Összeesküvés elmélet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joy01
Miért kell tinyurl-be besúvasztani a linket? Msot meg már nem mûködik.... Valaki segytsen, nagyon szeretném elérni a vitaindító írományt, de sehogy sem találom. Valaki nem mentette le esetleg, vagy esetleg még mindig fent van vhol? LÉCCI :)
ha valakit még érdekel:

http://href.hu/x/3b2a

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

Az a Hitler-smile nagyon ott van..president Bush..lol

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

laca103
na lássuk!!!!

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Ellenem egy összeesküvés elméletet dolgoztak ki.

szerintem ez volt az, bár az eredetit nem olvastam, meg még ezt se, csak részleteket
http://href.hu/x/1k8t és http://href.hu/x/1k8s

ZilogR
Hali! Hol lehet a vitaindító irományt elérni??? Mivel az eredeti link (http://andras.virtualave.net/) már nem mûködik!!! Köszönöm elõre is!

A széles látókör mindenkinek jár!

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

akyyy
hm én ide minek isírtam?:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mármint a #30-as.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Állat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ááhh, pedig ez engem is nagyon érdekelt volna!!
Amúgy meg, nem lehet, hogy a titkos hálózat emberei szüntették meg az oldalt? <#idiota>
Shaman
aham nah mind1,pedig kíváncsi lettem vóna...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

The Garrett
fogalmam sincs szerintem törölték és vége a csodának :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hat meg mindign em kapott lamat :P

akyyy
upsz, elfelejtetem hogy irtam ide<#wow3><#zavart2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shaman
Az #1-es kommented lnkjén található dolgok fennt vannak még valahol,mert a link már nem müxik,s érdekelne mit írkáltak ott...

Shaman
huhh ezt elkezdtem elemezni,de belefáradtam...:-p

Dynamic
Jól vagy?Ennek most mi értelme?
íme, a nagy világösszeesküvés-flowchart:

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

LittleL
ez nekem gyanús. DD

miben sántikálsz mondd csak ?
Emberek nem szoktak csak úgy fetrengeni ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

ThePartyFace
fetrengek:D

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Arra gondolsz, hogy amikor felmész a netre, akkor pont nálad nem mûködik egyetlen keresõ sem, bezzeg másnál megy?

Mert akkor tanúsíthatom, hogy tényleg összeesküvés áldozata vagy.<#nyes>

The Garrett
szerintem õ is 1 bonus lámára pályázik :)

ThePartyFace
ezteccik...jol indul:)

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Dzsini
mit vársz 2 mondatból? feszülten figyelünk, hogy kifejtsd a részleteket... vagy ilyesmi :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

akyyy
nme segít senki? nyissak uj topicot?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
Help

összeeskvés áldozata vagyok.
eddig gyanítottam és most az elõbb történtek meg az elsõ lépásek, amik hm---bizonyítéknak is felfogható(?)
<#help>

vizes
Hol a rákban találtad ezt a marhát?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
"...legutóbb, bármennyire is hihetetlennek tûnik engem a Budepesti 13. kerületi Visegrád utcai (Lehel tér közelében) SZTK-ból, egy állítólagos orvos, akivel elõször találkoztam életemben, és az SZTK-ban is elõször voltam az osztályán, semmiféle vizsgálat nélkül, csupán egy ötperces beszélgetés után, egy cselszövéssel el akart vitetni álmentõsökkel (onnan tudom, hogy azok voltak, mert késõbb ellenõriztem, hogy az Országos Mentõszolgálatnál, hogy küldtek ki értem mentõsöket, mivel a mentõs kocsi mely kint várt az SZTK elõtt, az Országos Mentõszolgálat emblémáját, hordta).

Igen, ez valójában megtörtént (2002.08.15-én 14h körül) és azt a dokumentumot is azt követõen írtam meg (08.18-19-én), mert meggyõzõdésem, hogy már valahol a titkos hálózat tagjai készítik a meggyilkolásom tervét ..."

Báz!!! Ha ez normális akkor én nem vagyok az.
Egyébként én is a Visegrádi utcai SZTK körzetébe tartozom. Egy sarokra van egy Két Korsó nevû mûintézmény ahol ilyen állapotba tudod hozni magad.
Ha eleget iszol még UFO-t is láthatsz...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Lteebee
Nem bírok két oldalnál többet olvasni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Factor_007
Ez elmebeteg

Factor_007
francba kellett nekem beleolvasni most üldözési mániában fogok szenvedni:((

The Garrett
és ez most hogy jön ide?

Ramore
Univerzum Box Promotion-WBO boksz szervezet
mateos
tiszta román
MuERTe
Tagja.
mateos
há bammeg...kissé legyengültem mire megtudtam a srác filójának a lényegét :)
Manta
Azok is betegek, de ennek mi köze hozzá?
MuERTe
Lelkiismeret88 csoport.
The Garrett
olvasd végig nagggyon súlyos dolgok vannak benne :D

CSOCSO
pf:)))))))
The Garrett

http://andras.virtualave.net/
hát ez kész!!!