METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
sanitarium?

Chaos Anno Domini

mondjuk ez könnyû, de a nehezebbeket majd késõbbre tartogatom 😊

No more can they keep us in
Listen, damn it, we will win

Paulie
helyes =)
tejössz

.

Where The Wild Things Are

Paulie
Jáccunk 😄
Dalszöveg idézetet kell írni és aki kitalálja az adja a következõt <#vigyor4>
én kezdem, találjátok ki melyik szám az elõzõ<#vigyor3>

.

Paulie
So wake up sleepy one
It's time to save your world

.

cr3ativ3
ööö
én nem.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

invisible kid jaja ...mindig feláll a hátamon a szõr ha meghallom!!!

a metallica-ja rule közös dalt halottátok már?
a some kind dok.film idejébõl való
na az is hatalmas,akkora riffet fogtak benne..
....WE DOOOO..

vannak ilyen emberek.. én is közéjük tartozok XD

!nka und G3ri

Zizou5
haveromnak a st. anger a kedvence, apáááááám fuhu, miket le nem rendezünk ha pl st. anger, vagy a some kind of monster megy. az srác, az a falat fellöki 😄

bertino
= playing =

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
Nekem a Sweet Amber teccik legjobban dob miatt , ott aztán belead mindent Lars<#gonosz1>

.

zvaragabor
Persze, az anger is jó, csak szerintem az elsõ albumokhoz képest visszaesés. Eze felül biztos hogy van olyan akinek az anger benne van az elsõ 3-ban, és ezt tiszteletben tartom. 😊
Nekem a 2003-as lemezról az Invisible Kid különösképp tetszik, nagyon ott van fõleg az eleje, és a közepe, és a vége is. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
sztem se lett annyira szörnyû mint ahogy azt mondják, persze a szólók hiányoznak belõle de azé ígyse annyira rossz😊

.

sztem nem kell lenézni a st.angert.. sztem az egyik legjobb albumuk lett az (persze ez szubjektív)
elég zúzós lett, és azé dallam is van benne

!nka und G3ri

Paulie
márcsak 109 nap <#vigyor3>

.

Paulie
jahogy, ami a Garage Days Re-Visited albumon vannak azok persze a Garage Inc-n is rajta vannak.és úgy ahogy voltak átrakták a Garage Inc-re,nem vették fel újra.

.

zvaragabor
1. hogy-hogy nem? Akkor nem csak "átmásolták" a hangfájlt a Garage Inc. lemezre? Tehát jóformán újra fel van véve a szám?
2. hmm...Én innen néztem, szóval jogosan kérdeztem rosszat. 😊 De hiszek neked, meglestem a hivatalos oldalt és ott sem volt rajta, szal ezen az oldalon k*rták el. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
1. nemugyanazok
2. Kill'em all-on nincs Blitzkrieg 😊

.

zvaragabor
Help! A Garage Days Re-Visited számai egy az egyben ugyan azok a számok, amik a Garage Inc. Albumon vannak, illetve a Kill 'em All Blitzkrieg-je is ugyan az, mint a Garage Inc.-en? Ez alatt azt értem, hogy egy az egyben ugyan azok a felvételek? Fontos lenne! Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Tényleg az xD Fel sem ismertem a south park részletet benne. 😄
Viszont maga a zene fasza. Nincs meg valakinek magában, teljes hosszban?

Chaos Anno Domini

zvaragabor
nem biztos hogy ugyan az, ennek az elején valamelyik meséból egy hang anyag van, 1:19 perces a szám, és maga a "metallica zene" benne jó kis pörgõs gyors. Amúgy lehet hogy az, nekem érdekes módon nincs meg a Kenny Goes To Hell, nem is hallottam még. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
ja.nekem Kenny goes to hell néven van meg 😊

.

zvaragabor
Ismeritek?: Metallica - Little Boy You're Going to Hell

Chaos Anno Domini

cr3ativ3
egyetért.
Az elsõ albumok tényleg jók. Mármind a 83-88 közötti 😊

A "(1987 - Garage Days Revisited)" mi akar lenni? Legalábbis én nem tudok róla semmit. 😛

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Paulie
15ezer<#vigyor2>

.

mennyi volt a jegy amúgy?

http://thenamelessphoto.com/

bertino
a témától függetlenül tudnék díjazni még egy simfonia koncertet <#zavart1>
persze azon már én is ott lennék, csak ezért <#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
Háti igen, '83-ba huszonévesek voltak, most negyven fölött vannak szóval nyugodtan üljenek le és vmi brutálisat csináljanak nekünk<#duma>

.

zvaragabor
83-ra gondoltam 😊 Bocs. 😊

Chaos Anno Domini

lee86
jajj ilyet kérlek ne mondj.
1983 - Kill 'Em All
1984 - Ride The Lightning
1986 - Master Of Puppets
(1987 - Garage Days Revisited)
1988 - ...And Justice For All
1991 - The Black Album
1996 - Load
1997 - ReLoad
1998 - Garage Inc
1999 - S&M
2003 - St. Anger

de tény, h 5 év alatt anno a banda kiadott 4 olyan albumot, ami sztem a metál történetében azóta páratlan. 5 év alatt nekünk most csak egy St Anger jutott. sovány vigasz.
de szoval 93-ban nem volt album, csak egy Live Shit: Binge & Purge, sztem erre gondolsz.

&#161;Hala Madrid!

olvatam vhol hogy van vagy 20 órányi akkordvezetés ,dallamok ilyesmi felvéve,elõtérbe kerülnek megint a harmóniák,aszthiszem robert nyilatkozta!

ilyen rideos pörgés,puppetses dallamokkal

---------------------looney tunes-------------------------------

zvaragabor
Ahhoz képest, hogy a 93-as albumra rá 1 évre megjelent a rájd dö lájtning, ahhoz képest mind a 2 siker volt. Most 2003-ban volt egy hanyagolható album, 4 évre rá majdcsak nem sietik el, hogy ne minõségi legyen. 😊 Én már várom... Persze ki nem várja? 😊
<és vár, és vár, és vár...>

Chaos Anno Domini

lee86
nem kell elsietniük? 2003 óta nem várunk másra, minthogy elfelejtessék velünk a fiaskót! mostmáraztán tényleg jöhetne valami minõségi anyag végre tõlük, amivel talán megint felteszik a pont az i-re! 😊

&#161;Hala Madrid!

cr3ativ3
akkor jól gondoltam.

EDDY A KIRÁLY
ja bocsi <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Paulie
jaja

.

cr3ativ3
Akkor...
Hülye kérdés, de jogos: az utolsó albumuk ugye a st anger névre halgat (eddig) ?

Paulie
új album remélhetõleg év vége felé,bár nemkell elsietniük nehogy elrontsák, csak szépen nyugiba.... a legjobbat!!<#pias>

.

cr3ativ3
(na én beszélek és én követem el a legtöbb hibát)
anumusic helyett AniMusic. (nem tudom ki ismeri ezt)

cr3ativ3
hazamegyek, és majd felteszem mutatóba FTP-re.

Amugy van hír uja albumról? 😄

Paulie
nincs tudomásom szerint

.

cr3ativ3
* (ugyanis eléggé Nightwish stílusu)
vagy inkább anumusic.

cr3ativ3
Lenne egy kérdésem:
a Metallica-nak van-e egy rain nevû száma? És ha van akkor milyen? Tudtok-e nekem mutatni belõle egy részletet?
Ugyanis leszedtem valahonnan egy 'metallica - rain' névre hallgató számot, csak nem vagyok benne biztos, hogy metallica-e (ugyanis eléggé Nightwish stílusu)

Elõre is kösz 😊

cr3ativ3
meg már többször mondtam neked valamit. Tartsd be! pls. thx 😊

cr3ativ3
eh... öcsém.
Egyetértek veled

Paulie
<#gonosz1><#integet2>

.

rossz topikban vagy. ittcsak mEtallica van.

http://thenamelessphoto.com/

EDDY A KIRÁLY
éljen a MATTALICA