8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#7890 nem tudom, én birom. pláne a gitárját, áááhh mit nem adnék egy olyanért :D -
#7889 Nem tetszik az oktatónak( Jamie Humphries ) a stílusa. Pontosabban más DVD-ken jó de a metál nem az ő stílusa. -
#7888 ugyan kérlek, lick library :D
am a seek and destroy-ra én is gondoltam csak aztán eszembe jutott hogy...hát hogy ööö gyors XD mármint gecigyors -
#7887 Helyes, én sajnos a szünetben sem fogok ráérni tabot tanulni, de majd egyszer megtanulom :D Seek and Destroy ls Disposseable heroes szólót meg majd meg kéne tanulni tényleg :D Na majd nyáron nekiesem :P -
bcrics #7886 Klafi, akkor vki tolja már el nekem legyen szíves a Seek And destroy solot is, és a dispossable heroest is, köszi:) -
#7885 jó az :D
mért nem tanulod meg a végét? :D úgyis szünet lesz most, én sztem nekiállok a szólónak. -
#7884 Kurva sötét van, mert különben a szemembe sütött volna a Nap :D
-
#7883 Gyorsba felvettem most egyet :D Jelzem hogy még mindig nem tanultam meg a végét, szóval csak impróztam egyet. Mindjárt töltöm fel. -
#7882 Szerintem lefelé pengetem :D -
#7881 lefele pengeti, de amúgy mindegy hogy merre pengeted -
bcrics #7880 Igazából teljesen mindegy, ugyanúgy fog szólni a hang, én pl a legtöbb esetben az ARTIFICIAL vagy PINCH HARMONIC-ot nem a pickup fölött hanem a Bundok fölött pengetem, Ott jobban tetszik a hangja. -
#7879 És ez standard.. vagyis szabályos, ha felfele hajlítunk, akkor nem ellenkező irányból pengetjük a húrt? -
bcrics #7878 Sztem azt felfelé pengeti -
#7877 Oh Yeah!!! :D
Amit 1:23 után középső ujjal hajlítasz azt föl vagy lefele pengeted? -
#7876 oké, felirtam a naptáramba -
#7875 Majd talán valamikor :D Most ez a hetem is nagyon zsúfolt sajnos. -
#7874 a fade to black szólót nem akarod felrakni? :D -
#7873 Mint mondtam nem kell csodára várni :D
-
#7872 Mindjárt töltöm fel, de nem kell csodára várni :D -
#7871 Na hogy áll a beígért Unforgiven 3 szólóm??? :Ð -
#7870 -
#7869 -
:D -
Coolfire #7867 OK.,most hurrogjatok le,de:
volt a puskamikrofon,cuccok,kontrollok erősítői,(audio megvan),de egy normális felvételt sehol sem látni.Pedig sok-sok hónap múlt el..legalább vmi. kiszivárgott videofelvételt illett volna látnunk.:) -
#7866 Inkább a DVD-t adnák már ki
-
#7865 Van az is bár a végét lusta voltam megtanulni :D -
#7864 VAlakinek van fade to black szolója esetleg? :D -
#7863 NEM! Need Unforgiven3 szóló!!!! ;Ð -
bcrics #7862 a deathről csak ezt a riffet szedtem le. Ez jött be a legjobban:)
http://ukulele.hu/up/uploads/fill1%202%20git%C3%A1r%20disz.mp3
-
#7861 -
bcrics #7860 Sanitarium solo jó lesz?:)
http://iaro.3dmax.hu/kep/welcome1.mp3
http://iaro.3dmax.hu/kep/welcome.mp3 -
#7859 Sajnos eléggé be van hálózva a hetem. Ma későn érek haza, holnap angolból osztályozózom, csütörtökön tehetségkutató van a suliban, pénteken valami szar sulinap van ami délutánba nyúlik és szombaton meg kirándálus szintén a sulival. Marad a péntek este vagy a vasárnap de akkorra szerintem biztos fel tudom venni :) -
#7858 unforgiven3 szólót akar a nép!! -
#7857 Jöhet :D -
#7856 Én tudom a For Whom the bell tolls szólóját, kit érdekel? -
#7855 A héten valamikor felveszem, csak most szinte alig van időm :) -
#7854 mutimutimutiiiii -
#7853 Hát nem 100%-ig ugyan azt játszom, de olyasmi :P -
#7852 A harmadikból tudja vki a szólót? -
#7851 Hát én a másik kettőt már tudtam :D