Windows XP vs GF4 Ti 4200

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Mûködnie kell, ugyanilyen kártyám van (csak a 128 megás változat) és nekem gond nélkül megy angol XP-vel, sem telepítéskor, sem utána nem problémázott, a Detonator cseréket is simán vette/veszi.

Nézd meg, hogy a BIOS Setup-ban az "Assign IRQ for VGA" engedélyezve legyen, illetve az "Init display first"-nél az "AGP" legyen beállítva (ezek egy menüponton belül vannak).
Az új detonator driverekbe már beépítették, a teljes tv képernyõs módot.

dikki*yysw
Mert nem regisztrált. Meg kell venni hogy rendesen mûködjön..

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

marsu
Sziasztok.

A tvtool pedig 15 percenként kikapcsol.

Miért??
marsu
Köszi müködik a dolog.
dikki*yysw
Elõször rákötöd a tv-re a gépet, kihúzod az antennát tv-bõl, aztán bekapcsolod tv-t, majd gépet.

Megkeresed a bemenet csatornáját, és látnod kell a szgép képét. Ha nem, lehet másik kábelt kell használnod. Más mód nincs.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

marsu
Sziasztok.
Az a problémám, hogy videokártyám tv out kimenetét összekötöm a tv-vel, de a tv-én nem látok semmit.
Ez ügyben kellene segítenetek. Windows xp a rendszerem van, és egy Inno 3d G4 Ti4200-8x 128Mb DDR T videokártyám van.
Még nem, de fogom. Azért köszi.
Haver gépében próbáltad már? (XP-s haverra gondoltam ofkorsz) Hírtelen nem maradt más ötletem.

Nincs semmi extrém buherátor, és az Abit drivereket is próbáltam
Mondjuk a magyar XP kompatibilitása elmarad az angol verziótól, de nem hinném, hogy itt a gubanc. Mondjuk az érdekelne, hogy az Abit által javasolt driver-eket használod-e? Másik: véletlenül nincs-e bekonfigurálva valami agresszív Powerstrip vagy más buherátor, ami elparaméterezhette a registry-t?

Az mnodjuk segíthet, ha angol nyelvû XP-t használok? Vayg ez nem befojásolja? Lehet, hogy kicsit béna kérdés, bocs
Köszi a tippet, sajna nem segített :-(
Ugyanúgy nem töltõdik be az aljas...
Próbáld meg, hogy ENABLE VGA MODE-ban indítod az XP-t, UNINSTALLÁLOD XP alól a detonatort (programok hozzáadása/add programs), újraindítod a cumót, amikor az XP felismeri a kártyát CANCEL ezzel visszakerülsz a desktopra. Ezután manuálisan elindítod az NVIDIA driver telepítését. Arghhh. Remélem valamit segít.

Tehát a PROBLÉMÁM: vettem egy Abit Siluro Geforce 4 Ti 4200-as 64 MB DDR memóriával szerelt videókártyát, ami WinME és 98 alatt gyönyörûen megy, viszont miután XP-n telepítem, akkor az Újraindulás után nem töltõdik be Windows. Próbáltam többféle Detonatort is, detto.
Kérlek segítsetek!