1975
-
Norbu #1054 Valaki nem tudja hogy lehet-e ablakban futtatni? -
#1053 multiplayer feelingje megvan ám nagyon -
SAX #1052 még a kettőt se fejeztem be... az se nagyon hozott lázba :)
trackmania nationst nyomom... annak legalább van értelme, élvezetes is és még a fizikája is jó
dehát ez a crashday... félelmetes :D -
#1051 És most mivel fogsz játszani ? :) Toca Race Driver 3? Lehet lekéne aztat is tölteni :P -
SAX #1050 ezt a nagy rakás szart... félelmetes hogy ennyit hoztak össze, ilyen hosszú idő alatt... esküszöm a demónak jobb fizikája volt mint a teljes játéknak
GG Atari!
5 perc után uninstalláltam és letöröltem az egészet :D -
#1049 Game eredeti exe-jét megtartod, miután megpatcheled majdan a játékot, szerzessz hozzá újabb cracket, és akkor tudsz tovább játszaszni -
#1048 úristen, feküdj le aludni -
Cat 02 #1047 hmm patch nem csak eredetihez lehet felrakni ??? vagy a Patchet is le crackelik majd? -
#1046 :S:D -
#1045 Hát, ha a Bet On Soldier-hez kijött egy 600 megás peccs, akkor nekünk is lehet remény -
#1044 Gondolod h a peccs megoldja a mi (lassúság) problémánkat is ?
hát nemtom .. amúgy nekem tetszik a játék csak menne rendesen .. :S -
#1043 Sokaknak volt már a gémmel gondjuk, láttad mennyi embernek mégcsak elsem indult, tulajdonképpen megspórolták magunak az elkövetkezendő idegeskedéseket :)
Majd jön a peccs ;) -
#1042 hát nemtom :S eddig az összes 'jó ás nagy" game megfordult ezen a gépen és winyo miatt még nem volt gond egyikkel sem .. de ezzel nemis tudok mit csinálni :S -
#1041 Gondolj bele, pályákat vinyóról tölti, mégiscsak lehet hozzá köze :) -
#1040 Aham... vedd meg, add kölcsön megnézem aztán kiderül, hogy nem attól függött.
Majd jön a patch, sok másnak is láttam már ilyen bajt a szervereken, 1nek biztos eredetije volt :P -
#1039 Nemhiszem h egy winyo csesztetné a játékot .. ennyire nem lehet fos a játék :S (maga a játék jó) -
Cat 02 #1038 vagy eredetiben kéne megvenni ... -
#1037 Én igy első látásra azt veszem észre, hogy neked ugyanolyan vinyód van mint Norbu-nak -
#1036 Nekem tükörsimán fut, csak néha egy kis multiplayer őrület jön, amikor nem talál hirtelen valamilyen fájlt, ami tuti helyén van és kidob, de az nem a vga hibája, hanem a bughalmazé -
#1035 Mi a közös bennetek, akiknek ilyen lassú betöltési gondjaitok vannak, kiderítitek, megnézitek ahhoz milyen driver - program tartozik, megoldjátok :) -
#1034 Helo..akinek ki***szott lassú a game .. találtatok már valamit ??
Nekem is vmiért nagyon nagyon lassú ... az alábbi konfigon min "pörögni" kellene neki :S de nem :(
Az a furcsa hogy maga a game amikor végre betölti a pályát akadásmentesen nyomul .. -
#1033 áhh jóvan msotmár fasza felraktam a cd-n lévő Direct X et és msotmár zsíír -
#1032 pff.. az érdekes! próbáld meg egy másik driverreL?
azóta váltottál h a demo-val játszottál? mert ha igen akkor tedd vissza azt ami akkor volt! -
#1031 szép kép -
#1030 Gef 3 Ti 200
tudom hogy nem mai gyerek de a demo ment simán -
#1029 uj directx, uj alaplapi driver, uj VGA driver ... stb :)
végül uj windows ;) -
#1028 milyen videókártyád van? -
#1027 alig látcik vlaami a képből mikor meg rámek hogy singel vagy vlaami egy nagy szürkeség az egész és kész -
#1026 ez Fasza végfre lejött a Realoados verzió és mi fogad
ez nem tudjátok mi lehet??
-
#1025 :) Gondolj csak a Driv3rre:D Megvan ps2 ön, hát...elég fostaliga..:)
setup.dll el nem tom mibaja lehet -
#1024 Atari adott már ki olyan játékot, ami nem egy bughalmaz lett volna?? :) -
#1023 nekem már az installkor nem teszik neki valami a setup.dll -el, nem tudjátok mi lehet a gáz? -
#1022 hát ja. Nem tudom WinRAR al csináltam, eddig ilyet nem tapasztaltam vele, és valszeg emiatt nem is fogom lecserélni:) Most éppen a pályaszerkesztővel szórakozom, elég vicces:D -
#1021 nem elterjedt, nem is kell tudnod, h hány file a BW image, ha normális programot használnál kicsomagolásra, bele sem futnál a problémába :) ilyen egyszerü, ehez még különösen "okosnak" sem kell lenni ;)
rövid volt a karrier ez tény, én akkor is jól szórakoztam - annak ellenére h a fizika és az irányitás kritikán aluli :)
én is a buckákon csináltam a belinkelt 250ezres kombót és még simán lehetett volna folytatni :) legeccerübb missön az volt szvsz ... a bomb runok már jobban szerencse kérdését képezték, de sokkal jobb ez a bomb run mint a simáa (pl insane-s) fogócska ... -
#1020 Még annyit, hogy ilyen hosszú fejlesztési időbe, simán belefért volna több fajta fegyver, esetleg több autó, és egy hosszabb Karrier mód. Interstate-et azért szerettem mert elég sok fegyvert lehetett rápakolni a kocsira, bár igazából nem nagyon emléxem a játékra:) Annyi maradt meg h a kocsi négyzetekre volt osztva és lehetett rápakolni a cuccokat, lézert, rakétavetőt, meg ieneket.
Viszont a pályaszerkesztője fain:) -
#1019 arty bazdmeg még csak most olvastam a hszed:) igen végülis a blindwrite olyan kibaszott elterjedt h tudnia kéne mindenkinek..végülis igazad van..kicsomagolás művészete...Pff te is kicsit elvagy szállva magadtól...Na sebaj, örülök h ilyen kurva okos emberek is vannak.
A karrier mód sztem nem volt szórakoztató nevetségesen egyszerű volt sztem, két verseny volt aminek másodjára kellett nekifutni. Azt mondjuk nem értem h 100% os career nél mért nem unlockolja automatikusan a cuccokat és az autókat a játék, mér kell megvenni mindent... Mind1 összeségében szórakoztató volt, de semmi xtra.
Ja a combo-s pálya. Az volt az egyetlen aminek 3x futottam neki, aztán rájöttem h ha csak simán végigugrálok a hátsó földbuckákon simán összejön 90-110 ezer pont.:) -
Norbu #1018 Az biztos nem zavarja, de ha megnyugtat nekem PATA (133-as) van. Hát pedig azt hittem lesz egy társam aki erre a problémára keresi a megoldást Még annyit hogy neked milyen videokártyád van?Egyik küldföldi fórumon azt olvastam hogy 9800-as és az alatti seria-kal gondok vannak. -
#1017 nincs vmi szerver ahol lehetne nyomni??
-
szafiii #1016 na ujraraktam a játékot, de ugyanazzal az ürüggyel ki is lépett -