8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#4160 torrent bolt (mag)
Metallica.Francais.pour.une.nuit.2009.BluRay.720p.x264.DTS5.1-JaNn -
#4159 hbd! -
#4158 az a kép :D
HBD! -
#4157 Boldog SZÜLCSINAPOT LARS!!!!
-
#4156 3:45-től Battery....ahhhhh -
#4155 akkorma most master of puppets album végighallgatás lesz -
#4154 hát én is azt hittem :( -
Barnus #4153 Ahhha. Köszi, ezt nem tudtam, ennyivel is okosabb lettem, nem tudtam, hogy a blu-ray esetében ilyen szigoritások vannak, azt hittem, hogy minden ugyanúgy kezeli:) -
#4152 közben utána olvastam, nem véletlen a blu-ray fórumok szerint, hogy nincs képlopás se arcsoft home theatre-ben, se powerdvd-ben se windvd-ben blu-ray lejátszása közben.
a kiadók féltik a filmjeiket, állítólag.
mplayer hc-vel lehetne, bizonyos beállítások után olvastatni m2ts fájlokat, de nekem azután se sikerült.
mind1, majd ha elterjedtebb lesz ez a BR cumó, akkor később biztos lesznek egy gombnyomásos megoldások. -
Barnus #4151 Utoljára a 7-es Powerdvd-t használtam, azon volt egy Capture Frame gomb. Alapesetben a C betű csinálta. Az options(vagy configuration?)-ön belül a videó résznél volt is arra vonatkozó rész, hogy a képet miképp mentre. Eredeti felbontásban, kicsinyitve, illetve hogy file-ba hova, vagy esetleg vágólapra? Ez, amit belinkeltél, nem tudom melyik powerdvd, ha a 8-as, azt már nem ismerem sajna. -
#4150 az az alapkitételes dolog az honnan van?:D
mert szerintem battery-nél tudták hogy ő lesz az emberük:D -
#4149 ehhh... nem ismered a bandát látszik :). Newstead nem hiába hagyta ott a bandát...nem illet a képbe... Cliff MIATT költöztek át Jamesék, szóval azért nézzük hogy mennyire is volt fontos a bandának? :). Kurvára :). Meghalt, amivel a régi lendület megszakadt. Gyorsan bekapták Newsteadet aztán...kész...úgy maradtak...elkezdődött a hanyatlás...most kezd újra felfele ívelni a dolog. Főleg a koncerteken érezni ezt. Amúgy amikor Jason helyére kerestek embert alap kitétel volt hogy ki hogyan tudja eljátszani a For Whom the bell tollst.. vajon miért? :). -
#4148 Cliff volt az alapember,meghalt, nyugodjék békében.
Newsted soha sem illet Metallica-ban,éppen ezért lépett ki.
Trujillo jófej,kedves,csinálja a hangulatot koncerteken is,és remek zenész.
Newsted idejében "ős-Metallica"?ehh
Hetfield-del meg nemtudom mibajotok:D, öregszik,Kirk is őszül,Lars-nak alig vanmár haja,mégis lenyomják naponta koncerteket.
-
#4147 hát cliff lendületét senki sem tudja visszahozni a bandába.
talán trujillo a latinos temperamentumával kicsit megközelíti azt...
newstednél szerintem mindenképp jobb (vagyis inkább fogalmazzunk úgy hogy másabb...most ez van soron)
ezis mekkora már -
imihungary #4146 Rob olyan teljesen mint a majmok bólygólyáról vmelyik ember szabású...
Tény, hogy qva nagy zenész, érti a dolgát, hatalmas bőgős, de Akkor sem illik a zenekarba.
Newsted-el volt a Metallica az igazi ős-Metallica :D
Hetfieldről meg annyit, h 65nek néz ki, a 46évével a háta mögött...
Nézzétek meg a 99es S&M-et, meg egy 2004 körüli képet...
a drog meg a pia egy pöppet tönkre vágta.
meg van őszülve, ráncosodik, el van pohosodva.
-
#4145 Emberileg illik hozzájuk, kinézet, tudás stb. de én hiányolom a színpadról a csápolást, nekem ez a jajbeszartam totyogás valahogy nem jön be:)
Néztem a francia koncertet és Hetfield baromira meg van öregedve :) 18 éve bámulom a fejét, furcsa volt farmer mellényben, töltény övvel látni amit kb. 83-84 körül hordott.
bertino: nem hozott scannert a jézuska? -
#4144 amugymeg téked volt -
#4143 azéazé ígyis jólnézki -
#4142 én már végignyomkodtam mindet, de szívesen venném ha elárulnád, melyik az. -
Barnus #4141 power dvd menüsorában van egyébként egy gomb, ami a kép mentésére szolgál eredeti felbontásban:P -
Barnus #4140 nekem épp ellenkezőleg. Nem volt rossz Newsted, de mint ember valahogy nem jött be. Ránézésre se volt szimpi. Trujillo viszont nagyon.
szerintem egy imádnivaló, mókás, jófej ember, legalábbis igy a videók alapján nagyon jól jártak vele hetfieldék szvsz. -
#4139 hát nincs más választásom télleg :|
illik hozzágondolni a képekhez, hogy az a bazi nagy fehér folt néha a monitor közepén igen, a teló vakuja... plusz ez csak egy nokia 5800, nem fényképezésre való kifejezetten, plusz a képek mozgás közben lettek rögzítve, már amelyik nagyon elmosódottnak látszik.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7 -
#4138 Boldog Christmas! -
#4137 Sad but Christmas
My Christmas
Master of Christmas
Broken,beat & Christmas