Magyar Windows XP SP1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg elõször,nincs e rosszúl beállitva a gép órája,idõ-dátum.
Vagy ha véletlenûl Norton Internet Security-d van,az bekavarhat.
Vagy az IE telepitsd fel újra!
Egyenlõre ezek jutottak eszembe.
Vagy ha véletlenûl Norton Internet Security-d van,az bekavarhat.
Vagy az IE telepitsd fel újra!
Egyenlõre ezek jutottak eszembe.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Üdv! Szeretném a segítségeteket kérni .
Egyáltalán nem érem el a https kezdetû oldalakat, az msn-t se, továbbá ilyeneket ír ki: "az ön átjárója nem mûködik" "a webhely nem rendelkezik megfelelõ minõsítéssel" . Ha valaki tudna segíteni megköszönném de kérlek úgy tegyétek, hogy én amatõr vagyok és ezért szóltam olyannak aki ért hozzá, de többet nem teszem mert nem tudom normálisan használni a gépet. Windows xp- m van egyébként. Segítségetek elõre is nagyon köszönöm!
Egyáltalán nem érem el a https kezdetû oldalakat, az msn-t se, továbbá ilyeneket ír ki: "az ön átjárója nem mûködik" "a webhely nem rendelkezik megfelelõ minõsítéssel" . Ha valaki tudna segíteni megköszönném de kérlek úgy tegyétek, hogy én amatõr vagyok és ezért szóltam olyannak aki ért hozzá, de többet nem teszem mert nem tudom normálisan használni a gépet. Windows xp- m van egyébként. Segítségetek elõre is nagyon köszönöm!
Nics mit
kössz szépen!
Start > Futtatás > beírod hogy msconfig > Automatikus indítás fül
hali! lenne egy kérdésem:
régebben volt egy "menü" a vezérlõpultban a gépemen; Startup
itt be tudtam állítani azt, hogy a windows indulásakor milyen programok és egyebek induljanak automatikusan el. Ez nagyszerû volt, azonban az xp újratelepítése után ez a menüpont eltûnt. Ez viszont nagyon rossz nekem, mivel mindig amikor elindítom a gépet és bejelentkezem, akkor ezer más programot is elindít, amik 4-5-6 mb-ot is lefoglalnak a memóriából, és ezzel nagyon lassú lesz a bejelentkezés. Na, az a lényeg; nem tudjátok hol tudom elérni ezt a beállítási lehetõséget? (STARTUP)
Ha válszol valaki(mert a topic elég kihaltnak tûnik :S ) azt nagyon megköszönném ^^
régebben volt egy "menü" a vezérlõpultban a gépemen; Startup
itt be tudtam állítani azt, hogy a windows indulásakor milyen programok és egyebek induljanak automatikusan el. Ez nagyszerû volt, azonban az xp újratelepítése után ez a menüpont eltûnt. Ez viszont nagyon rossz nekem, mivel mindig amikor elindítom a gépet és bejelentkezem, akkor ezer más programot is elindít, amik 4-5-6 mb-ot is lefoglalnak a memóriából, és ezzel nagyon lassú lesz a bejelentkezés. Na, az a lényeg; nem tudjátok hol tudom elérni ezt a beállítási lehetõséget? (STARTUP)
Ha válszol valaki(mert a topic elég kihaltnak tûnik :S ) azt nagyon megköszönném ^^
megoldodott a problema,ha valakinek jelezne ilyet a gepe es van free download manager je,akkor torolje ki a programot,az okozza a problemat
hello mindenki nekem olyan problemam lenne hogy mikor megnyitok valamilyen mappat,sajatgepben akkor kijon egy ablak,melynek cime:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime error
C:\Windows\explorer.exe
abnormal program termination
mielott ezt csinalta tesom adobe readert instalalt,ha valaki tud segitseget hozzafuzni legyszi,nagyon fontos
vagy esetleg ha valaki akkor [email protected] a msn cimem,tudom h nem chat,de gyorsabban megvan a megoldas,elore is koszonom
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime error
C:\Windows\explorer.exe
abnormal program termination
mielott ezt csinalta tesom adobe readert instalalt,ha valaki tud segitseget hozzafuzni legyszi,nagyon fontos
vagy esetleg ha valaki akkor [email protected] a msn cimem,tudom h nem chat,de gyorsabban megvan a megoldas,elore is koszonom
szevasztok
én nem tudom letölteni, mert mindíg azt mondja, hogy sérült
nincs valami tipp? mivel töltsem, FTP-rõl, vagy HTTP-rõl?
én nem tudom letölteni, mert mindíg azt mondja, hogy sérült
nincs valami tipp? mivel töltsem, FTP-rõl, vagy HTTP-rõl?
Lehet, hogy nem hibás a file, de az origoról leszedett sp1 egybõl jó volt, minden gond nélkül :I No, mind1.
Xp-vel nekem sincs semmi bajom, eltekintve attól, hogy wireless pci-cardom meg az sblive-om annyira rühellik egymást...😞(( (Bár valószínûleg errõl nem az Xp tehet...)
Xp-vel nekem sincs semmi bajom, eltekintve attól, hogy wireless pci-cardom meg az sblive-om annyira rühellik egymást...😞(( (Bár valószínûleg errõl nem az Xp tehet...)
Én is szeretem a Winfos-om,sztem XP egész faszán müxik,SP1-el,és OK. volt elõtte is nálam.
Szal sztem fasza,na.
Szal sztem fasza,na.
Ha nem eredeti a windowsod, akkor nem az SP1-ben van a hiba! Nekem onnan jött le es müködött rendesen a megfelelö buheralas utan :-)
En utalom a Bill Gateset meg a Microsoftot ugy altalaban, de azt allitom, hogy a WinXP a legjobb OP rendszerük es igenis csinalom neki a reklamot!
Nagyon stabilan fut nalam mar honapok ota, minden müködik rendesen es egyaltalan semmi bajom vele.
AMD 1,4 Ghz, 256 MB DDR-RAM, GeForce2 GTS, Epox 8KHA+ alaplap, WinXP Pro SP1 stb.
Több RAMmal meg jobb videokartyaval maga lenne a földre szallt gyorsasagi-stabilitas megtestesülese :-))
En utalom a Bill Gateset meg a Microsoftot ugy altalaban, de azt allitom, hogy a WinXP a legjobb OP rendszerük es igenis csinalom neki a reklamot!
Nagyon stabilan fut nalam mar honapok ota, minden müködik rendesen es egyaltalan semmi bajom vele.
AMD 1,4 Ghz, 256 MB DDR-RAM, GeForce2 GTS, Epox 8KHA+ alaplap, WinXP Pro SP1 stb.
Több RAMmal meg jobb videokartyaval maga lenne a földre szallt gyorsasagi-stabilitas megtestesülese :-))
Huhh, gyerekek nem tud valaki win xp sp1 letöltõ helyet? A microsofttól nekem egy hibás file jön le (Pedig letöltöttem vagy 3x...😞 ).
Megcsináltam a hétvégén a magyar Windows XP Professional-t SP1-el megspékelve, de nem a tört verzió, hanem teljes és nem tudom elfogad-e más serial-t. Gyk.-> Nem telepítettem még.
Ha valakit érdekel és van FTP helye, írjon ide.
Ha valakit érdekel és van FTP helye, írjon ide.
tHX!
már csak azért is, mert eddig anyáztam az Xp-t pedig ki se próbáltam. Aztán rá-rá kérdezgettem olyanoktól akik értenek is hozzá, vele dolgoznak, játszanak meg minden, õk mondták, hogy jó oprendszer csak be kell állítani.
Ezért vagyok úgy vele, hogy kipróbálom. Igaz szertem is állítgatni a Windowst rendesen😊))
már csak azért is, mert eddig anyáztam az Xp-t pedig ki se próbáltam. Aztán rá-rá kérdezgettem olyanoktól akik értenek is hozzá, vele dolgoznak, játszanak meg minden, õk mondták, hogy jó oprendszer csak be kell állítani.
Ezért vagyok úgy vele, hogy kipróbálom. Igaz szertem is állítgatni a Windowst rendesen😊))
Szia!
Én anno egy 1Gh-es sima celeronon próbáltam SP1 nélkül. A konfig hasonló volt. A rendszer stabil volt, gondjaim játékokkal nem voltak, de azért a mostani 1,6-os procival azért egy picit gyorsabbnak tûnik (szintén Celeron, de Tualatin magos). Én a stabilítása miatt csak ajánlani tudom. Itt már olvastam olyat is, hogy az SP1 akár 30%-al is gyorsabbá teszi. Nemtom, mert én nem tapasztaltam ilyet, de hátha...:o)))
Én anno egy 1Gh-es sima celeronon próbáltam SP1 nélkül. A konfig hasonló volt. A rendszer stabil volt, gondjaim játékokkal nem voltak, de azért a mostani 1,6-os procival azért egy picit gyorsabbnak tûnik (szintén Celeron, de Tualatin magos). Én a stabilítása miatt csak ajánlani tudom. Itt már olvastam olyat is, hogy az SP1 akár 30%-al is gyorsabbá teszi. Nemtom, mert én nem tapasztaltam ilyet, de hátha...:o)))
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Hali!
nekem csak az lenne a kérésem, hogy mondjatok már tapasztalatokat az Xp-rõl. Anyázásokat, ilyesmiket mellõzni, csak olyan szóljon aki próbálta is.
ja, itt a konfig. mi az esélye?:
Asus Tusl2-c alaplap. 384MB SDRAM, ASUS v7100Pro mx400 64mb-os vidkártya. cel800proci 1000-en.
nekem csak az lenne a kérésem, hogy mondjatok már tapasztalatokat az Xp-rõl. Anyázásokat, ilyesmiket mellõzni, csak olyan szóljon aki próbálta is.
ja, itt a konfig. mi az esélye?:
Asus Tusl2-c alaplap. 384MB SDRAM, ASUS v7100Pro mx400 64mb-os vidkártya. cel800proci 1000-en.
Ha uninstallálom az SP1-et, akkor mennyire omlik össze a rendszer?
Ez a cerials.net müködik!! Ott van jobb oldalt a top crack-ban. Tegnap fel is raktam az SP1-et.
Egy gyors kérdés, a gépemen a magyar XP van fent. Ezt lehet az angol XP SP1-el frissíteni?
Meg nekem is mondjatok egyet.😊
Honnan lehet leszedni????????????
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szeretnem tudni,hogy erdemes e felrakni,es ha tort Xp van,akkor miket mivel a program??