23
Van valakinek?
  • Zozo76
    katekra = jatekra
  • Zozo76
    Bar az inkabb a katekra van optimalizalva, azert hatha elviszi az 1.01-et... :)
  • Zozo76
    Ja en is probaltam. Viszont erdemes lenne kiprobalni a DOSBox-al is.
  • Emmegki
    Ma a 3.0-val próbálkoztam. A telepítő elindul, a könyvtár megadása után a program bezáródik (még egy cls-t se csinál) és a képernyő közepén megjelenik a dos prompt. Mi a hiba?
  • GyaxyBoy
    A Windows 3.11 lehet netezni? ÉS hogy kell beállítani a netet ott?

Köszi
  • nemcsakfeel
    mintahogy végigolvasva a topikot kiderül:
    modern gépeken való futtatáshoz szerezz hozzá vmware-t, régebbi dos-t.
  • drag
    Szia!
    http://www.citrix.com/site/PS/products/documents.asp?familyID=19&productID=12752#top
  • Emmegki
    Én is régi windowsokkal próbálkozam.
    1.01: Elindul, indításkor kiír egy adag karaktert meg egy incorrect dos version szöveget (persze, win98 dos módból futtattam). Aztán jobbik esetben bejön a kezelőfelület (rosszabbikban megjelenik a kurzor) és aztán ha vmi menüpontra kattintok, lefagy.
    2.03: Nem indul el.

Vkinek van vmi ötlete, hogy lehet működőképessé tenni őket? Régebbi DOS-t honnan lehet letölteni? Fat16-os vinyó kell?
  • Cobra11
    Én meg Comodore 64en szeretnék játszani Windows XP Professional Operációs rendszer alatt a Doom 3 Alphával. Van valami ötlet? Segítésgeteket előre is köszönöm. :))))))))))
  • rEddEsErt
    [0612689720] - Király utca, Deák Tér kereszteződéstől úgy 200 m-re van. Náluk szoktak lenni régi cuccok (képernyő tuti :). Hívd fel őket, aztán kiderül (10:00-tól szoktak nyitva lenni, hacsak nem bütykölnek vhol. vmit.).
  • Zozo76
    Elerheto a neten a Windows Chichago? Ez a Windows 95-nek egy nagyon korai verzioja. Mas a talca, az ablakok kulalakja is kicsit mashogy nez ki.
  • AtomHeart
    En meg 386 0 mb gepet szeretnek Linux terminalkent hasznalni...Any Ideas?
  • sleve
    too: http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/floppy/
  • sleve
    Itt: http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/floppy/
  • FreeHome
    A kipróbáláshoz nem kell másik gépet venned, csak telepítsd fel a VMware programot. Ha nem tudod mi az, keresd meg a topicot a fórumban.
  • Dzsini
    win 1.02-m van, az 6-os DOS-ra már fel se ment, régebbit kellett vadászni hozzá... és simán lehetett floppyra is installni...
  • dikki*yysw
    húúú.. budapest piacban volt egy jó hely, 16ért lehetett (bár nettó!) venni egész jó kis gépeket, sdrammal 14" moncsival. majd megkeresem vhogy...
  • MuERTe
    nekem van 1.01
  • danesz
    Ja, és nem tudtok olyan helyet, ahol régebbi számítógépeket lehet venni? (133Mhz, 16EDORam, Monokróm monitor, 1-2g hdd...) olcsón kéne, monitorral, windows 1.0 vagy 3.0 vagy DOS op rendszer futtatásához... 10-20ezer forintból szeretném megúszni...
  • danesz
    Van valakinek Windwos 1.0 vagy 3.0-sa? vagy tudtok vmi helyet, ahol le elhet tölteni?