8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#7689 -
#7688 Lehet. -
#7687 Igazad van, de ebből még nem következik az hogy a gitárral volt gáz :D
Lehet hogy azt hitte hogy mégse kell még kimenjen, de mire rájött hogy mégis ki kell már visszafordult, vagy rossz helyen akart kimenni vagy tényleg a gitárral volt gáz. De az is lehet hogy valaki utána szólt hogy: Hé Kirk! Nem akarsz egy csokit? mire Kirk megfordul hogy ÚÚú csokiiii -
Mindig a második felbontás után szokott belépni, de itt a 4.-nél lépett be. James arcán meg látszik a megkönnyebbülés :D -
#7685 Mégse, bejön a les paul forma, most a gitár maga nem tetszik annyira -
#7684 Annak semmi köze a gitárhoz, szerintem csak rájött hogy hoppsz még nem kéne bejönni :D
A gitár meg szép, de nem rajongok a les paul formáért :P -
#7683 Hát James játssza az intrót Kirk meg jön és hirtelen visszamegy :D
Amúgy James új gitárja:
-
#7682 Mire gondolsz az alatt hogy elbaszódik? A fade to black elején vagy előtte? Mert most nézem de nem veszek észre semmit, lehet mert még korán van :P -
#7681 Hát félig meddig :D Amúgy tudtam csak kiváncsi voltam hányan tudják még :D
Igen, elégé irritált hogy van valami az orrán/ban, nem tudtam levenni róla a szemem XD -
#7680 Ezt ugye most csak viccből írtad ? D:
Amúgy a 2006-os koreai koncert tényleg jó. Kirk-nek elbaszódik a gitárja fade to black elején. + szinte mindegyik videóhónál megtalálható a "James has a booger in his nose." féle komment :D -
#7679 Ugye nem csak szerintem van itt gyermeki öröm James arcán? :D (master of puppets)
-
Coolfire #7678 -
#7677 Én most a 2006-os kóreai koncertet nézem, valamiért tetszik (az újabbak közül) -
Coolfire #7676 Az utolsó talicska koncerten nem voltam,de az előzőeken almabor és vegyigyümi és ment a banzájkodás.:))
Akkor hihetetlenül jók voltak,és a közönség is. -
#7675 Igazad van, szteppelni kéne rá -
#7674 Nem is tudtam hogy james-nek van ltd gitárja :O
Pedig van, frantichez szokta használni -
Coolfire #7673 Bazzegh,hogy lehet egy Hit The Lights-ra tapsolni -
#7672 Most megnéztem James nem is kockáztatta meg hogy a közönés énekelje a master of puppets-et -
#7671 Jó hát ha tudod hogy mit keress akkor mindenhol jól látszik :DD -
Coolfire #7670 Igen itt valóban jól látszik.:)Robi pólóján is kivehető.:)) -
#7669 Hát igen elég gáz :S
Coolfire: Igen erre gondoltam :D Jó ezen a képen eléggé szembetűnő hogy az egy M, de a többin nem annyira :D -
Coolfire #7668 Erre gondolsz?Persze.:)))
-
#7667 Nem a setlisttel volt a gond, hanem a közönséggel, Metallicán kívül a Slayeren, Megadethen és Anthraxen az első 3 sor mozgott csak, és ott is csak a bandák legnagyobb slágereinél... -
#7666 a setlist is valljuk be hibas volt.
itt knebworthben is ezutan a koncert utan meg a hit the lights-al kezdtek.
jo nagy hiba volt, itt is latni, hogy totalisan leul ra a kozonseg, onnantol meg nehez felebreszteni oket.
ezt a lenti felvetelt 06.47 utan erdemes figyelni.
ott leulnek, kesz annyi :D
mintha mindegyik emberre ra lenne irva, hogy nem ilyen kezdest vartak. -
#7665 BTW a közönség nagyon szar volt véleményem szerint...Azt hittem a Svédekhez képest nagyobb banzáj lesz...bár tény kurva sokan kint voltak de nem csaptak nagy banzájt...mintha valami brutális ülőkoncertet adtak volna... -
#7664 -
#7663 Svéd BIG4. A Svéd állami TV is adta az van a jobb felsőben (SVT1)
Gothenburg 2011
Full concert: -
#7662 Ja jut eszembe, nem tudja valaki hogy ez melyik koncert volt? Ismerős, emlékszem hogy néztem is róla felvételeket de fogalmam sincs melyik volt az.
-
#7661 Amúgy ti tudtátok hogy a metallica shurikenjében az M-betők szerepelnek, csak elforditva? XD -
#7660 Először azt olvastam hogy tetszik, elég nagyot néztem. Ezen a képen pláne elég ijesztően néz ki -
Coolfire #7659 De az asszony még mindig nem tetszik...:D -
Coolfire #7658 A büszke apuci.:)
Marcella-nak igazi a haja?Ő hasonlít nagyon az apjára.. -
#7657 :)
-
#7656 Főleg akkor amikor lefele néz. De mi a baj van a nyergével? Mintha egy rágó lenne rajta agy nem tudom. -
#7655 Nekem is ő ugrott be először :D -
#7654 Ügyes. De csak szerintem néz ki úgy mint David Schwimmer? -
Pares #7653 Nagyon fasza! -
#7652 -
Pares #7651 -
Coolfire #7650 Valóban!