80
Ott van a szeren
-
#25 viszont nincs fenn az, ami nekem kene. Probalkoztam winmx-szel, hat egyet se talaltam azok kozul, amiket soulseek szazaval dobott ki...mindegy, kinek mi -
#24 Akkor pedig ott a WinMx. Az Openapos szerverekre ha felmentel minimum 6-700Tbyte-ot tudsz elerni. Jobb esetben a 2000Tbyte is megvan. Semmit sem kell megosztani és sokkal jobb motorja van mint a Soulseeknek. -
#23 regi gepemen a minimum 5 gigat sem tudtam osszekaparni a ket vinyoval es a ket cdvel egyutt, kulonbenis osztogasson 50gigat a mikulas, soulseekrol kellett 1-2 zene, megosztottam parszaz megat, es mindenki boldog volt...masreszt szkeptikusan kozelitek a dc fele, mert nem tartom hudevaloszinunek, hogy ott megtalalom azokat, amiket soulseeken kisebb-nagyobb gondokkal, de vegul megtalaltam...szemely szerint nalam soulseek -
#20 Mert nincs felesleg 10 Giga helyünk, és nincs 60 gigás winchesterünk sem :(((
A Soulseek nagyon jó volt, a maganemében. -
#19 Azt nem értem, hogy miért nem a DC-t használjátok.
Soulseek egy rakas szerencsetlenseg. -
#18 hat basszak meg..... -
corleone #17 Most olvasom egy német fórumon, hogy rászállt a RIAA -
#16 szomoru vege lenne...egyenlore viszont nincs semmi hivatalos hir, hogy szetkaptak volna, vagy barmi -
corleone #15 Nekem se megy. Először azt hittem, a windows rosszalkodik, de úgy látszik, nem ez a helyzet.
A hibajelenség: rákattintok a Soulseek ikonra, ami után normál esetben másodpercek alatt kapcsolódik a progi a szerverhez. Most viszont először fel se jön a kezdőablaka, csak 1-2 perc után, majd kiírja egy kis ablakban, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez, próbáljam később. Ezt leokézom és próbálok újra kapcsolólódni, de kb. 2 napja nem megy. Pár napig még türelmes vagyok, aztán lehet keresni újabb zenei p2p progit... -
#14 Mi van vele valaki tud valamit????
Behalt a szerver vagy mi a rák, tönkre b*szták ezt is? :(( -
Hamlet #12 -
Hamlet #11 -
Hamlet #10 -
OrangeClub #9 Ott a helyetek -
#8 Akinek mp3 kell hasznalja ezt ! -
#7 soulseek.wire.hu Magyar leiras / Faq / dload -
#6 Innen le lehet tölteni a programot és némi helpet is.
Használjátok egészséggel.
http://www.alvilag.hu/liquid/Prog/ -
#5 jazzboy szoktam lenni, de nem a nap 24 órájában, mert tudjátok úgy mint nektek nekem is kistrillió dolgom van. Megpróbálok annyit adni egy nap nektek amennyit kapok tőletek. A sebesség szerintem jobb mint a Kazza vonalon, és jobb a találati arány is. Ezenkívül szerintem sokkal jobban át is látható a rendszer. -
#4 honnan lehet letőtteni? :)
tényleg annyira jó? a Kazaa-hoz képest pl? -
#3 Mondjuk úgy, hogy best!!!!! -
freddo #2 milyen néven vagy? nekem is kb annyim van -
#1 Emberek a SoulSeek annyira jóra sikeredett, hogy csak én magam 10 GB mp3-al támogattam meg.
Ti mit és mennyit adtok bele?