8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#2512 Olvasgatom a Justice booklet végén a köszönetnyilvánítást:
"If we had to thank all the fuckers who have been cool to us in the 2 1/2 years since 'Puppets':
a) The list would be printed so small you couldn't read it.
b) There wouln't be room for lyrics, pictures and other shit.
c) We would have a 36 page booklet.
d) Long lists are fucking boring.
e) All of the above.
f) None of the above.
g) Do you really give a shit anyway??
So here is a 'Fuck yeah' to our friends, families, drinking partners and bands we've tuored with.
You know who you are!!"
Ez mehetne szavazásba is. :) -
#2511 S&R, That was...
S&R-t én is meghallgatom naponta egyszer biztos. :) -
#2510 az egyik mindenképp a suicide nekem is
ha egy nap egyszer nem hallgatom meg, az már nagyon kényelmetlen :D -
#2509 suicide & apocalypse
demég nyomtam volna párat -
#2508 Nem a DM-nél érződik metallicásabbnak, hanem saját magától. :) Szal DM-et nem úbereli, hanem inkább úgy fogalmaznék, hogy "[i]igen, ez is Metallica album, hibáinak ellenére most már jobban elfogadom[/]". :) -
#2507 st angert nemlehet letagadni.(bár sztem Bob Rock írta egész albumot^^) -
#2506 nem tudom miről kellene szavaznom :)
Mi ez a lemez? Ez Metallica topic, az meg nem olyan lemez :P -
#2505 Jól értem, hogy azt akarod mondani a DM után a széndzsör Metallicásabbnak hat?
Mert akkor pici, de tényleg csak egy kicsit [#hazudikmintállat] hüjének nézlek :D
Amúgy annó az ismerőseim körében (és nekem is) meglehetősen nagy meglepetést okozott, hogy 2x hallgattam meg a lemezt -
#2504 Death MagnetiC. Holnap!
szóval
BOW DOWN -
#2503 egy st. anger is kelett ahhoz hogy legyen death magnetic
egyszer fenn, egyszer lenn:)
bár nekem a szólók hiányoznak róla :D -
#2502 nemnézünk[hazudik] [nem, mégse hazudik]:DDDDDD -
#2501 Másik érdekes dolog, hogy tegnap este végighallgattam a St Angert, és valahogy más kép alakult ki róla, mint akkor, amikor DM-ről még nem hallottunk egy számot se. Valahogy egy új album megjelenése azt hozza magával, hogy a "különc" és erősen kritizált legutóbbi album jobban beleivódik a Metallica diszkográfiájába, a repertoárjába. Sokkal Metallicásabb album lett, mint amikor kijött. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most hülyének néztek? :D -
#2500 Érdekes, hogy magát a lemezt hallgatni sokkal másabb érzés, mintha az mp3-akat hallgatnám. -
#2499 mindjárt szavazol érzemén:D
ottvannak a kis kockák amik arra várnak hogy rájuk nyomj -
#2498 -
CUCLI #2497 Some Kind of Monster,The Unnamed Feeling -
#2496 Azt tudom,hogy feldolgozás-dalok vannak rajta,de egy szavazást akkor is megérne szerintem. -
#2495 Mivel az egy feldolgozás album, nem az ő általuk írott dalok vannak rajta, így nem hiszem. Ennek a szavazásnak elvileg egy best of Metallica lenne a célja. Bár versenyen kívül elképzelhető, hogy lesz, csak először legyen meg a 9 stúdióalbum. :) -
#2494 Garage inc nem is lesz? -
#2493 hagasd meg mind végig megállás nélkül -
#2492 Megjött a RTL és a AJFA album. :) Jupé! -
#2491 Legföljebb loadnál csinálunk egy újraszavazást abból a háromból. Mindenki egyre szavazhat. -
#2490 hm télleg.
amúgymeg mérkell ennyire utálni ezt a szegény albumot?mintha maga lenne a sátán komolyan... -
Dougie #2489 a Loadnál melyik volt a két továbbjutó?
(amúgy itt nem szavazok) -
#2488 All Within My Hands -
#2487 frantictictictac + st. anger -
#2486 unnamed, frantic -
#2485 Unnamed, Anger -
#2484 nekem skom meg shoot :) -
#2483 na mire szavaztál? -
#2482 delesz:) -
#2481 koncertfelvétel DVD-kből nem lesz szavazás, hogy melyik a jobb ? persze fel lehet fogni komolyan is a kérdést, de csak egy ötlet -
#2480 -
#2479 -
#2478 -.- -
#2477 Komolyan mondom az összes top2 szavazás közül az anger-t vártam leginkább. :) Nme tudom miért. -
#2476 9kó st anger!!!!!4444 -
CUCLI #2475 The Unforgiven II, The Memory Remains -
#2474 -
#2473 "Lars: Nyugi, itt van a kezemben a papír arról, hogy semmi joga öklendezni!!!!
James: De hát mér mondja ezt??:("