows ba pakol fel , asszem a system mappába.. FONTOS !!