CMBB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Köszi a tippet, én is úgy játszok vele, de csak nem az igazi. Egyébként én sem jutottam semmire, szal feladtam és belenyugodtam.

Ilyen bináris hackeléssel én is próbálkoztam, eredmény nélkül. De szinte biztos vagyok benne, hogy a program nem fog neked menni 1280x800-ban, még ha valóban fel is ajánlotta.

Próbáld meg esetleg a középre igazított képet, mikor nem húzza szét a képet, viszont a széleket nem használja ki. Én is úgy játszom egy laptopon.

Zsolo007
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a pref törlése nem segít, a registry takarítás volt az elsõ ötletem, de nem jött be a dolog 😞.

#15: Nem vadásznék a dologra ha elsõ alkalommal nem ajánlotta volna fel. Én azon nagyon meglepõdtem...Azóta is szidom magam, hogy miért töröltem le, vagy legállább a pref fájlt miért nem tartottam meg.

Most eg yolyan progit keresek amivel bináris állomány lehetne szerkeszteni, hátha bele tudok nyúlni a pref fájlba...

Nekem soha nem volt hajlandó 1280x800-ban menni, szerintem nincs widescree n support benne.

PrasCo
Ehh, bocs a dupláért.
Amúgy a felbontás beállítását a Combat Mission BB Prefs nevû fájlban tárolja, ezt letörölve elvileg újra felajánlja a felbontásokat.
PrasCo
Huhh, na ez érdekes, egy registry-takarítás esetleg...?
Azonban a #11-esben szereplõ linken lehet, többet tudnak segíteni.
Zsolo007
Sziasztok!

Remélem jár még valaki erre s tud nekem segíteni:

A helyzet az, hogy beszereztem CM:Anthology-t, és egy érdeks problémába ütköztem: Elsõ telepítésre mind a CMBB, mind a CMAK felajánlotta az 1280x800-as felbontást (mert ennyiben megy a desktopom) és ment is gond nélkül, aztán gyorsan uninstall is lett bizonyos okokból, azonban nem sokkal késõbb újraraktam és meglepõ dolgot tapasztaltam: többé nem hajlandó 1280x800-ban menni csak 1024x768-ban....

Esetleg van valami mód, hogy kényszerítsem a felbontást?

PrasCo
Nagyon szívesen játszanék, de jópár hónapja nincs CMBB-m. Viszont akkor segítek abban, amiben tudok:
Itt egy srác épp ellenfelet keres egy meccs erejéig. 😊
És amilyen mázlink van, ma jött ki a HUNMP is, letölthetõ innen.
PBEM-et van kedved játszani? Bár nekem inkább a tutorialok valók még. Kb. 8-10h játék után még mindig "alapvetõ" felfedezéseim vannak 😊

PrasCo
Hajaj... lassan kijön a Hungarian Map Pack, akkor mutatunk jobbat! 😉
hali..jáccik ezzel még valaki?
Jó kis missiönök tölthetõl le innen.

PrasCo
Hali. Az a nagy helyzet, hogy ha egyszer Abandoned lesz egy jármû, arra már keresztet lehet vetni. 😊 A legénység többé már csak mint gyalogság játszhat szerepet.
Sziasztok! Ha a legénysége elhagyja a jármûvet, hogyan lehet õket visszaparancsolni a jármûbe?

PrasCo
Hm, mondjuk nem is meglepõ. :| Mi relatíve gyakran fésüljük át a Netet ez irányban, de eddig is csak két képet találtunk, meg annyit, hogy CMX névre hallgat jelenleg. Egyébként még az sem biztos, hogy megjelenik, de a remény hal meg utoljára. 😊
A kedvencem volt régen az egész CM sorozat. Nagyon élethû viszont ronda.
Új részrõl sajnos nem tudok semmit.
PrasCo
Egyértelmû. 😊 Kicsit megkéstem, de sebaj.
Tud vki vmit a készülõ újról?...
Josszimatroz
meg igen! nagyon klassz... szvsz egyik legjobb turn based strategiai szimulacio..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sziasztok!
Tud erröl a gaméról valaki valamit?
Olyan hireket hallottam, hogy megjelent már!
Köszi
Matej