1975
-
#215 "Nem a grafika a legjobb, hanem a játékélmény, amit nem lehet megunni."
Ennyi köze csak van... -
#214 majdnem vicc :( -
#213 ugy beszélsz róla mintha má jáccottávona véle -
#212 gta-nak semmi köze sincs hozzá:D:D: lol crashdayhoz a stunts, trackmania áll a legközelebb -
#211 Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet a játék.
A régi Stunts-al is annyit játszottam, mint most a GTA-val.
Apropó. Sok közös van a CrashDay-ben és a GTA-ban. Nem a grafika a legjobb, hanem a játékélmény, amit nem lehet megunni. -
#210 remélem ütlegelős lesz. képek, meg a művi alapján bejött. most a stukkerek se zavarnának, csak lenne már némi újdonság ebben az autós állóvízben:) -
#209 Hát én inkább megvárom a végső változatot, addig nem merek mondani semmit. Bár ígéretesek a képek, a trailer.
Csak ne tolják már annyit... :-) -
#208 sokideje csinálják esélyük megvanrá hogy jólegyen:D -
#207 Igen, Istencsászár jól mondja: Semmi köze a kiadónak a fejlesztők munkájához. Max annyiban, hogy megszabja a határidőt, s nem tudják befejezni úgy, ahogy akarják. -
#206 adjaki:D szal nemőkcsinálják driver egy okádék átirat consoos szar boiling azér elégjó ezmeg ütőslesz remélem -
#205 2006 február. -
#204 Láttad már?
Csakmert anélkül hogy láttál volna róla egy demót vagy a véglegeset, ne törj pálcát felette.
Szerintem odaütős lesz. -
#203 hirek szerint ATARI adja ki ... :(((( bughalmaz 3 év után :(
(driver3, boiling point) -
#202 jah, szerintem nem igazán egy kategória... -
#201 a csúszás "örömére" összedobtam egy bannert -
#200 Trackmania új része csak annyiban fog hasonlítani CrashDay-re, hogy autós és kaszkadőrös. :-) Bár ez lehet épp elég, de amíg a TrackMania inkább a távirányítós kisautó érzést adja, remélhetőleg a CrashDay komolyabb kihívást jelent. Meg ha abból indulunk ki, hogy a TrackMania első része sem leginkább a száguldásról szólt, hanem a pálya megismeréséről, fejtörős részeiről, hogy hogyan tudnánk lefaragni még 0.02s-t... Itt meg a száguldás, a "hogyan lőjjem ki az első helyezet kerekeit"... :-) Lényeg, hogy mindkettő legyen jó, s mindenki boldog lesz. ;-) -
#199 nem is lesznek egymással harcban mert a Sunrise mindjárt itt van, a CrashDay meg csak az év végén jön ;) -
#198 Én már csak a CoD 2 -nélveszek cuccokat. De akkor kompletten veszek szinte mindent, hogy 2 évig megint ne kelljen.:) -
Szabi DEMON #197 Mire ez megjelenik feltétlenül be kell szerezem egy jó videokarit mert a mostanival már most meghalok... :( -
#196 Hát én személy szerint ezt meg a sunrise-t várom nagyon. Jó mert annyira nem egy karakter a kettő, így ha az egyiket megunom, akkor nyugisan elő lehet venni a másikat, ezzel is elütve elég kevés kis szabad perceimet..))) -
#195 eléggé fejlődik a játék, szóval a megjelenéséig is biztos még szebb lesz. Kicsit a törésmodellen finomíthatnának szerintem. Kissé szögletes még, persze az NFS-hez képest jó... :) -
Szabi DEMON #194 Van új hír? Reménykedek ebben a játékban, scak nehogy mire megjelenjen ,,elavuljon'' -
#193 amennyit én tudok azt belesűrítettem ebbe: SG cikk -
#192 ha már beoltottad a népet akkor mondj valamit -
#191 Szerintem sehol...
Nem vagyok felhatalmazva a nyilatkozásra...
Sry. -
#190 jajaj, na majd meglátjuk, de azok ne apróságok legyenek ám. :)
akkor majd hol nyilatkozol ki? -
#189 Ugyanezeket, meg egy-két apróságt, melyeket nem mondhatok itt el. -
#188 a "late 2005"-öt sajnos máshogy nem tudom fordítani :) -
#187 hát ja itt írom lentebb... ki lesz adva, de csak az év végén, a kiadó pedig az Atari. vagy te mit tudsz? -
#186 Biztos forrásból tudom, hogy a játék halad!
Ki lesz adva!!!!!! -
#185 nem is csúszik olyan sokat, mint DNF.
bár jobban örülnék ha már itt figyelne a gépen.. -
#184 Év vége :( -
#183 idézet máról:
"A német Moon Byte bejelentette, hogy végre kiadót találtak az Atari személyében a Crashday-hez. Ez örömteli esemény, de erős árnyékot vet erre, hogy a játék végleges verziójával csak az év végén találkozhatunk."
Idézet from SG -
#182 2003 decembere, idézet a topikból:
"A Blackhole Motorsports készített egy interjút a német Moon Byte Studios-szal, akik a régóta várt CrashDay című játékot gyúrják. Érdemes elolvasni az eddig összegyűlt lényeget itt alant össze is gyűjtöttem. Hozzzá mág annyit, hogy lesz belső nézet és a fiúk megpróbálják összerakni a játékot 2004 első negyedére. Ami még jó hír, hogy egyszerűen .3ds (3D Studio MAX) fileokat be lehet majd importálni a játékba. Demóról annyit elárultak, hogy hamarosan megjelenik. Gut! ;)"
Crashday Forever :D -
#181 Hat bizzunk benne hogy kijon es minnel hamarabb :) -
#180 hát azért remélem hogy hamarosan jön -
bitubo #179 ez a gém kb olyan mint a stalker,megkérdöjelezhető a létezése -
OPM #178 #170... -
#177 mikor jelenik meg a game?
ezt is már egy csomo ideje halasztájk. -
#176 jaja vannak nagyon ígéretes képek csak nagyok azért nem hánytam ide be...