METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paulie
lál:
"You may have been reading some reports and watching some YouTube video of Kirk accidentally kicking a balloon and knocking a child down. I want to set the record straight here. The child is the daughter of a Metallica crew member, and she was experiencing the joy of the balloons dropping. She was in the wrong place at the wrong time, and Kirk did not see her when he kicked the ball. The little girl did not receive any injuries, and she was not "sent flying several feet into the audience." Both the little girl and Kirk are fine, and are still friends. Thanks for everyone's concern and support."

.

Paulie

.

Ulvar
Nem értheted :D. Jó haverok vagyunk ne félj :D. (vagy nem, ugye Ricsárdka).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Paulie
<#ticking>

.

Ulvar
Nem vagy fent TSen..gyere fel cigány...bocs az offért ÉS KIRK MINDENEK FELETT XDDDDD.

csokalaci
Igen azt felismertem :P
Castor ha jól emlékszem

http://facebook.com/musicleander

Állítólag Hetfield gyereke volt a nyertes...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

csokalaci
<#nevetes2><#nevetes2><#idiota>
Neeee

http://facebook.com/musicleander

Paulie
:DDDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/v/ADwP2zsftIw&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

.

Már kb. 1990 óta nem.Én pölö azt szerettem,mikor beindult a bõgõ,és a dupla.Az volt az igazi,sõt mikor rányomtak még egyet,így trible bass volt,elszállt az agyam.:)
Ma már,-ez tény-nem az igaziak.De akkor is szeressük õket,ha Lars melléüt,Kirk töri a pengetõt,vagy Jamesnek elszáll a hangja.Egyedül Rob,.az aki sosem hibázik-.
De majd' 30 év után mit várunk?
Szerintem,így jó,ahogy van.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Paulie
"..meghalt volt Cliff.." :D

.

Met
plébek....a szinfalak mögött van 4 pattanásos 12 éves gitárhiróval<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ulvar
Hát, ha tudni szeretnéd, James nem akart énekelni. John Busht akarták megkérni (Hála az istennek valami csoda folytán nem jött át). Így nagyon sokat gyakorolt James és a hangja nagyon jó lett a 80as évek közepe vége felé de mostanra más hang szintje lett. Sokkal magasabb. Nem rossz csak a régihez vagyok szokva.

És Lars tényleg nem úgy dobol mint régen, ahogy Kirk sem az igazi. Ezek tények, sajnos. Ettõl még kurvára imádjuk õket. Csak ne menjünk messze a realitásoktól :). Ja amúgy mielõtt meghalt volt Cliff kiakarták cseszni Larst a bandából...

sanzik
jah..és James se tud már énekelni..tulajdonképpen Trujillo viszi a hátán az egész bandát,nem?...<#rolleyes><#vigyor1>
jah,pont mint kirk,idõközben õ is megunta a tekerést és csak piszmog a gitáron,..illetve lazábban játszik

Hát elvétve, egyszerûen már nem megy neki a dobolás, de akkor akultusza van, hogy nem lehet kivenni és a Metallicások el is fogadják. Olyan mint Mustaine hangja, nem hallgatnék és nem is lenne Megadeth, ha nem õ énekelne, bár a sosevolt hangja mostanra totál elszállt.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

De most azt mondjátok hogy Lars nem használ duplázót ? <#conf>
Met
Metallica - Six Feet Down Under Pt. 2 (EP)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
ma mar mindent a penz hajt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azért ha megnézzük azt a cuccost ami nekik van most,#6110,hát az nem semmi.
Valamikor Marshall,Mesa cuccal kezdtek.:)
Most?
Saját cucc,HQ,ami többmillió dollárt ér.Levédett márkák,grafok.
Nem sajnálom tõlük,de pölö egy spontán bulin nem tudnának fellépni,mert nincs beizzítva semmi,csak a dob....
Ezt nem irigységbõl írtam-hiszen imádom a Metallicat-csak nagyon üzleties lett ez az egész.

Ott a smiley,mivel nem értem.:)Dehogy is.
Csak arra lettem volna kíváncsi,ki mit gondol.:)
Szerintem,most játszanak élõben a legjobban(Cliff óta).
Ott a Mesa Rob-nak,Lars-nak a TAMA(bár tudtommal,neki mindig az volt)
Ez az alap nagyon brutál,ha be van lõve.
Igaz,dupla nincs(ezért kellene Lombardo),de még mindig a námbervanok.:))
Néztem Metallica feat. Lombardot egészen más.
Na ott jön ki Rob hihetetlenül gyors ujjtechnikája és a dob.
Valami irtózatos sebességgel/ütemmel játsszák a Four Horsement,Batteryt,Motorbreath,etc...

Paulie
felesleges ilyenekbe belemenni :/
sajnos megtörtént.a metallica az ami.nemhagyták abba szerencsére.:)
r.i.p Cliff

.

?Ezt nekem címezted?:)

Áhh ennyi gömb után már nem tudok normálisan fogalmazni sem.:)

bertino
<#zavart2>

Ó az a "h" betú..ehehhh...
De,akkor is minden idõk egyik legjobb,sõt inkább a legjobb albumának tartják.
Ezen az albumon egyszerûen nincs hiba.
Csak egy magánvélemény:
arra azért kíváncsi lettem volna,-ha nem hagy minket itt Cliff,hogy a Metallica milyen témában folytatta volna tovább.
Hiszen köztudott,hogy az elsõ -sõt a MoP LP-ig õ volt a legnagyobb hatással az alapra/riffre.Meg Mustaine,de õt eltávolították.:)
A hangzás(most) változatlan,hiszen basszushoz Mesa cuccot használnak a mai napig,azért szól ilyen jól(Jason pengettyûje beleolvadt nagyon a ritmusba,sokan ezért baszogatták)(by Cliff)

Paulie
:DDD télleg trash:D
nemgond belefér:D
de tudjátok mit MÉG A TRASH KIRÁLYA IS:D

.

Szori,tényleg elbasztam.De,az a lényeg,hogy megértettétek.
Enyhén be vagyok hajitva.:)))

Ulvar
õõõ én nyitottam topicot errõl itt SGn :D:D de te TRASHT írtál nem THrasht :D csak ezért szóltam :D.

Te meg olvasd el mit írtál :)

Ezt ajánlom figyelmedbe..:)
Ezt nem kioktatásként linkele,távol álljon tõlem.
Csak a Metal mûfajait/zenéit nem tudják követni.
Bocs,nem kötekedésképpen írtam.:))

Ulvar
minek a királya???????? XDDDD

Ebben,lehet hogy igazad van.Mikor az uviv.-ot befejeztem,abbahagytuk.
Én csak arra az idõszakra gondoltam.
A "késõbbi" Metallicat,egyáltalán nem követtük.
Egészen a "feketéig",minden számot lekottáztunk/gyakoroltunk.
Utána,már csak önszorgalomból,és ki mit tud-alapon játszottunk.
Úgyhogy,lehet igazad.:))

Paulie
az lehet hogy már akkor játszották, de volt idõszak amikor egyáltalán nemjátszották, viszont mop-ot igen,legalábbis a felét.

.

Bocsi,img-t írtam...hiába,az alkesz megteszi jótékony hatását..:))

http://www.youtube.com/v/M-VEeDkN5j8?fs=1

Már ekkor játszották..:))

Csak azért nem akarok ebbe belemenni,mert rengeteg anyagot hallottam tõlük,és nagyon sokat láttam õket anno.Video,audio tkmgy.
Viszont a hangzást,éneket,double,triple basst,rögtön kiszúrom,mivel rengeteg Tallica számot gyakoroltunk,anno.
Ezért jöttem rá-3 Unicum után-a Blackenedre.:)))

Az,hogy a Master a legjobb LP-jük,sõt-a kritikusok szerint is- a trash királya,ezt aláírom.
Viszont a S&D-ben nem értek egyet.Mindegy,ezen már nem fogunk összeveszni.:)
Csak azért mondom(tam),mert a S&D minden anyagukon szerepelt amit volt szerencsém látni/hallani és élvezni.És ez nem ma volt,hanem a 80' as évek közepe körül.

Paulie
A Seek nemvolt sose alap csak 2005 vagy 2006-tól kezdve.
Master meg legjobb számuk és kész:D

.

Szerintem is.Én akármennyi bulin voltam,láttam,hallottam a S&D alap volt mindegyik koncerten.Nem létezik,hogy a Mastert többször nyomták le.A One is sántít...

Eléggé pontatlan lista a többi bandát elnézve, szerintem inkább csak +-5 helyenként lehet saccolni, hogy kb. mi mennyiszer volt.

Az azért érdekes,hogy a MoP a legtöbbször elõadott,megelõzve a Creepinget és a S&D-t..

És akkor 81' óta mennyi koncertet adtak..

Na ha ezt tudja vki....sztem még dzsémszék sem.:)

Bár jó lenne a többi bandát kicsit jobban updatelni, a slayer listáján 12.ik a Jihad, ami 2006os szám.. :D

bertino
metal, thx <#eljen>

Prince of Máté
Mindig frissítik, egyébként 1982-ig visszamenõleg láthatod a koncert setlistüket :D

bertino
aztarohadt ez mekkora.

kosz! :D

remelem ez az oldal nem hullik el es kesobb is elni fog, ha valoban aktualis lesz a kerdes.

Prince of Máté
bertino
huh.

tudja valaki hanyszor jatszottak a Creeping Death-et koncerten ?

<#idiota>

Beast Machine
Sztem jobb lett volna, ha õ maga ugrik be a tömegbe, én elkapom, ti sün-módon körbezártok, és a hónom alatt Larsszal kirohanunk - a közeli kocsmában pedig igazságosan elosztjuk egymás közt :)

...vágod?

Ulvar
Idén koncerten azt ordítottam hogy ne pengetõt az ujjad dobd bazdmeg xD.

Az igaz 2 pengetõ,Lars ütõi,és Rob 3 ujja lett volna...