sb live 5.1 digitális out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danesz
Nekem is ilyen SB kártyám van, és roppantul hiányzik róla a fülhallgató kimenet! Próbáltam bedugni a digitálisba, de semmi hang... nincs ötletetek?
kozben megoldottam a dolgot, az aud_ext csatlakozonak meglett a kiosztasa arra kotottem 1 ledet es maris toslink (optikai) mondjuk en nem 5.1-ezek vele csak minidiscre veszek sztereot
Köszi nagyjából értettem, ezek szerint tévedtem amikor azt hittem, hogy csak optikán megy át a digitális jel? Mert az igaz, hogy kikeveri, na de mivan ha ez olyan mint a virtual su.? Nekem az is gyanús, hogy egy sima kábellel van a gépben összekötve, a dvd. és a hangkütyü.. szerintem úgy analog ahogy van... A te erõsítõd kiírja, hogy dts? Mer az enyém nem, szerintem ez a lényeg, nem pedig az, hogy szól e az 5 csati.

üdv
Kössz láma.
Ezt amit leírtál már rég megcsináltam, de szerintem ez nem digitális kimenet, (bár én nem értek hozzá) de ha az is akkor sem megy át a dd, és a dts. Tehát szerintem egy sima stereo jel megy ki amit az erõsítõ szétbont 5 felé... Amúgy minden szól rendesen 5 hangfalon, még a szar mp3-ak is... Van ennek a kártyának valamilyen külön megvehetõ, csatlakoztatható darabja ami után optikailag össze lehet kötni az erõsítõvel, na szerintem az a digitális... akkor át kell menjen a dts...
De hol lehet ilyet kapni?

UI: amúgy az erõsítõn van két optikai, és 3 rca bemenet.

thx
byez
es arrol nem tudsz hogy hazilag hogyan kell optikai kimenetet varazsolni ra? mar 1 live 5.1 labkiosztas is eleg lenne csak sehol nem talaltam csak a regebbi live-okhoz
Ez az egyik legelterjedtebb kártya, senki nem tud segíteni, hogyan kössem össze??
thx
Most vettem egy ilyen kártyát hogy kötöttétek össze az erõsítõvel, hogy digitális legyen? A leírásából nekem az derült ki, hogy kell venni hozzá valami külön elemet amit csatlakoztatni kell. Hol lehet ilyet kapni? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.

bye