METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Budapesten lép fel a világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica. A koncert a Puskás Stadionban lesz 2010. május 14-én.
A világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban, jelentette be a szervezõ Live Nation Hungary. A Metallica negyedszer látogat hazánkba, utoljára tizenegy évvel ezelõtt volt itt a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta együttes.
A World Magnetic Tour '10 koncertkörút az idén megkezdett nagyszabású stadionturné folytatása lesz, amelyet eddig közel 2 millió ember látott világszerte; a 2010-es része januárban Dél-Amerikában kezdõdik, és tavasszal ér Európába.
A budapesti koncertre hat jegykategória lesz: a küzdõtéren közvetlenül a színpad elõtt front of stage szektor kerül kialakításra, ide csupán limitált számú rajongó tud jegyet váltani. A normál állójegyek mellett még négy különbözõ árú ülõjegy lesz; ezek a színpaddal szemben, illetve oldalirányban elhelyezkedõ lelátókra szólnak.
A belépõkhöz elõször a Metallica Fan Club tagjai tudnak hozzájutni, december 13-án 9 órától december 14-én 18 óráig a www.metclub.com <1>1> oldalon keresztül. A nagyközönség részére a jegyárusítás december 15-én kedden, 10 órakor kezdõdik a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, illetve a www.tex.hu <2>2> oldalon keresztül. A turné eddigi állomásain rendkívül gyors ütemben keltek el a jegyek, így a Live Nation a budapesti koncert kapcsán is arra számítunk, hogy pár nap alatt telt házas lehet a rendezvény.
A Metallica várhatóan az idén összeállított programhoz hasonlót játszik Budapesten is, ez azt jelenti, hogy több mint 2 órás koncertre és a Death Magnetic album dalai mellett a kultikussá vált slágerekre is fel lehet készülni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MÁJUS 14 BUDAPEST HÁH METALLICA
.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
hm.
május 14 a winfos szerint pont egy péntek lesz.
huh, mondjuk hazarepülnék pénteken... áááhh, csak ki tudok könyörögni egy nap fizetetlen szabadságot.
és én meg itt vagyok kint.
nah, pedig egy metallica fórumos-koncertremenõs együttes összejövetelben benne lettem volna.
nah majd legközelebb.
Blood! Lamb blood painted door, (motherfucker) I shall pass!
Chaos Anno Domini
OF PUPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETSSS
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ugye nem fogtok tarkón lõni?
I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true
I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
MÁTÓL CSAK KENYÉREN ÉS VÍZEN FOGOK ÉLNI!ÖSSZESZEDEM RÁ A LÓVÉT ÉS ELMEGYEK HA MEGDÖGLÖK IS!EZAAAAAAAAAAAAAAAZ!METALLICA 4EVER!!!!!
http://www.hardrock.hu/?q=node/11253
pm-ben elküldhetnéd, ha valahol publicon találtál rá, elõre is köszi.
mármint a 320asra gondolok.
De csak a DVD van, nincs CD....CD fontosabb lenne 😊. Aki ilyet talál megoszthatná privátba, elõre is köszi!
4:31 környékén aki megtalálja a látnivalót az kap egy csokit! 😊