Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Mostmár csak az a kérdés hogyha gyakorlatilag az opera szerint semmitse szûr a reklámszûrõ akkor méis milyen jogon van az opera kizárva a YT-rõl...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Kösz, ez az amatõröknek is korrekt volt. <#nevetes1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Laczyi
Szívesen
Köszi 1000 hála.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

De nemtudom egyszerûen értelmezni bocs.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Laczyi
Dzsini
nehogy elolvasd az elmúlt néhány hozzászólást.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Egyszerûen írja már le valaki mit honnan hová kell csinálni. win7 van fent.

Penge4
Emberek, ide sem tudja senki kilinkelni a hivatalos oldalon lévõt, ahol csak simán le kell menteni a JS fájlt, bemásolni az Operás profil egy létrehozott userJS mappájába és azt a mappát betallózni a Ctrl+F12->Haladó->Tartalom->JavaScript beállításoknál?

http://extendopera.org/userjs/content/youtube-protection-remover

Dzsini: "vagy nem használsz tartalomszûrést a YT oldalán (ki lehet kapcsolni oldalspecifikusan)."

Azt már nem. Pont ezt akarják elérni. Pedig úgy megörültem a VP8-as hírnek, hogy elhatároztam, hogy egy darabig nem fogom anyázni a Google-t. Hát eddig tartott. 😞

Airbus A380: "Hát nem tom..... nekem kib***tt gyors lett de akkor miért mondjátok hogy széles sávra nem ajánlott ?"

Azért, mert nekem 80Mbit-es sebességnél 4-es pinggel határozottan lassít.<#eplus2>

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Nálamse jó a youtub megoldás van?

Danecay
Nagyon egyszerû. A #2444-ben található kódot, onnan, hogy // ==UserScript== odáig, hogy //end, kimásolod, és beilleszted egy jegyzettömbbe, csak mentés során nem .txt kiterjesztéssel mented el hanem .js-el, tehát YoutubeProtectionRemover.js néven mented el. Ha netán YoutubeProtectionRemover.js.txt néven sikerülne elmenteni akkor nem fog mûködi, ezért át kell nevezni és a .txt kiterjesztést visszatörölni.

Dzsini
userJS-ek telepítése és törlése (a mappabeállítás után használhatod a UJS manager nevû Unite alkalmazást is)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jhetedikj
Kazahisztánban az Opera a legnépszerûbb!

#2454 az én problémám ott kezdõdik, hogy hogyan csinálok javascriptet?😄

anno 1987

Airbus A380
Chrome-al is mûködik. Úgy hogy a szûrõ teszi a dolgát. bizonyíték

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Danecay
Ok, most már mûködik, csak nem tudtam, hogy külön létre kell hozni egy mappát a JavaScript beállításoknál.

Airbus A380
köszi.

Azon gondolkodom ezzel mit érnek el azért mégis állítólag 100 miollióan használnak operá-t...

Danecay
Én itt akadtam el: "write in your browser url bar, "opera:about" ... copy the address to "User JavaScript folder" ... go there ... then copy YoutubeProtectionRemover.js to the folder"

Én az opera:about alatt nem találok "User JavaScript" mappához tatozó elérési utat. Ilen van csak: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin, de ebben csak .dll fileok vannak.

Nem kell újraindítani (legalábbis nekem nem kellett)

Címsorba írd be: opera:about, ott keresd meg a felhasználói javascript mappát, és másold bele ezt a fájlt.

[HUN]FaTaL
Csinálj egy javascriptet másold bele a kódot, másold be a script könyvtáradba és indítsd újra az operát.

http://goo.gl/gd6Zi5

Airbus A380
Leírnád magyarul is ? köszi.

Mekkora köcsögök........ legalább kiírnák hogy ne használjunk adblock-ot, nem? Ehelyett mindenki értetlenül néz... pff.

Köszi a megoldást, most már megy.

[HUN]FaTaL
Thx 😊

Airbus A380
YT-n nekem blokkol az adblock mégis jó.

Jól beállított Chrome-n mit értesz ? 😊)

Az opera szûrési listája is üres volt a YT-n... tehát értelmezésem szerint ott se szûrt,.

Dzsini
vagy nem használsz tartalomszûrést a YT oldalán (ki lehet kapcsolni oldalspecifikusan).

Dzsini
akkor az nem szûri a YT-s reklámokat 😊 a "jól" beállított Opera vagy Chrome pedig igen, és ezt próbálják megfogni ezek szerint. Valószínûleg, ha Foxban is be lenne állítva a megfelelõ oldal szûrése, oda is feldobná.

Airbus A380
szóval ha nem bügyköljük meg az Operát akkor pápá YT ?

A FF-embe is van reklámblokkoló de a YT mégis jó.

Dzsini
vagy ha fent van az UJS manager, abba új JS-ként be lehet másolni.

jhetedikj
nem jó a youtube<#sir>

anno 1987

Dzsini
íme a megoldás a youtube problémára:
a reklámszûrõs népeket próbálja kiiktatni

This is a lame solution to "block" the videos to those who uses flashblockers, or adblockers, or etc ... google wants you to watch every one of their ads, i guess money is never enough ...

As a programmer was extremely easy to write a workaround for this, but take in count that i ONLY use Opera, so this will only work for Opera users ...

1 - Save this to a txt (make sure you copy all from the start "// ==UserScript==" to the end "//end")

// ==UserScript==
// @name YoutubeProtectionRemover
// @include http://www.youtube.com/*
// @description Removes lame protection on YouTube
// @copyright 2010, Snap
// ==/UserScript==

window.opera.addEventListener(
'BeforeScript',
function (ev){
ev.element.text = ev.element.text.replace("yt.flash.update(swfConfig, forceUpdate);","");
},

false);
//end

2 - Rename it to "YoutubeProtectionRemover.js"
3 - write in your browser url bar, "opera:about" ... copy the address to "User JavaScript folder" ... go there ... then copy YoutubeProtectionRemover.js to the folder
4 - profit !

Dzsini
az oldaltól függ - ha tele van nagy képekkel, akkor még gyors kapcsolatnál is gyorsít, hiszen agyontömöríti a képeket, és nagyon lecsökkenti az adatmennyiséget. egy túlnyomóan szöveges oldalnál nem sokat érzel egy gyors kapcsolatnál, viszont egy lassúnál ott is észrevenni a hatását.

általában azért 1-2 megabit felett már igazából nem érezhetõ átlag böngészés közben a hatása, kivéve ha nagyon lassú a szerver vagy pl. teljes sebességgel töltesz valahonnan, és alig marad sávszélességed böngészni.

Airbus A380
képeket mondjuk érdekesen tölti be 😊

Airbus A380
Kipróbáltam a turbo-t.

Hát nem tom..... nekem kib***tt gyors lett de akkor miért mondjátok hogy széles sávra nem ajánlott ? <#mf2>

Airbus A380
<#fejvakaras> opera nekem se viszi. a legfrissebb stabil van fenn. De Chrome-al már reggel is jó volt nekem.

Dzsini
neked 😊 nekem Opera alatt is tökéletesen mûködik. Ettõl még vannak, akik panaszkodnak.

Airbus A380
Chrome alatt tökéletesen mûködik.

Dzsini
most speciel a YT borított meg valamit a flash kezelésben, Chrome-osok is panaszkodnak.

Nálam sem jó a youtube most

Rage47
haveromnak sem jó, szal vmi globális dolog lehet
Rage47
chrome-ban jó minden. operából is kicsit kezd elegem lenni, nincs normális böngészõ egyszerûen! azt hittem megtaláltam az igazit, de ezzel is gondok vannak :/ tudom, a crash-ek az adott oldal hibája, meg nem követik a szabványokat, de akkoris😊
kastil
Na, akkor valszeg youtube buzizik! 😄.

Mondjuk már az új designtõl is hányok.

Rage47
heh, nekem is azt írja, hogy go upgrade! 😄
nem segít

Rage47
töröld a youtube sütiket
kastil
Ja, azt hozzátenném, hogy kb 3 perce még nem volt gondom.

Most ugyanazt a zenét szeretném hallgatni, és oldflasht ír.

Nem volt restartolva a gép, még csak operából sem léptem ki.

kastil
Hali.

old flash, go upgrade problémám van youtube on.

legujabb flash van, régebbit is próbáltam. megoldást tudna valaki?

Penge4
Oda már írtam...

Dzsini
nem sajnos - extend-re kell írni talán, hogy valaki hozzáértõ megírja 😊

Penge4
Olyan userJS-rõl nem tudsz esetleg, ami hasonlóan mûködik, mint ez, de automatikus? Úgy értem, hogy ha kifutnék a szövegdobozból és Entert nyomok, akkor megnöveli egy sorral a szövegdobozt automatikusan?

Tehát ugyanazt csinálja, mint ez a Firefoxos addon.

[HUN]FaTaL
Igen, aztán szép lassan a második is.