8
  • tomcs
    aze nem rossz 1x mar emlitettem de tenyleg ez 1 olyan dolog hogy mindenki hot buszke a maga cuccara es megalapozott ervek ellen is kepes vitaba szallni "csakazertis" alapon. multkor 1 nokia-fan gyerek kezdte el magyarazni hogy a 3510 4szurkes.. nem hitte el nekem hogy jobban tudom a speckoit.. ez ugyanilyen es - valljuk be - eszmeletlenul gyerekes.... de meg magamon is eszrevettem vagy 3-4x volt a vodafonommal olyan helyen tererom ahol a pannonnak semmi es vigyorogtam a haveromra pedig igazabol tudom hogy a pannonnak van a jobb halozata.. szal 1 kicsit el is kene neha gondolkodni, ezt az egeszet csak peldanak mondtam, meg hogy nem kene olyan dolgokat tenykent emlegetni amit csak "szeretnenk"
  • CSOCSO
    "harmadik helyet foglalja el, hajszállal lemaradva a Microsoft mögött" most a veszteséget nézzük tényleg a gc áll leghátul de akkor nem hajszállal marad le az X mögött... amugy meg pár millioval több GC kelt el a világon mint Xbox!!!
  • D0C
    Jól tudod. :)))
  • Laci73
    Mástól nem is igen várhatnának, lévén hogy a konzolok hardver-"anyaga" eleve vesztességgel vagy önköltségi áron jut a piacra, a fizetős online szolgáltatások pedig nemigen jöttek be. Na és a PC-t sem lehet leírni...
  • rolika
    a Sly Cooper, és a Thievius Raccoonus
    :DDD
    ez egy játék: Sly Copper and the Thievius Raccoonus :)