8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#6085 Akkor jó, elég a 320-as mp3, telefonra, a flac meg sok helyet foglal :) -
Coolfire #6084 Én belehallgattam.Szerintem ua., mint a gyári.Mondjuk a japcsik,értik a dolgukat.Ez legalább 320-ason lett újrakeverve.
De,ha jobb minőséget akarsz.szedd le 5.1-es FLAC-ban.Úgy szól istenigazából.:)) -
#6083 Na, senki nem nézte ezeket a remasterder cuccokat? Jobb minőség mint a gyári lemez? -
#6082 like. -
#6081 -
Coolfire #6080 Öhmm... ma 30 évesek?Gratula.Emiatt a szám miatt kaptam ínhüvelygyulladást.:)
Hát nem vagyok egy Cliff.:) -
hbd a nagyoknak -
#6078 amazonrol fog erkezni, elozo heten ranyomtam a rendelest, 18 fontba faj majd a bluray.
32 dollar ?
az kicsit kurvadraga egy szal bluray-ert... van meg benne valami mas esetleg ? :O
vagy ausztral dollarrol van szo ? :D -
#6077 úúú best best best of best az el nem ismert geci kurva jó szám!
Nagyon ritkán nyomatják, de még mindig amikor elkezdődik az intro elkezd a hideg a hátam futkosni és utána ........ ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#6076 -
#6075 best szám!!! nemírtak jobbat eddig!
ó de öreg eza metallica mán...és még mindig odabasznak! -
#6074 köszi a megerősítést :)
BOLDOG SZÜLINAPOT JAMES, LARS, KIRK, ÉS ROBYKA! \m/ METALLICAAAAA \m/
-
#6073 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT METALLICA!!! -
#6072 Hát szerintem legyen egy tág világ. Legyen old thrash és ezen belül találjanak valamit. -
bcrics #6071 azta nem tudok írni,,szóval jöhetne az uj lemez,, -
bcrics #6070 jaja,,nagyszeru 2008as év,,nemsoká jöheten az lemez,kívéncsi vagyok mien irányba mennek,,ha a death magnetic volt a masteres rideos irány akkor most jön a blackes / loados szaporulat? -
#6069 Eztet. -
#6068 Melyik videót is reklámozzák, hogy mindenki nézze a nézettség miatt? -
#6067 Amúgy nem ma van "elméleti" születésnapja a Metallicának (Metal Militia) miatt...
-
#6066 Most eszmélek rá hogy már ez is 2 éves ....beszarok hogy telik az idő :O -
#6065 csak nem ebből?....hmm. Biztos tévedek....
-
bcrics #6064 na ez miből van?:) -
#6063 Erre gondolsz faszom öccse? :) -
#6062 Nem csak ezt az egyet néztem.. -
Coolfire #6061 Mondjuk a 13-ast nehéz volt követni a Maidennél.:) -
Coolfire #6060 Na úgy kíváncsiságból lenyomtuk a Blackened-t és az Aces High-ot.Még megy azért.:)Igaz,már nem annyira,mint 15-20 éve.:)
Most a My Apocalypse-t gyakorlom. -
Coolfire #6059 Nem volt pedig rossz.Az igaz-szerintem is-,hogy érdemtelenül van az elsők között,de ha nincs a korai halála,még nagyot alkothatott volna. -
Coolfire #6058 Na, most akkor honnan érdemes a Big4-et rendelni?Az OK.,hogy virágos van,de kell eredetiben is.:) -
spiczi91 #6057 A HMV-ről viszont perpill elfogyott a deluxe...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
Ulvar remélem a TAlicskáról tudol rendelni. :D -
artschi2 #6056 32 dollár a blu-ray verzió, az kb. 6500 Ft +postaköltség... nem sok érte szvsz. -
#6055 Ne csak ezt az egyet hallgasd Kirknél se egyet nézel gondolom... -
#6054 Én nem nagyon hatódom meg azon, amit ezen a háromnyakún művel..
Technikailag biztos szép meg nagyon jó, de nekem ez nem zene, hanem nyökögés.
Akkor inkább Kirk! -
#6053 Cobain-t soha nem értettem, hogy egyáltalán hogy kerül föl ezekre a best guitarist listákra... -
#6052 késve bár de HBD Rob! -
Sral #6051 Sziasztok! Holnap, azaz 10.23.-án szombaton 21:00-tól AlcoholicA koncert a Vadvirágban. Lesz egy kis Masteres meglepetés. Vendég a Wonderdeer és az Alias. METAL UP YOUR ASS!! Isten óvja a METALLICÁt -
#6050 a picsa, amazonon megjelent végre big 4 bluray, de basszus 18 font
lehet életembe először veszek valamit hmv-től...
pff, ott ugyanennyi.
hm, fail. -
#6049 Majd megmondod érdemes e leszedni? -
Coolfire #6048 Ha van valami jó csemege tippetek,azt szívesen veszem.:)) -
Coolfire #6047 Jól elvagyok itt...:) -
Coolfire #6046 This April, 1982 demo was not officially titled, but a bootleg copy of it was given the title "Power Metal" based on an old Metallica business card!
The lineup is Hetfield/Mustaine/McGovney/Ulrich. This version of Hit the Lights replaced the older one on subsequent pressings of Metal Massacre I.
METALLICA - Power Metal Demo [1982]
1. Hit The Lights
2. The Mechanix
3. Motorbreath
4. Jump In The Fire