8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#4841 én meg azt hogy elfelejtettem mikor van és lekéstem
nagyon beszartam és azzal próbáltam vigasztalódni hogy jutubon biztos fent lesz -
CUCLI #4840 "ázze. azt álmodtam, hogy metallica koncerten vagyunk. kapjuk a FoS karszalagokat, meg néztem, hogy a srácok készülődnek :o" -
#4839 -
#4838 Péntek?! Én már most onnan írok. -
metallicapeti #4837 Akkor nem csak én vagyok ilyen elmebeteg:D
Igaz, Ózdról csak hétre tudok menni:( -
#4836 hajnal 5 -
metallicapeti #4835 Sziasztok! Ti hányra mentek Pénteken? -
bcrics #4834 mien jegy és mennyiért adod? -
#4833 kár, pedig olyan régen sikoltoztam szálloda előtt a tömegben -
imihungary #4832 a zenekar csak aznap jön pestre.
-
#4831 Ajaj, 11-12-én Írországban lesznek, a köcsög vulkán még mindig füstöl.
14-én délelőtt nem sétálgatunk a belvárosban, hátha szembejönnek?:D -
#4830 Függetlenség napjában van, mikor menekülnek ki az idegenek űrhajójából Will Smith-ék.
olyanféle elmegyféle szöveg -
rockrajongo #4829 Srácok segítsetek már eladni! Mi a fenét kezdjek vele itt Debrecenben?
A helyszínen javasolták még az eladást, de ha ott tudnék lenni, nyilván bemennék a koncertre, hiszen azért vettem annak idején. -
#4828 na he na,elég na -
rockrajongo #4827 Nem értem miért vagy ilyen rosszindulatú!
Nem szórakozásból hirdetem a jegyeket. Te mit szólnál ha valamit az odaillő fórumba meghirdetnél, és "takarodj innen gyorsan"-t írnának vissza??? -
rockrajongo #4826 Erre miért nem válaszolsz? -
rockrajongo #4825 Nem értem miért vagy ilyen támadó. Mit szólnál ha a nyakadon maradna 40 ezer ft, és még valaki szívatna is??
Inkább segíts eladni! -
rockrajongo #4824 Pesti vagy amúgy? Segíthetnél eladni. Innen Debrecenből nehéz, aki megy, annak már van jegye. Én még decemberben vettem, csak arra nem számítottam, hogy mi lesz májusban a melóhelyen... -
#4823 A sajnos meló miatt dumára gondolok.
Gondolod ha az eddig eltelt 1 hét alatt nem vitték el most majd elfogják?
Minden esetre széles mosollyal fogok kijönni a koncertről rátok gondolva :) -
rockrajongo #4822 ezt a "takarodj" dolgot nekem írtad? Miért? -
rockrajongo #4821 Mire gondolsz? Arra hogy kamu hirdetést teszek fel? Mi okom lenne rá ilyesmivel az időmet tölteni? -
#4820 tényleg hihető, a nicked és a regisztrációd időpontja szerint... -
rockrajongo #4819 Sajnos meló miatt nem tudok menni. Gondoltam, ne vesszen kárba. Inkább menjen el valaki helyettünk. -
#4818 takarodj innen de nagyon gyorsan -
CUCLI #4816 "-Úristen eltaláltak, eltaláltak minket! -Nem találtak el, NE KÁROGJ OTT AZ ANYÓSÜLÉSEN!"
EZ WTF? :DD -
#4815 majd végig bólogatjuk, míg nem jön a metallica -
#4814 Nem lehetne csinálni egy aláírás gyűjtést, hogy ne lépjenek fel, vagy ha igen a Metallica után?:D
Metallica koncertre vettem jegyet nem arra a két fosra.... -
#4813 dehogy, csak idéztem, 34 éves pályafutásom alatt egyszer rúgtam be, elég is volt...
Szeretem ha az irányításom alatt maradnak a dolgok még ha csak egy kicsit is :D -
#4812 Megnéztem Én is pár jútyúb videót. Tipikusan olyan előzenekar mind2, hogy legalább nem kell sietni, nem kés le az ember semmit Velük. 1ik szarabb, mint a másik.
Jobban örültem volna, vmi Slayer; Megadeth sötöbö kaliberű előzenekarnak. Úgy faszányosabb lenne ez a World Magnetic, vagy mipöcsöm túrné sorozat.
Ezek nagyon halovány bandák egy Metallica előzenekarnak. -
#4811 tessék egy kommunista időkből való kép, kinézetre a puskás stadion egyenesen
-
#4810 1 hét és koncert.
[fellélegzik] -
#4809 Csak 1 ember veheti már meg úgy néz ki, ha ő nem, akkor megyek. De akkor jön a diák hitel :D. -
Barnus #4808 Nálad csak ez a két verzió van? Vagy nem iszol vagy K.O?:)
Hozzáteszem én egy szóval nem mondtam, hogy huu de be leszek baszva, mindössze pálinkázunk előtte barátnőmmel/sógorommal. Nem kell taj részegnek lennem:) -
#4807 Én nem akarok bebaszni :)
Mi a jó abba ha nem emlékszek semmire?
Aki meg megveszi Ulvar jegyét annak eltöröm a lábát
Ulvar, gondolom ha nem veszik meg akkor azért csak eljössz :D -
#4806 ha jól értem,mindenki beakar baszni Metallica koncertre,mért is jóaz?:D
énmár elég felszabadult leszek ha megindul Morricone zenéje =) -
Barnus #4805 pfff. az elég gáz:( youtube-on meghallgattam ezeket a volbeats dalokat nekem ilyen Hungária feelingje van, nem nagyon szeretem. Mindegy. pálesz után hátha tecceni fog :) -
Barnus #4804 Ez de szar :) Az eredeti szám eleve idegesít, feldolgozva se lett jobb. -
#4803 már volt róla szó, és nem, ha jól tudom a high on fire után jön a Volbeat. Amit amúgy nem értek...és nem is tetszik. -
Barnus #4802 Erről a High on Fire-ről beszéltek?
High on Fire - Rumors of War
Ez annyira nem rossz zene. Az a másik volbeat nem jön be egyáltalán. remélem a volbeat lesz először:S Faszé nem jön ide a Fear Factory inkább, áprilisban őket vitték ha jól olvastam vhol. -
#4801 Még mindig eladó az én kiemelt állójegyem.