8854
"...MASTER! MASTER!..."
-
Written by Robert Trujillo & James Hetfield
Elég beteg :D
-
-
Coolfire #8572 Mindig az tetszett,hogy sosem a ritmusra rázta a fejét.:)
Még azt sem lehet mondani,hogy az alapra. -
Coolfire #8571 Ezzel a cikkel tökéletesen egyetértek.Már aznap megtudtam,hogy meghalt,csak nem tudtam,hogyan fogtok reagálni rá.Ezek szerint jól.:)
Igaz,a LULU anyag nem a talicska stílusa,de akkor is emlékezzünk rá.
R.I.P -
Lou Reed -
mi tortent ? -
Elhunyt Lou Reed :( -
Srácok (jó régen nem írtam ide :-) ) ,érdemes megvenni a Through the never soundtracket?Youtube alapján nekem baromira bejön a hangzása,régen szólt már így élőben a Metallica,viszont James éneke nagyon elbátortalanít...Szerintetek? -
bcrics #8566 Fura látni Cliffet...
A másik fura dolog hogy James a Fade to Black Verse részét kézzel játsza és nem pengetővel. -
Coolfire #8565 Hübazmeg...ezt nem tudom,honnan kapartad elő,de üt.:)
Csak ismételni tudom magam,ilyen alapot csak egy ember tudott a talicskában,a többi nem:) -
-
-
Ez -
bcrics #8561 Ja, és még egy kérdés, mi a franc volt a táskában? -
bcrics #8560 Detto, most néztem meg enis
Hát nemistudom, azért vannak fentartasaim a mozival kapcsolatban tovabbra is.
Koncertfilmnek gyenge volt, abban meg mindig a cunning stunts-S&M páros a nyerő.
Újabb felfogású celluloidnak megint nehezen értelmezhető mert abban a some kind of monsters az etalon.
A mozi koncert része nagyon sivár, élettelen volt, a végén mutattak vmit a talicska eleterzesbol amikor elkezdték nyomni a hit the lightsot.
De ott már vége is volt a történetnek.
A mozi film-átvezető
Része meg egy marha nagy katyvasz volt, nem volt jó a script sajna.
A koncerthez visszatérve, latymatag volt a setlist is, egyedül a One, Master ami tetszett, a batterybe éppenhogy belekezdtek.
Hol maradtak olyan dalok mint a :
Seekanddestroy, ami már adta volna magát a film cselekmenyet tekintve.
Sad bad true
Fade to black
Stb?
Szóval nekem annyira nem nyerte el a tetszesemet. -
Metallica Through the Never
Megnéztem 3D-ben, jó volt! 90-95% koncert, a film része pedig inkább videóklipként értelmezhető.
Jó volt a vásznon látni a Metallica-t. -
Coolfire #8558 Jo,ez egy kicsit jobb volt,de azota-allitolag nem isznak 
-
Coolfire #8557 Azt te is tudod,hogy a pengettyus,es az ujjas kozott van kulonbseg akarmilyen tabbal jatszod.Jason nagyon jo,de truijjo jobb,mert harom-negy ujjal jatszik.Cliffhez egyiket sem lehet hasonlítani,mert csak ket ujja volt.dE MILYEN.....
SS:szvsz most robi a legjobb basszeros. -
bcrics #8556 Nézem ezt a newsted gyereket és meg mindig nem tudom hová rakni trujillot.
A newsted éra hiányzik.
Az új avanged sevenfold albumot hallottatok? -hail to the king.
Egy az egybe a metallica black albuma margoján készült, némi gunsos felutessel. -
Még friss
-
itt worcesterbe nem fogja egyik mozi se adni, igy marad a dvd :((
fail. -
Hát ez kúúrva jó volt :D :D Mint 1 kib*szott koncert :D még a fülem is rendesen cseng :D -
sztori szempontból kicsit többre számítottam, de legalább nem volt túl sokszor megzavarva a lényeg vele :D -
Na én most értem haza a vetítésről és szerintem Antal Nimród kibaszottul eltalálta az egészet. Nagyon tetszett a film és az IMAX nagyon dobott a hangulaton. Bár a sztori nekem nem nagyon esett le de Metallica fanatikusként ez nem nagyon érdekelt :D Mindenképpen érdemes megnézni és ha tehetitek akkor szerintem IMAX-ben tegyétek :) -
otthon mar megy, itt meg varni kell ra october 4ig.
-
na ma este én is meglátom milyen, remélem adnak a hangerőnek;) -
Én állva fogok ordibálni :D (Pattogatott kukoricával a kezemben) -
Mi szombaton, engem a nézőközönség viselkedése érdekel :D Mindenki csendben ül mint 1 sima mozifilmnél, vagy énekelnek? :D -
Nagyon kíváncsi vagyok. Csütörtökön megyünk megnézni IMAX 3D-ben :) -
nagyjából egyetértek a kritikával. Mondjuk a mi széksorunk mozgott rendesen, de egy-két számnál tényleg nehéz volt ülve maradni. Metallicát nem székben kell hallgatni, na.
A "film" nem helyettesíti a koncertet, gondolom ez nyilvánvaló, akár ki is hagyható, semmit nem veszít vele az ember. De megbánni sem lehet, ha van ideje és pénze a vetítésre, mert tényleg jó kis showt adnak le a srácok, így a mozivászonról is. -
bcrics #8544 http://aeonflux.blog.hu/2013/09/24/kritika_metallica_through_the_never -
én nagyon várom, bár kíváncsi leszek hogy lehet majd egy helyben végigülni olyan hangzás mellett 
viszont itunes-on előrendelhető a film hanganyaga, "keresd a hibát"
-
Szeptemberben jön Antal Nimród Metallica-filmje -
Coolfire #8541 Hali!
Ez egy jó cucc,a teljes Kill 'Em All,amit a dehaan-on toltak.Nem hivi,úh. nem illegális.
https://mega.co.nz/#F!v85D0DzL!f40_FHzHySckzzpHL3s07g
-
Coolfire #8540 Hű..ez de szépen szól... 
-
bcrics #8539 Megyek ki is nézek a hajógyárira, és visszaemlékszem 2008-ra amikor is az Iron Maiden Zúzott.
Egyszer talán jön a talicska is..
Amúgy tiszta hányinger a Sziget Idei Setlistje, -
bcrics #8538 Hát jah, ám nemtudom ez volt e már?
http://www.youtube.com/watch?v=HX7_LDmDZas -
Coolfire #8537 A FB-ra a milanicachannel meg tol fel több ezer képet,korszakokra bontva.Olyan jókat röhögök némelyiken.:)) -
Coolfire #8536 Marcellát tuti ő csinláta.Egy az egyben tiszta apja.De ezt már régen is mondtam.:) -
bcrics #8535 A lánya marhára hasonlít rá-
http://galeria.index.hu/kult/2013/08/03/james_hetfield_50/3