Roller Coaster Tycoon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
meg azis hogy egyszerre akármelyik pályán játszhattál, nem volt mit megszerezni 😊
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
Köszi elõre is a segitséget !
(ui.:tudom,h egy a roller coaster Tycoon 2 foruma)
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Üdv: Pripyat
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Tud valaki Wacky World ISO letöltést?
Nembaj ha sms-s, csak le tuggyam szedni!!!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Valakinek van magyaritása hozzá?????
Vagy megtudná mondani valaki,honnan szedjem le?
(vagyis kiadtak, csak az meg sem kozeliti az elodot) Aki meg van annyira sznob, hogy egy 5 eves grafikaju programmal - ami egyebkent kivalo - csak az altala szarnak titulalt kepi megjelenites miatt nem jatszik, az menjen es BF-ezzen inkabb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De mikor még igy is (fullextrás parkom) folyton minuszba ment, valahogy nem volt türelmem kivárni, mire ujra lesz rahedli pénzem egy épitkezésre..
azonban ha valami cheat lenne, hogy pénz ne legyen gond, asszem én is elszorakoznék vele kicsit😊
Másrészt meg túlzottan idõrabló, komolyabban foglalkozni vele😊
az szar volt
amugy ez sztem rollercoaster delux.
mondjuk en csak orulok mert a kieg.eket nem tudam megszerezni
ugyse veszem meg szoval nekem 8. vegre megint kielhetem kreativ hajlamaimat. emlexem anno hajnalig epitgettem a parkomat. aztan 6kor felalltam a gep elol es vigyorgo arccal neztem a parkomat tejlesen felulrol, amikor 5hullamvasut ugy tekergett egymasba fonva hogy ami alul megy azt nem is lattam. em lattam az ebereket, mert a levegoben meno kiskocsi, vizicsusdza, gumis csuszda, vizikenus csuszda, a hullamvasut kereszteul kasul szelte aparkomat es sikitozasok elegyedtek a jatekok zenejevel. es meg a fold alatt is epitkeztem. milyen jo erzes volt...
Még a transport tycoon is hasonlóan nézett ki, igaz, csak 640ben ment..
kivancsi vagoyk
en nagyon orulok hogy nem basztal el 3dvel aa theme park. csak obb bizgenyutvel
installnal nem lehet valtoztatni nstall helyet
Istenem de lamerek vannak meg a vilagon