8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#6885 kedvenc albumom a master:) mégis érdekel milyen lesz ez az album.
sőőőt load album se volt rossz. -
#6884 Balhés volt attól még geci jó gitáros, be kell vallani, akármi is volt korábban. -
#6883 PANCAKES! Ezt eddig észre se vettem.
-
#6882 Az a sok más szerintem azok akik a Black/Load/Reload/Garage-féle Metallicát szeretik.Annak ellenére,hogy minden albumuk bejött valamilyen szinten,nekem a Metallica az, ami 1981-89 között volt.Olyan vadságot még soha senkitől nem láttam a színpadon,mint amit a Metallica mutatott ebben az időszakban.Az én Metallicáról alkotott képembe nem fér bele ez a Lou Reed-el való bohóckodás.A DM-el úgy tűnt, az együttes visszatalál a régi útjára.Most mi van?Felrúgják ezt az egészet?Vagy mi? -
#6881 Most ezt komolyan mondod vagy hülyéskedsz? -
#6880 Nemőt dobták ki mert sokat ivott? Vagy volt vele vmi -
#6879 Mit akarsz Mustainnel 2 albumot már összehozott a Metallica :))). -
#6878 mi a baj lou-val? az hogy neked nem teccik attól még lehet sok másnak teccik :)
-
#6877 Meg Hetfield arra nemet mond,hogy Mustaine-el közös projektük legyen,de Lou Reed-nek kapásból ugrik.Mi a fasz van ezekkel az emberekkel?Egyszerűen nem értem...Suszter,maradj a kaptafánál!Vagy ne Metallica néven adj ki lemezt! -
#6876 Ha több Metallica lesz benne mint Lou Reed,akkor akár még jó album is lehet.Bevallom,mikor megláttam ezt az egészet,meghűlt bennem a vér. Belehallgattam pár Lou Reed számba,egyik sem az én világom.Semmi bajom az öreggel,de nekem nem jön be a zenéje.Őszintén megmondva,ahelyett,hogy ilyenekkel szórakoznak,mint ez az album,rakjanak össze egy tökös,kemény albumot,olyasmit,mint a Master,vagy akár a St.Anger.Szerintem nem lesz annyira jó, de ne legyen igazam!Egy régi szám kezdő sorai jutnak eszembe: "Hall of justice painted green,money talking..."
-
#6875 kemény dark-os album cím :D -
#6874 Címe....: LULU....fasza. xD -
#6873 -
BEERisGOOD #6872 http://www.loureedmetallica.com/
Október 31-én már jön is a lemez Lou Reed-el -
bukassz #6871 Hello! Ez itt egy a néhány demóm közül. Szeretném ha értékelnétek. Remélem tetszeni fog nektek.:)
METAL UP YOUR ASS!!! -
#6870 missing one inside of me - can't stand this hell I feel - to the point of agony rész mennyire de botrányosan jól hangzik -
#6869 Pontosan! Nem bírom megunni. Videó is van róla csak elcsúszik a hang de szerintem így is élvezhető.
Most nézem mintha ez más verzió lenne talán ez is két napos volt ?.
(Kirknek cuki a rucija ) -
#6868 ez a bridge schoolos akusztikus fade to black valami hihetetlen zseniális -
#6867 Egyik DVD-n talán Mexico vagy Big 4 , James a próba teremben majdnem így énekli a fuelt :D
Az első Bridge Schoolos fellépésből sajnos csak 2 szám került pubklikálásra.
-
#6866 Sound Familiar? -
spiczi91 #6865 -
#6864 rubin -
#6863 -
bcrics #6862 Jó cikk nagyon,
Most készülök ki a szigetre, de nagy kár hogy nem a Talicskára, tavaly nagyon állat volt a Pusiba.
Most lesz egy laza Superbutt-Ektomorf Lendület.
Ám kíváncsi vagyok vajon hány év/album van még a Talicskában, gondolom még 2-3 Album azért még várható tőlük, talán a következő majd 2012ben is napvilágot láthat.
Nem maiak már a srácok, de az életmód amit élnek az azért garantálja hogy még 20 év múlva is a színpadon legyenek:))
Mekkora lehet már így élni, csak a Koncertek, nem kell bemenned 3 műszakban melózni, stb.
És a világ minden táján elismernek, Ovációban törnek ki az emberek ha meglátnak, Jó dolog lehet Rocksztárnak lenni.
Azt lehet tudni hogy ki fog bábáskodni a következő lemez fölött.
Rick rubin megint, vagy visszajön mr.Rock?
-
#6861 és egy jó tartalmas cikk róla! -
Messi940 #6860 LOL -
Messi940 #6859 Happy Birthday, Black Album ! -
#6858 -
#6857 Aki esetleg még nem látta volna:)
-
#6856 Csak 5 éves videó, de azért látni mennyivel fiatalabbak voltak akkor :)
-
spiczi91 #6855 Mindenki nyúl, a Sabbath már egyszer mindent megcsinált. :PP -
#6854 Metrollica - For whom the bell trolls :D -
#6853 Első videó: 2:36-tól,másodiknál 1:36-tól. -
#6852 Ha hallottátok a Venomtól a Countess Bathory című számot akkor van egy rész benne, ami nagyon hasonlít a Seek And Destroy egyik részére.Innen hallgassátok:
Itt a Venom-szám is:
Lehet,hogy nyúlták ezt a riffet,ha jól tudom James Venom-rajongó volt.
-
#6851 HBD James!
milyen fiatal még -
#6850 -
#6849 -
#6848 Hepi börzdéj -
#6847 ..........
b+ XD -
#6846 xDDDDD (Y) Így kell ezt csinálni! :D.