8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#6485 Király, kösz a linket :D -
#6484 -
#6483 19 éves James :D
-
#6482 Egyik legjobb magyar Metallica tribute banda.
-
#6481 Lars a legjobb dobosok egyike,csak nem mindig van jó napja...Itt éppen jó napja volt:-) -
#6480 Lars itt nagyon jól tolja :P
-
#6479 -
#6478 Tökéletes minőség a véresőről :)
-
Coolfire #6477 Kösz.Akkor menjünk hegyaljázni.:)A Raining Bloodról szép emlékeim vannak.
2008 Bécs.:)Legalábbis úgy rémlik.))
-
#6476 Hogyne nyomnák!
De azért...Dead Skin Mask...na itt konkrétan befostam a gatyámba...aahhh mondom kész ez szaros lett...
(sajnos raining blood vidit nem találok, mert szerintem akkor mindenki zúzott...ami van szar minőség). Lényeg hogy TOLJÁK! :). Angel of death...de Thrash metal topicba linkeltem a 2 banda setlistjét.
-
#6475 Four horseman
Mechanix -
Coolfire #6474 Én anno a Metallican voltam így.:)
A négy lovasember szövegén változtattak?Ezt nem is tudtam.. -
Coolfire #6473 A Hegyalja bulin lesz Slayer?Oda mennem kell.A Raining Bloodot nyomják még?:)) -
#6472 Rám Megadethből szinte mindenki, kivéve Drover nézett rám (ő ugyebár hogy a faszomba :D).
Ellefson nyomta előttem konkrétan én meg üvöltöttem a szöveget, rám nézett és az arcára rá volt írva hogy "ez az így tovább" és mosolygott :).
Mustain 2 méterrel előttem tolta le a Holy Wars solot....brutálisan :). Ráadásul Mechanix...hirtelen a Four horseman szöveg ugrott be :D..nem a "módosított" :D. -
#6471 Ja hát még most sem fogtam fel, hogy láttam őket élőben... Az meg csak hab a tortán hogy ahogy Araya komolyan rám nézett, én mosolyogtam ő pedig elnevette magát :) -
#6470 Azért mert az agyad nem tudta "feldogozni" az eseményt.
Gondolom próbáltál mindenre figyel, nekem is szokott ilyen lenni. -
#6469 Nem :D
Kár lenne kihagyni a tokaji bulit, de BP-ről nem éri meg 1 banda miat kimenni, utazási költséggel együtt ugyanannyiból jönnék ki mint a pénteki Megadeth/Slayer jegyárral. -
#6468 Megvertek ?
Mellesleg nyáron jön újra a slayer :) -
#6467 Én Megadethnél nem álltam túl elöl, de ahogy a Slayer beindult a 3ik sorba keveredtem :) Kibaszott durva volt, jó lenne még1 ilyet átélni.
Nem ittam semmi alkoholt és mégsem emlékszem mindenre ez mért van? :'( -
#6466 VÓTUNK! bal elől ahol Dave a Holy Wars solot nyomta! Közvetlen vele szemben első sor! -
#6465 SPORT THE WAR!!
TONIGHT!
-
#6464 Erre nem is gondoltam -
#6463 Mind1 jó lesz, köszi :)
Erre nem is -
Sral #6462 Sziasztok!
2011.04.15-én pénteken AlcoholicA koncert a Vadvirágban, Bp. XIV. Kerepesi út 27. (a Stadionoknál). Vendég a Wonderdeer. Belépő 600HUF. Metal Up Your Ass! Isten áldja a Metallicát! -
Messi940 #6461 Nem bírok aludni ebben az üres világban. De ha nem, akkor valaki javítson ;-) -
#6460 Ezt ti hogy fordítanátok?
I cannot sleep in this down filled world -
#6459 Azt a zoknis képet én is megtaláltam :D vicces XD -
#6458 Master! Masterrrrrrrrrrö!!!! -
#6457 This is my place :)
Az a zokni :D
-
#6456 nézegetem a metontour képeket,hámondom miez: :DDDD
-
#6455 :D -
#6454 Tegnap elfelejtettem belinkelni de sztem ez viccesebb :P
-
#6453 Engem egyáltalán nem zavar hogy beraktad! Csak sztem ez nem annyira vicces :) -
#6452 Bocsi nekem bejön James humora -
#6451 Ha....Ha.... -
#6450 James facebookos oldalán egy csomó vicces kép található :D
-
#6449 "DIE !" -
#6448 nemrossz wallpaper
-
#6447 gyah most nezem a mexico-i koncerten a helikopteres felvetelekbol, hogy rendorokkel csomo helyen stadion korul korulzartak az utcakat... ?! :D villognak mindenhol. -
#6446 Nekem is van már a polcomon egy :P