28
Rhem
-
#28 Hali!
Megvan valakinek a game, mert nekem nagyon kellene!!!!!!!! -
fucko #27 De bizony.Offtopic :) -
M.A.D. #26 jaj. :( ne -
fucko #25 Nah megneztem a jatekot es gondoltam gyorsan szolok is hogy nehogy vki letoltse mer akkora egy nagy ganedomb az egesz hogy mar nevetseges.Kezdem azzal hogy csak ugy lehet vele jatszani ha az asztal 640x480ban van,aztan a grafika valami szörnyűseg emelett a jatekelmeny egy nagy 0.Sajnos tenyleg egy jo pontot nem tudok megemliteni mellette.Leginkabb az ocsmany grafikaja huzott le. -
M.A.D. #24 Biztos. Én kábé 1 hét múlva. De itt van, megvan 1.31GB!
-
fucko #23 Akkor en hamarabb fogom latni bibi:) -
M.A.D. #22 Nekem meglesz délre, mert most tartok a 2.cd közepén, de itt nem tudom megnézni, és haza sem tudom vinni, mert össz. 1GB hely van a vinyóimon. :(( a sok gamma....ehh -
fucko #21 Majd akkor irj rola ha mar delre neked meglesz. -
M.A.D. #20 Ráadásul kijött még egy focimanager! Jaj. -
M.A.D. #19 Hoppá, délre meglesz a Rhem!
Érdemes volt bejönni dolgozni! :))) -
fucko #18 Hat en azt meg sehol nem lattam neten pedig regen qrva sokat kerestem mignem bemakoltam es egy srac ideadta.Mar szedem a rhemet delutanra lesz infom rola hogy milyen is valojaban. -
M.A.D. #17 A Longest??? Hát DC-ről,de szerintem ott is marha nagy mázlinak kell lenni.e -
#16 Es a The Longest Journeyt honnan lehetne beszerezni? Amikor jo kalandjatekot kerestem, azt ajanlottak. -
fucko #15 Egy hulye kerdes:vki esetleg nem tudja honnan lehetne teritesmentesen letolteni? -
fucko #14 Nem. -
M.A.D. #13 Ha már így szétoffopltam a topicot (sorry), de volt egy kalandjáték úgy jó fél éve a Loch Ness. Na, azt sehonnan nem tudtam megszerezni. Ismerős a game? -
fucko #12 Mar nincs,epp azert mert nem tudtam telepiteni de nem voltam 1edul,viszont sephinek sikerult,szal nem is lattam milyen:( -
M.A.D. #11 Más. Neked megvan még a Law and Order? Mert a telepítésnél valami gondokról olvastam a másik topicban. -
fucko #10 En is aszondom. -
M.A.D. #9 Na jó, nem egy SYBERIA!
Hát, a gépigényt elnézve ez sem lesz egy csoda, bár az nfo alapján..... -
fucko #8 Hat izlesek es pofonok:)
Remelem ez viszont mind2onknek tettszeni fog. -
M.A.D. #7 Mondjuk én most a Zelenghorn-nal nyomulok (3CD). Igaz, hogy csak 640*480-ba van, de nagyon hangulatos, és érdekes a történet. Színészek játszák a párpeszédet, és olyan "miszt"-es. Non linear adventure az is!!! :) -
fucko #6 Alap,hogy kedvenc:) -
fucko #5 Hat ezek a kepek tenyleg nem tul sokat mondoak de minden esetre annyit elarulnak hogy rendesen izzaszto puzzlecsatak ele nezunk :) -
M.A.D. #4 Na végre! Én direkte nem nyitottam neki topicot, mert én nagyon imádom az adventur-öket, de látom más is. -
fucko #1 Elolvastam az nfo-t es elege izgalmasnak tunik,aki tud kepeket kilinkelni vagy akar mar szemelyes tapasztalata van vele kapcsolatban az ossza mar meg itt.