METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Felraktam a 1st torrentre a six feet down under lemezt!

Hülye troll!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ulvar
???????????????????????????????????????????????????????????????????????

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

csokalaci
Zsíír <#gonosz1>

http://facebook.com/musicleander

Hm....kifejezetten nem rossz..:)))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerencsétek,hogy 0day warezos is jár a topikba...

Bonccsad,tõccsed.:))

Metallica-Six_Feet_Down_Under-(EP)-2010-CaHeSo

Product Description:
Metallica are celebrating their upcoming Australian and New Zealand tour with the release of The Six Feet Down Under EP, a limited-edition, eight-song set that includes live tracks recorded from the band's previous visits to that part of the world. The EP, which contains songs from as far back as 1989.

Artist: Metallica
Title: Six Feet Down Under (EP)
Label: Mercury
Genre: Metal
Bitrate: 165 Kbps Avg
Time: 52:52
Size: 62.4 MB
Rip Date: 2010-09-20
Str Date: 2010-09-20

Track List

1. Metallica - Eye Of The Beholder - Recorded Live On May 4, 1989 At Festival Hall In Melbourne (06:32)
2. Metallica - .And Justice For All - Recorded Live On May 4, 1989 At Festival Hall In Melbourne (09:52)
3. Metallica - Through The Never - Recorded Live On April 8, 1993 At The Entertainment Centre In Perth (03:40)
4. Metallica - The Unforgiven - Recorded Live On April 4, 1993 At The National Tennis Centre In Melbourne (07:01)
5. Metallica - Low Man's Lyric (Acoustic) - Recorded Live On April 11, 1998 At The Entertainment Centre In Perth (07:00)
6. Metallica - Devil's Dance - Recorded Live On April 12, 1998 At The Entertainment Centre In Perth (05:48)
7. Metallica - Frantic - Recorded Live On January 21, 2004 At The Entertainment Centre In Sydney (07:45)
8. Metallica - Fight Fire With Fire - Recorded Live On January 19, 2004 At The Entertainment Centre In Brisbane (05:09)

Link1
Link2

Szerezzétek meg a tabokat a netrõl.Ha tudtok kottát olvasni,akkor gyorsan fog menni.Hát nem a legkönnyebb számot választottátok.:)

Szerintem az aláírásokat is rögtön kivereti még frissiben.Király,nekem is ilyen hát kell.Na ez az igazi 'tallica fan:))

Meg lehet azt tanulni... Majd de ma lesz az elsõ próbánk a bandával Sandmant kell eljátszanunk 24.-re <#taps><#eljen><#vigyor1>
csokalaci
http://www.youtube.com/v/B2jmsPApBMQ&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

2:40-tõl haláli :D:D:D:D

Ha megy a Damage Inc.,majd szólj.:))

Vegyél még egy pár órát is tõle.Páze 30 éve csinálja,de még mindig napi 4-5 órát gyakorol.Csak azt tudnám minek.:)))

Mekkora mázli... Pont nála volt ez a szerkó és itt állt a kapu elõtt , nekem adta. Köszi a jó tanácsot és máskor már a gitárját kérem el <#mf1><#buck>
Messi940 kérd el Kirktõl a mögötte lévõ szerkót.Azzal lesz Metallica hangzás,az tuti.

Paulie!Légyszi a bénázásom töröld már.Köszi!.:)

Öhmm..ennyire részeg nem lehetek.:)
http://www.youtube.com/v/AOje5eecMMI?version=3

Tessék,ez segíteni fog:http://www.youtube.com/watch?v=AOje5eecMMI

Még fiatalon én is basszusoztam-ujjal-Metallica dalokat,és Iron Maident.Az Aces High ihletett és az nagyon ment.:)Sõt még a Júlia basszusalapját is el tudtam "kopogtatni".:)Én is teljesen autodidakta módon "tanultam" basszusozni.Ma már nemigen menne.:)

Inkább riffeket . Azért Kirk szólói még magasak nekem :D . Ok köszi !
Menjünk zúzni az alábbi topikba...SEEK AND DESTROY!!!!

Mit akarsz?Riffeket,v. szólót?Ahogy nézem a pedált,három tekerõje van a ton/dist-et variáld.Hallás alapján próbáld meg kikísérletezni.:)

Vki tudna segíteni hogy kaphatom meg a Metallica hangzást egy Daphon e10 mt heavy metal torzítópedállal ? Tudom h nem a legjobb de ingyér elfogadtam :D
No apparent motive
Just kill and kill again
Survive my brutal thrashing
I'll hunt you till the end
My life's a constant battle
The rage of many men
Homicidal maniac...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Most dupla lábgépes számokat hallgatok.:)Battery,Damage Inc.,Blackened,One,Dyers Eve...meg Lombardo mestert.:))

Erre Raining Blood és Kill Again-t kell hallgatnom.Kis nosztalgia.:)Unom már a Metallicát.:)Most a My Acpocalipsevel rombolom magam.:)

Ulvar
Biztos akkor ment sátánista imára... :D. vagy inkább slaytanic imára...

A neveket tudom nagyjából,csak arcokkal összerakni nem.A Metallicán kívül hallgattam õket is rengeteget fiatalkoromban,de a lentebb írtakon kívül senkit sem ismertem fel.:))

Akkor neked :) :

Frank Bello - Tom Araya - Metallica - Kerry King - David Ellefson - Charlie Benante - Dave Mustaine - Scott Ian - Joey Belladonna -. Dave Lombardo - Rob Caggiano - Shawn Drover - Chris Broderick

köcsög Hannemann hiányzik :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én a képen csak Kinget,Scott Iant,Arayat,Mustainet,Lombardot és a Metallica tagokat ismerem.:)

Ulvar
A képen jobbról 3. Sapkában.

Ulvar
Rob Caggiano a legfiatalabb (1976 November 7.)

34 éves lesz most. Õ a legfiatalabb, Anthrax szólósa...

Mér....a Waka-Waka igenis jó nóta...

Nem mintha nem néztem még volna szarrá...

Most az egyszer jó fiú leszek.Megveszem a Big Four-t,kerül,amibe kerül.:)

Mennyi "nyugdíjas"......

Ebbe Jamesnek is bele kellett mennie.Ha mégsem,akkor a Metallica ügyvédei sakirát szétkapják.:)lédi kakát viszont inkább nyelte volna le az anyja,míg tehette...

Paulie
pöh.shakira.pöh.

.

Én vótam, király volt :D

Ulvar
Nekem is mutatták...

Met
faszé nézegetsz ilyen videókat :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ulvar
Shakira is menjen a kurva anyjába ilyen covert csinálni az egyik leglírikusabb Metallica számról...gyalázat, mintha olyan lenne a szám számára mintha a mennyekben lenne és ilyeneket énekelnének....hát bazdmeg ez inkább magába forduló szám...James is mondta, teljesen saját száma...áhhh faszom nagyon ideges vagyok tegnap óta....

Ulvar

Met
<#ijedt>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

csokalaci
Ez mi a jó büdös franc <#ticking>

Creeping Death.....

mike0013
ez most lesokkolt...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ulvar
Nem linkelem úgy ahogy szoktam mert ez nem ér annyit....

sõt...de az én gyermekkoromat most kúrták meg....konkrétan megbaszta ez a büdös ribanc....kész...ezért halál jár!!!!! Dachauba fogom ezeket számûzni örökké való kínzásra!!!

http://www.youtube.com/watch?v=inu2-wpuGYQ&feature=player_embedded#!

Nem kell nekem scene rls,csak tolja fel valaki.:)