19
Radeon 9700pro & MSI KT4 Ultra probléma
-
#19 Igen -
Anee #18 hogy csak egy 8-22 es bios van a lapodhoz -
#17 Bocsi! Mit is? Ne haragudj nem értem. -
Anee #16 Én tegnap megnéztem mikor mondtam..:-) -
#15 Hát ettől tartok én is :( -
#14 Legyél olyan kedves és áruld el nekem, hogy hol találom meg ezeket a bios frisítéseket, mert a gyártók oldalán nyomuk sincs! Köszi. -
Borg #12 2 hetes hir bazz, ráadásul jókis szenzációhajhász irúja lehetett, ahogy felfujta, kicsit tájékozódni kellene.. azóta biosfrissitések is jöttek már ki.
Pl a gigabyte 9700pro is megy kt400ban agp 8x-el... -
TheZsenyka #11 Nagyon durva!!!! -
Borg #8 mindenképp biost kell frissits, vagy a legújabb béta radeon drivert kipróbálni esetleg..
6178 ha jol emléxem az utolsó béta 9700hoz -
Anee #7 még új bios sincs......Na ha majd kijön bios akkor azt lődd bele addig kb marad ez a hiba -
#6 Igen most 8x-en van! De nem tudom levenni mert "Auto"-ra állítja a bios és nem engedi módosítnani. Ezt egybkén jelzi is, úgy, hogy kék színű a "kapcsoló". -
Anee #5 Nem...most van 8x-en ezért kellene 4x-re levinni -
#4 Hát ez elég problémás lesz :( Ugyanis ha a Radeon van a gépben akkor az AGP-t "Auto"-ra betonozza(!) a bios! De amikor a Ti4200 volt a gépben, akkor tudtam állítani a szorzót (2x, 4x), 8-ra nem ugye mert az a kártya ezt nem tudja. Egyébként leszedtem a plutonium_xp_8.1(6166) nem hivatalos drivert de ez sem változtatott semmit pozitív irányba. Tehát a lényeg, a jelenlegi állapotok szerint nem tudom az AGP-t 8-ra állítani :(( -
Anee #3 AGP 8X
kapcsold 4x-re kezdésként ha még tovább van bibi akkor majd elmélyedünk a témában -
#1 A segítségeteket kérném egy probléma megoldásában.
A probléma konkrétan az, hogy 3d-ben nem üzemel a videókártyám! Van amivel egyből lefagy (Warcraft III) és van amivel bizonyos ideig működik (Unreal Tournament 2003). 2d-s üzemmódokban gond és csont nélkül megy.
A config:
Gigabyte Radeon 9700 pro
MSI KT4 Ultra
512 DDR 333Mhz (Samsung)
AMD Athlon XP 2000+
A processzor a memória a videókártya ki lett próbálva egy másik gépben. A gépemben egy Ti4200 csont nélkül ment(ebből gondolom, hogy az alaplapon is megfelelően működik).
A proci hőmérséklet megfelelő. A legújabb Catalyst letöltve. AGP 3.0 meghajtó installálva.
Előre is köszönöm a segítséget!