METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You may have been reading some reports and watching some YouTube video of Kirk accidentally kicking a balloon and knocking a child down. I want to set the record straight here. The child is the daughter of a Metallica crew member, and she was experiencing the joy of the balloons dropping. She was in the wrong place at the wrong time, and Kirk did not see her when he kicked the ball. The little girl did not receive any injuries, and she was not "sent flying several feet into the audience." Both the little girl and Kirk are fine, and are still friends. Thanks for everyone's concern and support."
.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Neeee
http://facebook.com/musicleander
.
Ma már,-ez tény-nem az igaziak.De akkor is szeressük õket,ha Lars melléüt,Kirk töri a pengetõt,vagy Jamesnek elszáll a hangja.Egyedül Rob,.az aki sosem hibázik-.
De majd' 30 év után mit várunk?
Szerintem,így jó,ahogy van.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És Lars tényleg nem úgy dobol mint régen, ahogy Kirk sem az igazi. Ezek tények, sajnos. Ettõl még kurvára imádjuk õket. Csak ne menjünk messze a realitásoktól :). Ja amúgy mielõtt meghalt volt Cliff kiakarták cseszni Larst a bandából...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valamikor Marshall,Mesa cuccal kezdtek.:)
Most?
Saját cucc,HQ,ami többmillió dollárt ér.Levédett márkák,grafok.
Nem sajnálom tõlük,de pölö egy spontán bulin nem tudnának fellépni,mert nincs beizzítva semmi,csak a dob....
Ezt nem irigységbõl írtam-hiszen imádom a Metallicat-csak nagyon üzleties lett ez az egész.
Csak arra lettem volna kíváncsi,ki mit gondol.:)
Szerintem,most játszanak élõben a legjobban(Cliff óta).
Ott a Mesa Rob-nak,Lars-nak a TAMA(bár tudtommal,neki mindig az volt)
Ez az alap nagyon brutál,ha be van lõve.
Igaz,dupla nincs(ezért kellene Lombardo),de még mindig a námbervanok.:))
Néztem Metallica feat. Lombardot egészen más.
Na ott jön ki Rob hihetetlenül gyors ujjtechnikája és a dob.
Valami irtózatos sebességgel/ütemmel játsszák a Four Horsement,Batteryt,Motorbreath,etc...
sajnos megtörtént.a metallica az ami.nemhagyták abba szerencsére.:)
r.i.p Cliff
.
De,akkor is minden idõk egyik legjobb,sõt inkább a legjobb albumának tartják.
Ezen az albumon egyszerûen nincs hiba.
Csak egy magánvélemény:
arra azért kíváncsi lettem volna,-ha nem hagy minket itt Cliff,hogy a Metallica milyen témában folytatta volna tovább.
Hiszen köztudott,hogy az elsõ -sõt a MoP LP-ig õ volt a legnagyobb hatással az alapra/riffre.Meg Mustaine,de õt eltávolították.:)
A hangzás(most) változatlan,hiszen basszushoz Mesa cuccot használnak a mai napig,azért szól ilyen jól(Jason pengettyûje beleolvadt nagyon a ritmusba,sokan ezért baszogatták)(by Cliff)
Enyhén be vagyok hajitva.:)))
Ezt nem kioktatásként linkele,távol álljon tõlem.
Csak a Metal mûfajait/zenéit nem tudják követni.
Bocs,nem kötekedésképpen írtam.:))
Én csak arra az idõszakra gondoltam.
A "késõbbi" Metallicat,egyáltalán nem követtük.
Egészen a "feketéig",minden számot lekottáztunk/gyakoroltunk.
Utána,már csak önszorgalomból,és ki mit tud-alapon játszottunk.
Úgyhogy,lehet igazad.:))
.
Csak azért nem akarok ebbe belemenni,mert rengeteg anyagot hallottam tõlük,és nagyon sokat láttam õket anno.Video,audio tkmgy.
Viszont a hangzást,éneket,double,triple basst,rögtön kiszúrom,mivel rengeteg Tallica számot gyakoroltunk,anno.
Ezért jöttem rá-3 Unicum után-a Blackenedre.:)))
Viszont a S&D-ben nem értek egyet.Mindegy,ezen már nem fogunk összeveszni.:)
Csak azért mondom(tam),mert a S&D minden anyagukon szerepelt amit volt szerencsém látni/hallani és élvezni.És ez nem ma volt,hanem a 80' as évek közepe körül.
Master meg legjobb számuk és kész:D
.
És akkor 81' óta mennyi koncertet adtak..
Na ha ezt tudja vki....sztem még dzsémszék sem.:)
kosz! :D
remelem ez az oldal nem hullik el es kesobb is elni fog, ha valoban aktualis lesz a kerdes.
tudja valaki hanyszor jatszottak a Creeping Death-et koncerten ?
<#idiota>#idiota>
...vágod?