Szoltison csak Bandinak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Na hi.

Gondoltam felhozom ujra a topikot , mivel jelenleg keresem a Star Why c. könyvet es nem találom sehol.

Esetleg ötletek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alien
Jajj a Star Why az egyik kedvenc könyvem 😄DDDD Imádom 😊))))) Ráadásul én is Bandi vagyok 😄D

Basszus de jó, hogy észrevettem ezt a topicot így több mint két év után 😊

A Röppencs könyvben nem volt meg, csak neten találtam vhol a múltkor, de már nincs meg, de majd újra megkeresem. Farkasemberes részrõl nem tudok.

Sephi
Es ez most ide hogy jon?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dikki*yysw
Én jártam iskolába kettõbe is de megbuktam mindegyikben illetve egyikben még nem de meg fogok basszus basszus.
Viszont illemtanból jó vagyok böff

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sephi
Tudtam, hogy tetszeni fog. Egyébként ne vegye tolakodásnak, de ugye járt iskolába?

Ucas nem értette a dolgot.

- Persze. Miért?

- El is végezte?

- Persze. Miért?

- Magaviseletbõl vagy illembõl ugye nem bukott meg?

- Persze. Miért?

- Választékos a szókincse. Nos csak azért érdeklõdtem, mert igazából jó lenne tudni kicsoda maga.

- Én?

Sephi
-Maga olyan gyönyörû - rebegte Luke a bukinak, aki teljes magasságában elpirult, bár ez nemigen látszott.

Jaja, Das Wetter avagy Das Wieder, Bubakka, Tea Orgazmus/Fata Morgana és a Miénk a Balcon. De szép is volt...
Sephi
-Ez ki akar rabolni?- kerdezte Mr. Rosen.
-Jah. Mar vagy 10 perce egyfolytaban.

😉))

Sephi
-Kucserov maga idiota! Ki kell nyitni az ajtot!
-Mivel?
-Mivel be van zarva!

Sephi
Igen.. Dale Brown.

Ki ismeri? Ha aszondom hogy Star Why vagy a Roppencs?

Szerintem legjob humor konyvek😊

Alitolag van meg egy resze ennek a ketonek valami farkasemberes. Nem tudgya valaki hogy mi a neve?