17
Direct X 9 help
-
#17 Lehet hogy akkor az vmi módosított DX9. Gondolom M$ a saját szoftvereit csak teszteli. Keress egy másikat ( más forrásból )
-
#16 Nem tudom telepiteni a DirectX9-et, mert winfos kivágja hogy nem ment át a windows logo tesztelésén, és nem enged tovább.Help
-
#15 THX, már jó, már csak annak a kib*szott far crynak kéne mennie... -
#14 Az XP-ben alapból benne van a DX9.0a verzió. Korábbiakat emiatt nem is enged felrakni. A "mappájába" meg nem is kell raknia semmit, merthogy a system32-be pakolja a dll-eket (dxdiag-gal tudod ellenőrizni a fájlok meglétét).
-
#13 A dx 9-et nem engedi fel a gép telepíteni. xp van a kicsikén, de 1 másodperc alatt végez a telepítéssel, és a pofámbaröhög, hogy az fel van téve. Megnézem a mappáját: egy fájl se. Ötlet? (off:nemcsak a 9-et, de még a régebbieket sem engedi feltenni. -
#12 XP alatt szvsz érdemes felrakni a DX9.0b-t (ami már nem béta), már csak a 822925-ös biztonsági lyuk miatt is... Nekem jóideje az van fent, eddig még semmivel sem problémázott.
-
#10 Valami ilyesmit latok hogy DirectX 9.0a , nos upgredejem vagy maradjon a sima hmm?
Javaslatok? -
zero_cool51 #8 köszi. csak 1 kérdés. mi az ftp címe? még nem találtam meg. -
#7 Feltettem 1 directx uninstall progit ide az ftp-re.
(/upload/directxunist/dxun.zip -
zero_cool51 #6 és azt hol lehet? -
Borg #5 elvileg a registryben valahol át lehetett irni a DX verziószámát.
na ha azt átirod, mondjuk 7-esre, akkor a 8ast rá tudod telepiteni. Nekem anno igy müködött, mikor még a dx8al volt ugyanez a móka.. -
zero_cool51 #3 megvolt. nem lehet. visszafelenem kompatibilis -
#2 Próbáld meg szerintem felrakni a 8-ast... -
zero_cool51 #1 lenne 1 kér(d)ésem
fenn van a DX9, és nem tudom letörölni!!!!!! DX uninstall nem megy, és tele van a faxom azzal, hogy mindig át kell állitgatni a dátumot. nem tud valaki segiteni azzal, hogy lehet leszedni format nélkül?