8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#5402 jaja, metál ahgy telik az idő -
#5401 Elképzelhető, hogy valamelyik fanatikus rajongó csinált ehhez feliratot ?:) Beszerzem én is, mert a videó kazit már nincs mivel megnézni :) -
#5400 lassan 2 éves a death magnetic,durva mi? -
#5399 doncarlosnak hála leért a A Year And A Half In The Life Of dvd (a magos oldalról) -
#5398 -
#5397 majd én kimondom: ZSIDÓÓÓK! -
#5396 "Unhappy Fans in Israel
5/26/2010
Fans are considering filing a class action lawsuit because of sound glitches and because of the high ticket prices."
mondhatnék erre valamit....:D -
#5395 ja,u3 nembiztos de tökmind1
nemjöttek volna az ilyen egyhelyben állós emberek,mivel sold out lett volna jegyek indításánál már. -
#5394 és akkor középen lett volna a színpad
és lett volna unforgiven 3 -
#5393 mérvolt a puskásban :/
ménem arénában volt...hajjj -
#5392 há' mér ne?:) -
#5391 Hát minőségileg fos, + a nép rajta sincs...na mind1. Azokért már fizetni kéne :). -
#5390 jószar felvétel,namind1 -
#5389 már én is nézem. -
#5388 Helpless+Motorbreath
nemvették fel egészet, mérvették volna? -
#5387 az egész?
-
#5386 fennvan metontour-on bp-i videó! -
#5385 Fejezetek (chapters) az MKV-hoz.
mkvmerge GUI-val Chapter editor fenti menü, Load, majd szintén a fenti menüben Save to matroska file, ott megadod a MKV-t amibe bele akarod tenni :) -
#5384 -
mamutvadasz #5383 Unforgiven... Yeah!!
Bots, csak most találtam rá (évek után) újra erre a hatalmas zenére, és most nem tudok betelni. Igeeen !!
És mekkora jó lenne ez az azonos című Clint Eastwood film alá ;) -
#5382 ha metclub tag vagy akkor tudtál volna róla...
-
#5381 Ja lehetne, nem is az a probléma, hanem hogy nincs csak ADSLem, azzal még feltöltöm :| -
Coolfire #5380 Nem is ua.:) -
bcrics #5379 azért hetfield is változik mint állat,a 2 videon mintha nem is ugyanaz az ember lenne
http://www.youtube.com/watch?v=ZrPGd1eZH8c&feature=related stanger egyik legjobbja
http://www.youtube.com/watch?v=Mbvs9FNcjRI&feature=related -
Coolfire #5378 Csináljunk hozzá egy snene rls-hez hasonlót,s akkor felhajíinhathjuk mindenki legnagyobb örömére.:)) -
artschi2 #5377 big thx -
#5376 Na kérem szépen, akinek kell a HD koncert videóhoz igazított mp3 hanganyag innen szedheti. Csak bele kell tenni a már meglévő MKV-ba, (mkvmerge-el nagyon egyszerű a dolog)
part1
part2
ez Mp3-ba lett újrakódolva HQ320 kbittel, de megvan a tömörítetlen WAV is, az 1,1 giga. Én az fűztem hozzá, ha van rá igény felrakhatom azt is, csak az eltart egy ideig :| (adsl-em van) -
#5375 És én???? Vittek volna minket inkább mi?:D
-
#5374 és erről én miért nem tudtam, hogy lehet nyerni?:D -
Coolfire #5373 Hát ez nem szerencsés kérés...
1.)Public oldalakon nem írjuk ki a nevüket,hanem pölö mag és aszfalt
2.)Ismeretlenül senki nem fog kockáztatni,mivel ha vmi. hülyeséget csinálsz,a meghívó is repül. -
#5372 És ime lássatok csodát a szerencsés ki sorosltak :Dde jó nekik hát én nem neyerek semmit sajnos nem jó szerencsém van olvassátok :D 15 embert soroltak ki
http://hammerworld.hu/2010/05/23/metallica-fotok-a-pesti-meet-greet-akciorol/ -
Kirk Syn #5371 Üdv.
Ha valakinek esetleg van 1 tényleg fölös meghívója, az privátban tudna küldeni nekem a Ncore vagy a bithumen torrent oldalra? -
#5370 csak úgy :D
-
#5369 hát 13 év :D
De akkor is :P -
#5368 Párizsban jártak, biztos az volt a divat akkor :). -
Az az ing Lars-on -
#5366 Köszike akkor este megdumcsizzunk.Sajna nem dombor nyomott sima k&h kártyám van.Akkor viszont marad a paypal de ahoz is hülye vagyok:d na majd este te:Dköszi elöre is infót -
#5365 Regisztrálni először is, ott megadni minden adatot, kell bankkártya is hozzá amivel lehet neten vásárolni (dombornyomásos? ha jól tudom) vagy paypal számla is megfelel. Hirtelen ennyi. Hogy hova mit kell írni azt így fejből nem vágom, de végképp nem megyen akkor majd msn, de csak este :) mert munkaidőben éppen elég ennyit lógni amit fórumozok :D -
#5364 Sziasztok!Kis seitség kéne hogy inen hogy lehet letölteni valaki segitsen már nekem.Nem értek hozzá mit hogyan kel csinálni lové van:D szal csak tötleni kéne de hogy :D köszi infót elöre is.Aki segit msn cimem [email protected] bárki felvehet aki érrt hozá:) it a link
http://www.livemetallica.com/default.aspx -
Köszi szépen, biztos kapós lesz