METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Eladó ez a METALLICA mez. L-es méret. 2000Ft Email: dinixxxKUKACgmailPONTcom

Nem hibátlan, de sztem jó lett <#vigyor>#vigyor> A vége az "wtf ? " xD
Nfo-ban 5.1-es hang van, a gyakorlatban 2.0. Másnál is?<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az idei Rockmaraton fesztivál szervezõi úgy döntöttek, hogy nincs szükség a MetallicA zenéjére, ugyanakkor egy halom tribute zenekar fellép.
Próbáltunk tenni az ügy érdekében, és odáig jutottunk, hogy a Metallust MetallicA tribute zenekar beszavazható a programba.
Legyetek olyan kedvesek és like-oljátok a http://www.facebook.com/rockmaraton oldalt, majd a banda beszavazásnál a Metallust zenekar képét is (narancssárga konténeres kép). Legyen a MetallicA is képviselve Magyarország legnagyobb rock fesztiválján!
Metallust:
Nagyon köszönjük a segítséget!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ujjal pengetéshez kevesebb tehetség kell?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Jasonnal kapcsolatban tény amit írsz. Jó helyen van most.
Lars meg maholnap 50 éves.Azért én irigylem,mert tud dobolni,mint a felvétel is mutatja:
Trapped Under Ice
Én azért nem írnám le dobosként.Bár ami nagyon hiányzik, az a Tama Granstar II :-( Azt kellene használnia a Starclassic maple helyett.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Emlékszem, mindenki fikázta, hogy Jason után egy ilyen majmot behoznak a bandába...ma már istenként tisztelik és egy helyre teszik Cliffel. Legalább is a tudását, ami igaz, csak totál más stílusban tolja, hiába nem pick player egyik sem, akkor is más stílus.
Én azt szeretném, ha következõ album olyan lenne, amilyet õk tudnak még csinálni. Ami a kútfejükben van és maguk szülnek meg. Trujillonak igen sok jó ötlete volt korábban. Kibaszott nagy tehetség, ehhez Kirk és James igen jól tudnak csatlakozni, de Lars...Larst nem tudom...valami tréningre kéne mennie, hogy kibírjon egy koncertet is azzal hogy duplázik egy két számban.
Na mindegy megint sokat pofázok...
Kibaszott nagy tempót diktálni és kurva jól pörög ááá!!
De az a lemez... végig hallgattam és mintha az egész egy szám lenne fel se tûnt, hogy váltott a track number 1-rõl 2-re.
Meg sincs az a lemez és az ismerõseim nagy része nagyonnagyon csodálozott, hogy ez így van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mondjuk a szent éngörhöz és a frantikhoz passzol..:))))
Highlander15: Nekem is az egyik kedvencem az Unnamed Feeling errõl az albumról. A másik meg az All Within My Hands :)
A St.Angerre visszatérve,kár hogy a Temptation címû számot nem tették fel a lemezre,egyik legjobb tétel lenne rajta!Személyes kedvencem az albumról a The Unnamed feeling.
így van
Az album maga James alkohol problémáinak kezelése után készült, és iszonyatos DÜH van benne, és imádom az ilyen albumokat amikben kibaszott nagy düh és harag van. Ezért nem is jön be annyira a Death Magnetic...(14 éves koromban vettem elõször Metallica albumot, és a St.Anger volt az elsõ.) Akkor ballagtam általánosból és 2 éven keresztül folyamatosan hallgattam. Kibaszottul imádom, én se értettem a korábbiakhoz képest, lassabb kevés szóló nem értettem (akkor még kevés Metallica számot ismertem), de tetszett, valahogy az én akkori korszakomra hasonlított. Imádom mai napig...És miután megértettem az albumot, akkor mondtam, hogy aki ezt leszólja, az nem Metallica fan, nem értheti meg (fõleg egy Load, Reload után).
www.demonoid.me
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
http://gyujtemeny.vatera.hu/egyeb/metallica_death_magnetic_fan_box_1454945458.html
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tartsa meg szavát Lars!