Roller Coaster Tycoon 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha jóra gondolok, akkor az ikonra jobb klikk, tulajdonságok, paranikon fülön van olyan hogy "futtatás:" ott állítsd kis méretüre

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Borgi
nem tudja valaki ablakba hogytom bezuzni a gémet?

porki fagyok fállalon

töltöttem le egy amcsi verziót, ott nincs gond a betöltéssel, de a magyarítás nem megy rá

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Borgi
pályák valüóban ötlettelenek, de nagyon jókat lehet épiteni benne 😉
meg azis hogy egyszerre akármelyik pályán játszhattál, nem volt mit megszerezni 😊

porki fagyok fállalon

justin
Szinte semmiben. Több díszlet, több fajta hullámvasút meg egyéb épület. Nekem az nem tetszett benne, hogy kevesebb a pálya és azok is ötlettelenek.

a 2. rész miben tér el az elsõtõl?

Borgi
huh. szinte megugrott a topig. fölis rakom megen a gémet 😊

porki fagyok fállalon

valamiért nem patcheli

majd azzal is fogok

köszi

justin
Na, ezzel.

justin
Nekem ezzel mûködött.

Borgi
játszatok a 2-vel. tudom hogy az 1-be a kétkiegészitõvel van jópár nagyon ütõs pálya, de azérttessék játszani a 2-vel ^^

porki fagyok fállalon

Én is ugyan ezt szeretném megkérdezni. US Patchet találtam, de azt nem lehet feltenni rá. Viszont UK Patchet nem találtam. Valakinek nincs ilyen patche vagy tud esetleg linket?

Fradiboy
Sziasztok a Roller Coaster Tycoon egyrõl lenne egy olyan kérdésem,h nagy nehezen megtaláltam, leszedtem. El is indul XP alatt tök faszán.Csak az a baj,h amikor a mentett állást akarom betölteni,akkor kifagy és kidob a játék.Már próbáltam mindenféle kompatibilitási módban futtatni,meg mindent,de nem segitett.😞 Van hozzá valami fix vagy vmi?
Köszi elõre is a segitséget !

(ui.:tudom,h egy a roller coaster Tycoon 2 foruma)

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

acsati
és azt honnan tudok szedni? elõre is köszi
Borgi
téjlert töccsél, asszem azatuti ^^^

porki fagyok fállalon

acsati
valaki tud hozzá pénzkodot?
Borgi
ugyanezena véleményen vagyok, én teszkóba vettem.. asszem ;>

porki fagyok fállalon

Prypiat
Hol lehet megkapni még ezt a gameét a 2 kiegészítõvel? 576-ban nem láttam... De szeretném a polcomon látni eredetiben! Én is nagy rajongó vagyok a 3 már egy rakás f*s elqrták a 3d-vel teljesen...

Üdv: Pripyat

Borgi
énis kb annyiért vettem meg, a 2-õt, 2kiegészitõjével. igazi fan vagyok :$

porki fagyok fállalon

Atkamon
Nincs kampány nélküli! És egyik játékban sem lehet! Ingyenesen van és hiába nyomom a felfelé gombot, nem megy fejjebb az ár!

Gregorius
Van benne ilyen? Az furi lenne. Van benne kampányon kívüli játékmód? Ha van, akkor nézd meg ott! Ha ott sem lehet, akkor szerintem valamit rosszul csinálsz. Ha ott lehet, akkor pedig csak le van tiltva a kampányban.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Atkamon
Miért van az a gémben hogy nem lehet pénzt kérni a játékok hasnálatáért?

Atkamon
Én a minap vettem meg és 3000 Ft volt!

Gregorius
Amúgy mennyibe kerül most a játék, mert meg is lehetne már venni szerintem. Nem hiszem, hogy olyan nagyon húzós lenne. Bár a fene tudja, a nagy nevek nem mindig esnek a végtelenségig.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

honnan töltsem le a rll. coaster tycont?mondjátok már meg!elõre köszi
Carlos
up!
Tud valaki Wacky World ISO letöltést?
Nembaj ha sms-s, csak le tuggyam szedni!!!

Þór vígi þessi rúnar

Nem a Rollercoaster world-t láttad? Én a RTC2 Wacky World-rõl beszélek!

Sziasztok! Én rengeteget játszottam az 1-el,de a 2-t nem értem. Ugye nem csak építeni lehet benne? Én csak kipróbáltam a haveromnál de csak épeteni tudtunk hullámvasutat. Segítsetek! Köszi

letöltöttem a Wacky Wolrds-t és marha jó

Carlos
Nekem meg is van, de csak letöltöttem és annyi...nem foglalkoztam még vele... 😊

Þór vígi þessi rúnar

zaki
jaja, hallottam róla, de nem is játszottam már a 2-vel sem, pedig az 1-gyel rengeteget nyomtam

Hallottatok arról. hogy megjelent kiegészítõ a Rollercoaster 2-höz? Állítólag Time twister és Wacky World a címe!!!

Sziasztok!!!!!!

Valakinek van magyaritása hozzá?????
Vagy megtudná mondani valaki,honnan szedjem le?
matya007

Egyszerü vagyok mint a barna szar

matya007

matya007
hello

matya007
hello

Mike
Transport Tycoon máig rullz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike at home
Transport Tycoon ota hasonlo tipisu jatekot nem adtak ki. Szoval a TT meg mindig a topon van.
(vagyis kiadtak, csak az meg sem kozeliti az elodot) Aki meg van annyira sznob, hogy egy 5 eves grafikaju programmal - ami egyebkent kivalo - csak az altala szarnak titulalt kepi megjelenites miatt nem jatszik, az menjen es BF-ezzen inkabb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

magus
nemtom miért, de nekem is azonnal elfogyott pedig mindent ugy dcsinaltam mint az 1ben. ott siman kifutotta minden kölcsönbõl, mst meg mindent felvettem. vhogy ez most nehzé vagy nemtom. de azert erdekes dolgai vannak a hulyebarom csavok kiadnak 3,5dolcsit egy ruhes doddzsemert

en próbáltam ma azonosulni a feelinggel, és jó is volt egy 20percen át, amig egy fasza hullámvasutatt épitettem, amire tolongott a nép.
De mikor még igy is (fullextrás parkom) folyton minuszba ment, valahogy nem volt türelmem kivárni, mire ujra lesz rahedli pénzem egy épitkezésre..
azonban ha valami cheat lenne, hogy pénz ne legyen gond, asszem én is elszorakoznék vele kicsit😊
magus
hat igen sajnos en is hamar meg fogom uni, merthat annyira nem kot le. de egy ideig biztos, mert ez AZ a játék ami sokáig leköt.

nem azt mondtam, hogy nem élvezetes. Csak elavult a grafikája, és igy megunom hamar. Nameg amit még észrevettem, hogy a hullámvasutak mozgása sem valami csúcs, elég vontatott, nincs igazán lendületük, vagy a franc tudja... szóval az összhatás nem a legjobb..
Másrészt meg túlzottan idõrabló, komolyabban foglalkozni vele😊
magus
nekem megis szaggattot az akkori jo gepen

az szar volt

amugy ez sztem rollercoaster delux.

mondjuk en csak orulok mert a kieg.eket nem tudam megszerezni

ugyse veszem meg szoval nekem 8. vegre megint kielhetem kreativ hajlamaimat. emlexem anno hajnalig epitgettem a parkomat. aztan 6kor felalltam a gep elol es vigyorgo arccal neztem a parkomat tejlesen felulrol, amikor 5hullamvasut ugy tekergett egymasba fonva hogy ami alul megy azt nem is lattam. em lattam az ebereket, mert a levegoben meno kiskocsi, vizicsusdza, gumis csuszda, vizikenus csuszda, a hullamvasut kereszteul kasul szelte aparkomat es sikitozasok elegyedtek a jatekok zenejevel. es meg a fold alatt is epitkeztem. milyen jo erzes volt...

toMpEr
Lehet,hogy 7 eves grafikai engine, de megis best-seller lesz...

nem az a lenyeg, hogy elbaszta e 3Dvel, hanem azért az 5évvel ezelõtti grafikán túl kellett volna lépjenek már...
Még a transport tycoon is hasonlóan nézett ki, igaz, csak 640ben ment..
magus
rescue.uw.hu

kivancsi vagoyk
en nagyon orulok hogy nem basztal el 3dvel aa theme park. csak obb bizgenyutvel

installnal nem lehet valtoztatni nstall helyet

Istenem de lamerek vannak meg a vilagon

petee
Ha kell valakinek,annak ott van a Warezcenter-en a RIP.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01