11
Nagy fehérség jön be nekem, másnak müxik.
  • Benyo86
    #11
    Hello!

    Nekem olyan problémám van hogy nem müködik az internet. 4 gépen fut a Vista Home Premium és ebböl 3an ugyan az a jelenség megy és egyiken pedig semmi probléma. Ami a következő : Bejelentkezés után "csak helyi" kapcsolat van és nem kapcsolodik fel az internetre és elég sokszor csak a kék karika forog és elfehéredik a képernyő. Ugyan arra a routerre csatlakozik 3gép amiből kettő csinálja ezt a problémát és a laptopom meg rendesen müködik. Van egy másik gép teljesen függetlenül ettől és azon is úgyan ez a probléma. Én valami frissitésre gyanakszom.
    Nagy segítség lenne ha valaki tudna segíteni.
    Köszi
  • Socki
    #10
    Nincs routerem, és állandó szélessávú kábeltévén jövő internetem van. Próbálkoztam azzal hogy a modemet kihúztam de nem befolyásolta, még akkor sem ha órákra kihúztam pedig akkor már kiüríti a központi tárból is az előző bejelentkezést is.
  • maozedong
    #9
    Router van a hálózatban?
    Milyen neted van?
    Ha kihúzod a konektorból a modemet, majd 5 perc múlva vissza, akkor az nem segít?
  • Socki
    #8
    Elmondaná nekem valaki mi a fütykös baja van a internetnek nálam? Problémám érthetően próbálom leírni: kb 1 hónapja kezdődött 1 pillanatról a másikra az intermetes elérhetőségem akadozni kezdett mind winxp-n mind linuxon. Ebben az 1 hónapban többet tanultam az internetről mint elötte 30 évig.
    -No most ha vírus lenne akkor mind a két rendszert ugyanúgy blokkolná?
    ugyanis próbáltam formatálással -amit vissza kellett állítanom- a Getdataback programmal mert fontos infók elvesztek a vincsiről és utána megint szarakodott.Megint formatáltam de utána megint ugyan az volt a baja.
    -Szoltam az internet szolgáltatónak mert azt hittem az a szar, de az sem segített hogy lecserélték a modemet és a lan kábelt is.
    -A sygate tűzfalamat lecseréltem de nem változott semmi.
    Az utolsó 1 héten az utolsó formatálás utáni időben láss csodát volt internet egészen tegnapig! Linuxal voltam fönn a a neten majd elmentem otthonról 2-3 óra múlva megint nem volt semmi válasz. Próbáltam pingeltetni a gépet win-ről az eredmény hol 100% veszteség hol 3 percig jó utána hol volt hol nemvolt elérhető az internet. Mivel a linuxot nem nagyon ismerem a win-ről próbálkoztam javítani a hálózatot és mikor a probléma fennállt sehogy sem tudtam javítani rajta.
    Ha valakinek lenne használható ötlete megköszönném.
  • nortol
    #7
    sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem!

    3 napja jelentkezett a problémám!
    a cégnél nagyon sokat szoktam netezni, és különösen egy bizonyos oldalt szoktam látogatni nagyon gyakran/hódító/. a helyzet a következõ! 3 nappal ezelött konkrétan vasárnap este is felpróbáltam menni rá a cégnél, és egyszerüen nem lehetett elérni az oldalt. win 98 van a cégnél. elösszõr arra fogtam, hogy biztos elkapta a kedvenc weboldalam szervere is ezt a hétvégi vírust, ami terjed az egész világon. ezt azért is gondoltam biztosra, mert otthon az xp-n se ment. az explórer keresett keresett, aztán kiírta, hogy dns error, bla bla bla. eltelt 3 nap és semmi. az oldal olyan volt, mintha nem is létezne. a mai napon kipróbáltam otthon is a win 98-se-en, és láss csodát!v / 2 op rendszer van a gépemen/ a 98-on megy csodálatosan. na mondom magambam, akkor gyorsan vissza az xp-re. hát ott ugyan úgy semmi. az oldal elérhetetlen maradt az xp-rõl továbbra is. gondoltam beszart az xp. most este megint melóhelyen vagyok. próbálom itt is a weboldalt, és itt is nem létezõ weboldalt mutat a 98-as win. dns error, stb. megpróbáltam több géprõl is, az eredmény ugyan az. innen sem lehet megnyitni a kért oldalt.

    szóval ennek a titoknak a megfejtésére kérnék segítséget tõõletek! a cégtõl a win 98-as gépekrõl, és otthon az xp-rõl miért nem megy az oldal? viszont otthon a win 98-ról meg csodálatosan. mi lehet a megoldás, hol van a kutya elásva?

    azt nem hiszem, hogy a cégnél a rendszergazda csinált valami turpisságot, mert jó ismerõsöm, ezért valami más lehet. na meg otthonról se megy xp alatt! azért beírom az oldal nevét, csak nem lesz baj belõle! http://hodito.netkapu.hu

    remélem, hogy találunk valami megoldást így közösen!

    sziasztok!
  • solar
    #6
    sziasztok!
    kérdésem a következő:
    adott egy free anonyme proxy server címe és portja. hogyan tudom ezt beállítani proxy server-nek winxp alatt adsl mellett? sehogy sem akar működni, mert folyamatosan jelszóhibára figyelmeztet. de hogy kérhet jelszót egy free server? milyen jelszót írjak ha csak egy címem meg egy portom van?
    előre is köszi!
  • I.C.ram
    #5
    Na sikerült megoldani a problémát. Internet Explorer-t újraraktam.
  • Leybold
    #4
    mailto:[email protected]
  • I.C.ram
    #3
    PLS!
  • I.C.ram
    #2
    Segítsetek pls!
  • I.C.ram
    #1
    Tehát következő a problémám : eddig simán bejött az oldal, (prímposta) de most valamiért nem hoz be mást csak egy fehér képernyőt. Beakarnék lépni, és megnézni az emailjeimet, ami fontos lenne, de képtelen vagyok emiatt a probléma miatt. Beírom a passt/nevet, megnyomom a belépést, de csak ez a fos fehér oldal jön be. Próbáltam már netscapet is, de ugyanez a hiba volt ott is. Már szétdurran az agyam az idegtől.