Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
amúgy nem rossz, az irányítást elkurták..Mondom én aki gran turismo után játszik ezzel😊 graf király, ellehet szórakozni.
multiba még fainabb lehet😛
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
mert lejott az egesz, kurva lassan, erre meg corrupt a 11es.... ez esélytelen volt, de hat mitvót mit tenni. csók.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ide egy olyan oldal kéne mint ami a többi játéknak van, leírás - faq stb
asszem a GTR-nél így csinálták
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
/ keresd vissza, tegnap beraktam képeket a curerom beállításairól... /
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza.
és akkor én "szopjam le az apámat" 😄D ahelyett, h magára ismerne és befogná a pofáját, ha már a játékhoz NEM tud hozzászólni ...
Forza.
Nekifeküdtem 12-kor és most léptem ki!
Még 3 pálya és vége! 😊
Változatos jó kis játék!
Carmageddon-t nyomtam még így! A régi szép emlékek... 😊
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
amúgy nekem is elindult a cureromos módszerrel, szépen fut, jó kis game.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Omega Driver SoftMOD 9800SE.
És voala 1600x1200 ben FULL grapx is megy...
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
ui:upsz caps lock ezer bocs
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Totti már nem azért honnan a picsûából szopjam ki h 3 file helyett négy kéne???Mindenki bwt-t hangsúlyozta, nekem az megvolt, csak a bws nem. Szal a curerom, meg securomos baromságok helyett(mindenki elmondta 5xör ugyanazt), valaki megemlíthette volna ezt is.
Mind1 lényeg h megy, irányítás szar, graf jó, hamar megunható
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mert nekem így elindult
talán...
784-et osztom, ha nem lenne ilyen borzalmas az irányítás meg mondjuk kicsit több beeteg cucc (pl. soksok minigame) lenne benne akkor egy überfasza gém lett vna
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Na végre sikerült elindítanom! Nekem hiányzott még 2 fájl a BWS meg a BWT és azzal meg a Securom loader 1.1-el már megy!
Aztán az örülésbõl ennyit, mer a gamma...pedig jó ötlet lett volna!
A grafjával még személy szerint nem is lenne problémám, a törés úgy ahogy van megoldva, a zenéje nekem teccik, de hát az irányítás...az szörnyûûûûûûû!!!! Ez nem tom h sikerült összehozni a skacoknak! El lehet vele jáccogatni, mindenkinek szuverén véleménye h teccik-e neki ez az iránítás, de sztem sz@r!
Na további jó játékot mindenkinek!
"vegyék meg vagy vegyenek konzolt aki nem ért hozzá az nemért ne erõlködjön..." ez a mondatod 1 sületlen amrhaság....miért? te is kezdted valahól nem? te is érdeklõdtél a számításteknika oly része iránt ami nem ment vagy éppen nem tuttad hogy smint kell......de eröltetted pedig tesem értettél hozzá.....1 idõ után meg már értettél hozzá....MIÉRT?mert segítettek....ha nekedsem segítenek tesem lennél sehol ebben a témában....független hogy olvastad vagy tanultad amit tudsz a könyvel való tanulás is segítség hiszen ha valaki értene valamihez és soha nemondaná el hogy sajátította el senem tanítanák és nem írnának róla nem hiszem hogy megtudnánk tanulni....azért mert nem olvasott vissza vagy nem értette meg vagy valami nem jelenti azt hogy nem lehet segíteni neki....attól hogy kiosztod neked lehet hogy könyebb lessz a lekiismereted mert evvel el is intézted a dolgot....1xübb lenne ha mondanád neki....illetve próbálnál segíteni nem csak a monoton szöveget kell nyomni deamon tool secure rom....ha nem megy ne eröltesd vegyél konzolt....ennyi a segítség?ide nem azért jönnek azemberek hogy azt halgassák aki ért hozzá a hozzánemértõket leszólja hanem aki érthozzá a hozzánemértõket illetve segítségre szorúloknak segítsen. de ha ez nem ígyvan bárki mondja meg....nem akartam kötözködni sorry de ezt így érzem.
Mind a Demo mind a FULL verzio KB 5FPS/sec.
Ezen nem segít ha teljesen lveszem a grafikát, vagy ha teljesen full-on sem sem..
Akár régebbi ATI driver, akár legujabb Omega...
Mi a nyuszko lehet?
ATi 9700pro.
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Soundmaker: Asszem egy játék miatt nem fogom újrarakni, de kösz a tippet.
a többi securomos meg megy