8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
bcrics #8171 My favorit album xD -
#8170 Az az irónia :DDD
-
#8169 -
#8168 (Új színpad) -
#8167 -
#8166 4:10-től Metallica
http://www.metalinjection.net/tv/view/9343/marty-friedman-and-kerry-king-jam-top-5-riffs -
#8165 -
#8164 -
-
#8162 A dexterben már megmondták, nem az a szakáll számit ami kivül van, hanem az ami belül -
#8161 Lars faterja baaazzeee mi szakáll!?! :D xD
-
#8160 Ez a második fellépésük börtönben.
-
#8159 -
#8158 egyszer énis álmodtam a metallicával, asszem már le is irtam. épp koncerteztem velük, és a szinpad hirtelen lejtős lett, a közönség felé emelkedett. és egyetlen egy pedál volt bedugva amiből majdnem kijött a jack, és hogy ezt meggátoljam elkezdtem felfele mászni, de végül elértem :D -
bcrics #8157 Fu, azt álmodtam lelőtték utána meg megkéselték hetfieldet a színpadon.
De nem láttam ki volt az, lehet hogy Lady Gaga. -
#8156 -
:) -
#8154 -
-
#8152 Jaj igen ez is jó bár a Bridge Schoolos verzió még mindig jobban tetszik nekem :P -
#8151 megvan! a PLease Don't Judas Me volt az :D
-
#8150 igen, tudom hogy akkor játszották először élőben. de most igy belegondolva tuti hogy a fillmore-on volt egy szám és tuti hogy mindenki akusztikuson játszotta. kirk-in asszem slide gyűrű is volt. Az első a koncertről megjelent videók között volt -
#8149 El még soha nem adtak számot. Főleg a To Live Is To Die-t nem mert azt Fillmore-on játszották először élőben.
Szerintem amire te gondolsz, az a Disposeable Heroes a Bridge School-os akusztikus koncereteken. -
#8148 Én emlékszem rosszul vagy tényleg nem volt olyan koncert ahol a to live is to die-t akusztikus gitárokon adták el? (beleértve a basszust is). Vagy az egy másik szám volt? Asszem a fillmore-on volt -
#8147 tényleg van egy kis hasonlóság :D
de hátraforditott sapival lenne az igazi -
bcrics #8146 Hetfield úgy néz ki mint Fred Durst. -
-
Coolfire #8144 Pedig az tényleg jó lett volna.Méghozzá úgy,hogy a Master masterjából kiveszik a basszust és a többit rájátsszák.Robi addig ivott volna egy sört.:))
Az lett volna az igazi.Szerintem Cliff megérdemelt volna ennyit.
Igaz az intro video is nagyon-nagyon jó..
Újra csak ismételni tudom önmagam:remélem ez megjelenik hivatalosan is,nem úgy mint a 30 éves.:)) -
#8143 Hát persze, csak viccelek. De aki megnézte a teljes koncert felvételt, az hallhatta, hogy James megemlítette Cliff-et, azon kívül hogy az intro videóban is szerepelt. Egy igaz amúgy, hogy lehetett volna +1 számként az Orion ezek MELLÉ, de őszintén egyiket se cseréltem volna le. Ez a setlist beteg...nagyon beteg. Nyilván a Ride miatt, de azon kívül is jókat nyomtak, mondhatni kötelezőket :). -
#8142 íj azért az nem ugyanaz -
#8141 Mert eljátszották cserébe az Escape-t :D xD -
:DD -
#8139 Én is feltöltöttem, mert a jóból sosem elég :P
-
#8138 Hivatalos Orion - Escape hanganyag -
#8137 Call of Kthulu ereje....ennyi :). -
#8136 Wah pedálos basszustól eargasm-om van.
-
#8135 Műkszik...és kell :D
BTW: Milyen mély James hangja végre :D. Ehhez az illik! :D
-
#8134 wtf, nekem nem jeleniti meg
lássuk ezt :D
Master of olives.
Fade to meat.
Meat and destroy. -
#8133 Én láttam mind a háromszor :). -
#8132 Naaaa