1975
Crashday-.png I
  • Norbu
    Valaki nem tudja hogy lehet-e ablakban futtatni?
  • Gunner
    multiplayer feelingje megvan ám nagyon
  • SAX
    még a kettőt se fejeztem be... az se nagyon hozott lázba :)
    trackmania nationst nyomom... annak legalább van értelme, élvezetes is és még a fizikája is jó
    dehát ez a crashday... félelmetes :D
  • Gunner
    És most mivel fogsz játszani ? :) Toca Race Driver 3? Lehet lekéne aztat is tölteni :P
  • SAX
    ezt a nagy rakás szart... félelmetes hogy ennyit hoztak össze, ilyen hosszú idő alatt... esküszöm a demónak jobb fizikája volt mint a teljes játéknak
    GG Atari!

5 perc után uninstalláltam és letöröltem az egészet :D
  • Gunner
    Game eredeti exe-jét megtartod, miután megpatcheled majdan a játékot, szerzessz hozzá újabb cracket, és akkor tudsz tovább játszaszni
  • Gunner
    úristen, feküdj le aludni
  • Cat 02 #1047
    hmm patch nem csak eredetihez lehet felrakni ??? vagy a Patchet is le crackelik majd?
  • Gaba9
    :S:D
  • Gunner
    Hát, ha a Bet On Soldier-hez kijött egy 600 megás peccs, akkor nekünk is lehet remény
  • Gaba9
    Gondolod h a peccs megoldja a mi (lassúság) problémánkat is ?
    hát nemtom .. amúgy nekem tetszik a játék csak menne rendesen .. :S
  • Gunner
    Sokaknak volt már a gémmel gondjuk, láttad mennyi embernek mégcsak elsem indult, tulajdonképpen megspórolták magunak az elkövetkezendő idegeskedéseket :)
    Majd jön a peccs ;)
  • Gaba9
    hát nemtom :S eddig az összes 'jó ás nagy" game megfordult ezen a gépen és winyo miatt még nem volt gond egyikkel sem .. de ezzel nemis tudok mit csinálni :S
  • Gunner
    Gondolj bele, pályákat vinyóról tölti, mégiscsak lehet hozzá köze :)
  • Gunner
    Aham... vedd meg, add kölcsön megnézem aztán kiderül, hogy nem attól függött.
    Majd jön a patch, sok másnak is láttam már ilyen bajt a szervereken, 1nek biztos eredetije volt :P
  • Gaba9
    Nemhiszem h egy winyo csesztetné a játékot .. ennyire nem lehet fos a játék :S (maga a játék jó)
  • Cat 02 #1038
    vagy eredetiben kéne megvenni ...
  • Gunner
    Én igy első látásra azt veszem észre, hogy neked ugyanolyan vinyód van mint Norbu-nak
  • Gunner
    Nekem tükörsimán fut, csak néha egy kis multiplayer őrület jön, amikor nem talál hirtelen valamilyen fájlt, ami tuti helyén van és kidob, de az nem a vga hibája, hanem a bughalmazé
  • Gunner
    Mi a közös bennetek, akiknek ilyen lassú betöltési gondjaitok vannak, kiderítitek, megnézitek ahhoz milyen driver - program tartozik, megoldjátok :)
  • Gaba9
    Helo..akinek ki***szott lassú a game .. találtatok már valamit ??
    Nekem is vmiért nagyon nagyon lassú ... az alábbi konfigon min "pörögni" kellene neki :S de nem :(
    Az a furcsa hogy maga a game amikor végre betölti a pályát akadásmentesen nyomul ..
  • Clava
    áhh jóvan msotmár fasza felraktam a cd-n lévő Direct X et és msotmár zsíír
  • k8bal
    pff.. az érdekes! próbáld meg egy másik driverreL?
    azóta váltottál h a demo-val játszottál? mert ha igen akkor tedd vissza azt ami akkor volt!
  • KapuBen
    szép kép
  • Clava
    Gef 3 Ti 200

tudom hogy nem mai gyerek de a demo ment simán
  • arty
    uj directx, uj alaplapi driver, uj VGA driver ... stb :)

végül uj windows ;)
  • k8bal
    milyen videókártyád van?
  • Clava
    alig látcik vlaami a képből mikor meg rámek hogy singel vagy vlaami egy nagy szürkeség az egész és kész
  • Clava
    ez Fasza végfre lejött a Realoados verzió és mi fogad
    ez nem tudjátok mi lehet??
  • csabush
    :) Gondolj csak a Driv3rre:D Megvan ps2 ön, hát...elég fostaliga..:)

setup.dll el nem tom mibaja lehet
  • Csuhai G
    Atari adott már ki olyan játékot, ami nem egy bughalmaz lett volna?? :)
  • kabalthenbk
    nekem már az installkor nem teszik neki valami a setup.dll -el, nem tudjátok mi lehet a gáz?
  • csabush
    hát ja. Nem tudom WinRAR al csináltam, eddig ilyet nem tapasztaltam vele, és valszeg emiatt nem is fogom lecserélni:) Most éppen a pályaszerkesztővel szórakozom, elég vicces:D
  • arty
    nem elterjedt, nem is kell tudnod, h hány file a BW image, ha normális programot használnál kicsomagolásra, bele sem futnál a problémába :) ilyen egyszerü, ehez még különösen "okosnak" sem kell lenni ;)

rövid volt a karrier ez tény, én akkor is jól szórakoztam - annak ellenére h a fizika és az irányitás kritikán aluli :)

én is a buckákon csináltam a belinkelt 250ezres kombót és még simán lehetett volna folytatni :) legeccerübb missön az volt szvsz ... a bomb runok már jobban szerencse kérdését képezték, de sokkal jobb ez a bomb run mint a simáa (pl insane-s) fogócska ...
  • csabush
    Még annyit, hogy ilyen hosszú fejlesztési időbe, simán belefért volna több fajta fegyver, esetleg több autó, és egy hosszabb Karrier mód. Interstate-et azért szerettem mert elég sok fegyvert lehetett rápakolni a kocsira, bár igazából nem nagyon emléxem a játékra:) Annyi maradt meg h a kocsi négyzetekre volt osztva és lehetett rápakolni a cuccokat, lézert, rakétavetőt, meg ieneket.

Viszont a pályaszerkesztője fain:)
  • csabush
    arty bazdmeg még csak most olvastam a hszed:) igen végülis a blindwrite olyan kibaszott elterjedt h tudnia kéne mindenkinek..végülis igazad van..kicsomagolás művészete...Pff te is kicsit elvagy szállva magadtól...Na sebaj, örülök h ilyen kurva okos emberek is vannak.

A karrier mód sztem nem volt szórakoztató nevetségesen egyszerű volt sztem, két verseny volt aminek másodjára kellett nekifutni. Azt mondjuk nem értem h 100% os career nél mért nem unlockolja automatikusan a cuccokat és az autókat a játék, mér kell megvenni mindent... Mind1 összeségében szórakoztató volt, de semmi xtra.

Ja a combo-s pálya. Az volt az egyetlen aminek 3x futottam neki, aztán rájöttem h ha csak simán végigugrálok a hátsó földbuckákon simán összejön 90-110 ezer pont.:)
  • Norbu
    Az biztos nem zavarja, de ha megnyugtat nekem PATA (133-as) van. Hát pedig azt hittem lesz egy társam aki erre a problémára keresi a megoldást Még annyit hogy neked milyen videokártyád van?Egyik küldföldi fórumon azt olvastam hogy 9800-as és az alatti seria-kal gondok vannak.
  • Golyo69
    nincs vmi szerver ahol lehetne nyomni??
  • szafiii
    na ujraraktam a játékot, de ugyanazzal az ürüggyel ki is lépett
  • Gunner