Mikland bajban...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fõnököd fizetéskiegészítést ad a Mistralnál a hülyeségeket beszélsz a forumon?

Van külön Mistrál forum itt is (én nyitottam😊

és a többi Mistrál forumos tapasztalat alapján, már vártam, hogy megjelenj itt is.Csak egy dolgot felejtesz el, mi nem vagyunk Mikland pártiak... engem nem érdekel - mint valószínû a legtöbb ittlévõt sem, hogy tönkremegy-e vagy nem.(A mistrál viszont már tönkremehetne)

A másik - munkáltató céged nevét viselõ forumon megtalálsz - ....

Laalee
azert eleg tehetseges uzletember lehet az a zoldseges 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Esetleg a fizukkal is lehet némi probléma nem?

Jó,jó,jó.Bocs.Én ezeket nem tudtam.
Ha igazk,márpedig miért írnátok mást,akkor télleg ku*va sz*rok ezek.A savanyú képük az már nekem is feltünt.De sajnos ez nemcsak a számtech boltokra igaz.
Bemész vásárolni és az olvasható le az eladó arcáról hogy 'na ez már megint mit akar?'."Mi a fasznak jött ez ide?"
Ezek borzasztó hibák.Nem,itt arról van szó,hogy felveszik az utcáról/alapfokú számtech.tanfolyamról/munkaügyi központból a legszarabb,legalkalmatlanabb embereket,akiknek nem hogy elektronikai ismeret nincs,de még a számítógéphez is (enyhe) alapfokon ért.
Na jó,talán a keyboard-ot be tudja dugni,de lehet hogy hívja ahhoz us a kollegát.
Talán úgy lehetne jellemezni a céget,hogy egy hirtelen meggazdagodni akaró,olcsó (és szar) munkaerõvel dolgozó vállalat,amelynek lehet hogy hentes vagy zöldséges a tulaja....

És szorri,ha hülyeségeket mondtam,de én valóban csak vásároltam tõlük,a szervízt nem próbáltam.Ezek után már ha vernek se vinném oda...

1. messze van.
2. mindent dragabban adnak mint hirdetik (meg akkor is ha telefonon hitegetnek hogy annyiert van).
3. a garanciajukrol eleg az hogy 1 boltot nem anyaznak ugy mint a mistralt.
4. stb.

😊
bolic
Ki tudhatja, hogy nem véletlenül cserélted a haverod? Nem látod, ha nem vagy otthonon, és szépen belópodzik véletlenül? Nem hiszem, hogy ekkora botrányt csinálni hasonlóképpen? Ezt nem hiszem el. 😊 Szerintem rosszul csináltad, valszeg. 😊)) Na pápá, elég baromi nagy a kép, csummi!

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Garanciális ügyintézés + kiszolgálás + tájékozatlanság + sovány készlet (mindig az nincs ami kéne, no meg a cuccok 90%-ából 1-2 darabjuk van csak) a probléma.
gyraph
http://www.findimages.net/mistral
ez nagyon jellmzõ a mistralra....
Én is csak irható cd-t veszek ott.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Mas-Thief
Én szerencsére nem vettem nagy dolgokat soha a Mistralnal. Legfeljebb Írható CD-t veszek, mert tényleg egész jó az ára és közel a bolt. De még eccer nem jöttem úgy ki a boltból, hogy kedvem volt mosolyogni. Iszonyatos savanyú arckifejezés a pofájukon, mintha belesz**tak volna az szájukba. És még örüljek neki, hogy nem nekem kell kiszolgálni õket.
Ez lehet, hogy kevésbé dühítõ, mint a garos problémák, de nem hinném, hogy csak nekem szúr szemet a kiszolgálás.

Manta
Amúgy nekem van egy olyan elméletem is, hogy épp hogy nem a Mistral csinálta ezt a kis kampányt 😊
Manta
Ilyenkor tényleg nem tudsz mit csinálni, igazából a lemez gyártója a hibás, de baszhatod a dolgot. Gagyi lemezt (újság melléklet pl., ami esetleg meg is van hajolva) nem szabad betenni, vagy le kell venni a sebességet szoftveresen.
Atus01
Vagy kérj egy széket, hogy te is leülhess... 😊

kisviku! Elsõsorban a garanciális ügyintézés a probléma a Mistral-nál:

"biztos fordítva dugtad fel"
"nem jó driver-t használsz"
"nem jó az oprendszered"
"nem jól van rajta a hûtõ, azért fagy"
etc...

Egy szervizes gyerek az SCSI CD olvasót - amit visszavittünk - megpróbált beüzemelni... nézte, hogy miért nem megy rá az IDE kábel... hívta a haverját hogy ilyenkor mi a pálya... utána hozott egy UltraWide-os kártyát aminek csak 68 pines aljazata volt... ehhhehheee 😊 végül kicserélték... de vazzz... ha ilyen a "felkészültsége" a szervizszemélyzetnek akkor már régen rossz... én is csinálok hülyeségeket, nem tagadom, de azért ez elég cinkes...

Másik gusztustalan dolog a felrobbant CD-k esete. Próbálj visszavinni egy olyan meghajtót amiben CD robbant fel... 😊 "Rossz volt a CD! Nincs rá garancia!" Akkor ki a tököm a hibás? Én? Vazz, soha senkinél nem robbant fel az adott CD lemez.

Ha már a mistral-nál tartunk.
Most engem le fogtok hurrogni meg fikázni,de én szinte csak a mistralnál vásárolok.
Megmondom,miért.
1.Közel van
2.Relatíve olcsó
3.Még semmi gondom nem volt az ott vásrolt alkatrészekkel.
4.Nem tudom még mi...

Egy biztos:Ha nem bíztok bennük,akkor csak az alkatrészeket vegyétek meg ott,gépet NE rakassatok össze velük és a szervízt is bízzátok másra.Az alaplap eredeti dobozban van,nem "vesznek ki" belõle egy csipet....Ez csak egy példa volt.Sz'al nem kell ott komplett gépet venni.
Most már minden sarkon van egy számtech bolt...

Egy biztos, a taktika beválni látszik: minél több helyen adnak el, annál több a vevõ, jobban pörög az árú ---> egyre lejjebb lehet vinni az árakat.

Manta
Jaja, Ostrom u., ha jól tudom. Mindenhol ez a vita megy amúgy 😊 (már ahol nem törölték - khmm)
Manta
Azért a szar pénzért én nem várom el a MÁV pénztárostól, hogy álljon. De legalább valamennyire pörögjön.
Tököm fog egész nap állni... pl. a MÁV pénztárban is állnia kellene a jegypénztárosoknak egész nap? 😊

[Walaki]D`Lair
Ezexerint csak nekem nem volt még semmi bajom a Mistral-al???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ha kell mindent kintrõl hozatok be, de nem vásárlok a Mistral-tól AKKOR SE ha minden bolt az övéké lesz!
Én mondjuk azért a Blue Fish-t nem féltem, ha igaz a sok (millió) negatív pletyka a Mistral garanciájáról (ajtóig tart), igaz az is lehet "fizetett hírdetés" vagy negatív kampány ...
Azért erre a Ready-s dologra kíváncsi vagyok.

MuERTe
Köszönjük figyelmüket, Önök a Mistral fizetett hirdetését olvashatták. 😊)
Manta
Nyugi, kis patkánysajt barátunk máshol is leírta történetét, pl. prohardver, ahol nagyon szépen látható, hogy freemailes címmel, friss regisztrációval (1. hozzászólás) vásárlási tanácsokat osztogat. (ugyanez copyzva)
Ehhh... vazz... ma vettem ott lapot... 😊 Ez az én formám... KT4 Ultra... ehhh...

Belsõ információkból és megerõsített nagykeres forrásokból tudom, hogy azok után, hogy a Mistral is benyit a Délihez, szinte lehetetlen helyzetbe kerül a Mikland! Igen nagy a káosz a cégnél, mindenki errõl beszél, kicsit fejetlennek tûnik az egész. Nagykeresek mondják, hogy az alkalmazottak közül többen is beadták titokban a jelentkezésüket más cégekhez.
A Bluefish-nél nem hallottam hasonló információkat, igaz a 3 cég összecsapásából valószinüleg nem Õk fognak elhullani elõször. Nyitásuk óta a Mikland már csak vegetál, most viszont tényleg úgy néz ki, nincs tovább! Bezárult a kör... A Bluefish megjelenése óta a Mikland képtelen fejlõdni, éppencsak nem veszteséges. Viszont így, hogy benyit melléjük a Mistral, már elkerülhetetlen lesz, hogy bezárjanak (szerintem fél éven belül).
Úgy tûnik, ha a Mistral beteszi a lábát valahova, ott a konkurenciának nem marad sok minden. Láttunk már ilyet nem is egyszer, és a számtech
piac "belsõsei" akkor is ilyen pontosan megjósolták.

Amit én tanácsolni tudok, az az, hogy aki nem szeretné, hogy két cég között a pad alá essen a garanciájával, az szerintem ne gondolkozzon
Miklandos vásárláson.

Ja és mégvalami. A Ready már bezárt... Nézzetek el arrafele, teljesen ki van söpörve a bolt!