8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#6967 Hát nem...
Az előző kettőt lehet töröltetni. -
#6965 Gratulálok Ricsárdka :D. Normálisan linkelj fiam. -
spiczi91 #6964
Gyerekek, gyerekek, nem tudok mást mondani, gyerekek... ODABASZ!!! -
#6963 jövőre talán itthon is Big4...
-
#6962 Ma este!
Vagyis már nagyban nyomják :D
-
#6961 -
#6960 És a kurva életbe hogy nem tudtam elmenni... :D -
#6959 metal -
#6958 Az nagyon ütött a Pesti...O'Bryan oldalán voltunk vagy Ellefson :D. Hát eszméletlen volt. Az eddigi életem legnagyobb metál élménye volt. -
#6957 Én is ott voltam mindkettőn, a Sportarénáson beszakadt a mellkasom, Hegyalján meg kurva mérges voltam hogy a villám miatt elment az áram pont ennél a résznél :@ -
#6956 idén kétszer hallottam élőben, igaz az egyiket "némán" :D. De a Pesti bulin hangfallal szemben.....mmmmmmmmmmmmmmm ütött xD -
#6955 Itt tessék fülelni :D
-
#6954 2 perctől tessék fülelni nagyon!!!!
-
Coolfire #6953 Ezt én is simán eljátszottam volna anno(csak basszuson).:)Most már nem igazán vállalkoznék Metallica alapra.. -
#6952 Nekem a keresztnevemnél is :P -
#6951 Mert a Metallica basszert keresett és jelentkezett, és kapott 1 milka dolcsit kezdő fizunak. De a Some kind of monster DVDben elmondják részletesen.
"Roberto Agustin Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz".
fasza név még mindig. RAMSSTV. Hosszabb a monogramja mint az én normálisan leírt vezetéknevem. -
#6950 Egyébként miért is ment Ozzytól Metallicába? -
Coolfire #6949 Ez a Damamge Inc., minden verzióban kurva jó.:)))) -
Coolfire #6948 Úgy játszik a "nagy" Metallica,mint a kisiskolások a nagyok előtt..:)))) -
Coolfire #6947 Hát ha menne s double bass,Robi ujja telesen elzsibbadna.:)))Bár úgy lenne.:) -
Coolfire #6946 Robi kurva jó döntés volt,ilyen basszert elfogadnának bármelyik csapatba.
Ozzy is csupa jókat mondott róla,ergo el kellett fogadnia a Metallicának.:)))Főleg amit csinált)Battery,Hit The Lights Etc,)
A Metallica alapja mindig is-legjobb tudomásom szerint-az alap és a riff volt.No ők ezt meg adták és még a Metallica powert!!!:)) -
#6945 Birom az ilyen vidiket amik mondjuk azt mutatják hogy mit csináltak koncert előtt vagy valamilyen speckó vidi, mint ez -
#6944 -
#6943 Azaz! :D -
#6942 James meg mindig hulye :D -
#6941 -
#6940 Az UI, remélem irónia volt :D. Nagyon remélem :D.
Ami a videón látszódik az hogy Trujillo igen jó döntés volt annak idején, pedig mennyi kritikát kapott az elején ...
Ami még mindig hiányzik az a lábdob...semmi nem ér így Hit The Lights alatt... de ezt már évek óta tudjuk. -
Coolfire #6939 Nekem akkor is ez tetszik a legjobban.:)
Gondolom a jópár évtized miatt kezdenek a Hit The Lights-sal(meg Jasonnal nem játszották)
Ui:A ReLoad albumról Avril Lavigne Fuel mindent visz.:))) -
#6938 1:09 repülő melltartó :D -
#6937 jó lett
Bár a gitárt utálom :P -
bukassz #6936 vélemény?:) remélem jó:)
-
#6935 Nyugi, megvan a gépemen, a telómon, mindenhol :D -
#6934 -
#6933 Mentegetőzz mentegetőzz.... :D. Napi hallgatás megvan azóta? -
#6932 Valójában nem úgy értettem hogy nem tudtam a létezéséről, mert biztos láttam a cimét egyszer egyszer hanem úgy hogy soha nem hallgattam -
#6931 *Ting tang csingilingi potty* <- ilyen hangot ad a tantusz, amikor leesik -
#6930 Neeeeeeeeee D: -
#6929 Így kezdődött az egész :D -
#6928 Ez nekem így kimaradt, regéljetek :) -