907
-
#133 na nkm már 3kor lent vot eddig töltötték rólam kérdés érdemes felrakni mer nkm csak a gyűjteménybenen kell ja és egy kis reklám ha gyorsan és keresnés nélküél szeretnél letölteni feltétlenül látogass el a http://dakota.warez.hu websitera -
#132 végre elkezdtem tölteni. Még 3 ora és vége a városnak. :)) -
#131 És ez fullos??? NEm vmi béta ez az amit majd kiadnak adtak ?? -
#129 Nekem se megy az oldal
-
#128 Azt azért nem, de lehugyozhatod...hányásig :))) -
fucko #127 Ugyerted le lehet szopatni?Mert az rendben van hogy leterdel de hogy semmit nem csinal az biztos.Neked sikerult?:) -
#125 Nem tudja valaki hogy miért nem jön be a sector?
-
#124 Nekem még mindig nem megy az oldal -
#123 már csorog -
#122 1ébként nekem maga az oldal nem megy... rámegyek h belépés és "a lap nem található" -
#121 izé, hogy lehet belehuzni a macsekot a puskacsöbe? -
#120 én még nem is töltöttem:) -
#119 Jah igen lehet hogy nem egy szálon töltöttétek? -
#118 Mingyá lentvan sectorrol! -
#117 nekemse
-
#116 nemmegyasector:( -
#113 [email protected] -
#111 plz laza én nekem -
#109 De csak haza kell hogy érjek, kb 5-felé.
[email protected] ide küldjél mail címet mert nem használok icq-t már rég. -
#106 Hát Te is Drak! Csak a gyerek meg ne lássa :o)
Egyébként és is csak haza kell mennem és -
#104 Válasz ki egy tetszőleges csajt, rugd fejen vagy kétszer, erre letérdepel eléd és könyörög. Majd cipzár lehúzás -
djcom #103 Gyrekek...
Én is szétgyilkoltam már az agyam...
Nagyon jó a gamma,de nem nézném meg hogy megy mondjuk 256 rammal meg 32 megás kártyával.... -
#102 tudom fenn van a sectoron, de nekem ingyér kell -
#101 ha tudtok publikus ftpcímet akkor szóljatok. -
Nyiri #100 Hela!
En kiprobaltam, szereztem tejet, kiraboltam a bankot lehugyoztam mindenkit, de ennyi. Nem az en jatekom :)
Mar toroltem is :] -
#99 Én privát ftp-ről szedem, de djcom-éknál biztos kint lesz lassacskán: http://sector.warez.hu :) -
#97 ehh, ez egy orult játék :DDDDD -
#96 Nah végre csorog lassan lefelé!!! -
#95 Elölre kurvák ,gengszterek! és aberráltak!
azért megvárhattok engem is. :) -
#94 Ahogy mondod...:) ez a játék elragad...mondhatni elragadó. :))) Micsoda ember lettem :)))) -
#93 lol -
#92 Undorító perverzek vagytok, hánynom kell tőletek!
Bár egy óra múlva már nekem is letöltődik és akkor végre én is undorító perverz leszek!
talán még hányni is fogok, de akkor már magamtól... -
#91 :( ez tényleg sajnos! Ma sem csinálok mást....csak egy kicsit serial killerkedek...na megyek is szétpisztolyozok néhány cicababát...persze csak miután lehúgyoztam őket :))))))))))))))))))))))))) -
#90 Nálam a virtuális memória be van állitva fix 768MB -ra...igy nincs gond vele. -
#89 Még nincs fent az ftp-men sajnos, de talán estére... -
#88 Kipróbáltad már? Remélem nem késnek sokat azzal a mmultival... -
#87 lol. Bazz milyen világvége lesz, ha multipacth kijön hozzá! :)) -
#86 A game nagyon jó szerintem. Olyan dolgokat lehet megcsinálni, hogy nem merem leírni. :) A grafika tényleg nem a legjobb, de ez a játék nem erről szól. P4 2.2Ghz/ 512DDR/ ti42000 géppel 1024x768-ban full felbontásban játszok vele akadás nélkül. Reggel 9 -óta nem tudom leteni. Széthúgyoztam már az egész várost! :)))))))) -
#85 csunya? :( -
djcom #84 Hát igen...