19
Episode I - Racer
-
bokszabolcs #19 Hello szeretném a segitségeteket kérni.
Tegnap játszani akartam egyet a játékkal, de döbbenten tapasztaltam , hogy hibás a megjelenités. SP1-el simán ment, de SP2-vel nem, én a Directx9 frissitésekre gondolok, ami az SP2-ben van, de nem vagyok benne biztos.Minden frissités telepitve van ugy a játékhoz, mint a rendszerhez, de semmi.
A gépem:
ASUS K8U-X alaplap
AMD64 2800+
512MB DDR400
VGA ASUS A9550 128MB/64BIT
WINDOWS XP PRO SP2 -
#18 de van amikor jó és nem fehér-fekete-sárga!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#17 hivatalos nem 1/2 -
#16 Nem megy XP alatt. Van egy félhivatalos fixed exe, de az se ér semmit. Temethető. -
#15 Sziasztok!
Tud valaki játszani ezzel a játékkal Windows XP alatt?
Nekem a verseny indításáig minden működik, de ahogy a pályára vált(ana) a kép, csak egy nagy fehérség jön elő, aztán elindul a játék hangja, de minden más lefagy és csak a reset segít a probléma megoldásában.
Nem segített az .exe fájl kompatibilitási beállításainak változtatása sem, pedig az összes variációt kipróbáltam... :-(
Segítsetek, hogy tudjak játszani ezzel az öregecske, de még mindig rendkívül élvezetes játékkal.
Köszönöm -
Andris91 #14 Nincs hozzá valami patch? -
Andris91 #13 De a Multi részével valami gond van... -
Andris91 #12 Nekem simán fut XP alatt
-
#11 Sziasztok!
Tud valaki játszani ezzel a játékkal Windows XP alatt?
Nekem a verseny indításáig minden működik, de ahogy a pályára vált(ana) a kép, csak egy nagy fehérség jön elő, aztán elindul a játék hangja, de minden más lefagy és csak a reset segít a probléma megoldásában.
Nem segített az .exe fájl kompatibilitási beállításainak változtatása sem, pedig az összes variációt kipróbáltam... :-(
Segítsetek, hogy tudjak játszani ezzel az öregecske, de még mindig rendkívül élvezetes játékkal.
Köszönöm -
#10 :DD
nekem inkább a legoracer kéne !!!
van annak 2. része pcre ????
mer akkor az is jó lenne !! pls vki help -
#9 Nekem megvan, de szvsz letölteni már nem nagyon fogjátok sehonnan... -
#7 hehh nem reg jutott eszembe ez a game emgvan nekem... mar reg:)))
Ha kell irj mailt, megdumaljuk, odaadom bagoert:)
-
#6 egyet értek cheapboy!
Ha esetleg előbb hallasz valamit mint én, akkor jelezd, vagy ha én akkor küldök mailt. -
rolika #5 vazze, szerezd be n64-en! azon a legjobb :) -
[Walaki]D`Lair #4 Én is 1x végignyomtam. Mindenhol 1. helyezés. Na azóta sem játszok vele. -
#3 Szar vagy Te Csocso:)))
Szerintem egy nagyon jo gamma... engem is erdekelne egy link:)
vagy egy rip
-
#2 minek? tök szar ez a gamma -
#1 tud valaki egy rip-es linket, ahonnan le tudom tölteni?
Köszi előre is