Asus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami számomra teljesen érthetetlen, hogy miért csak az op rendszer installjakor jelentkezik ez a probléma? A régebbi HDD-n a win98 atomstabil már vagy 3 hete, de azt is csak felbûvészkedni tudtam.
nekem is ilyen lap van, 1010 biossal, 2x256 hyundai pc166 sdrammal, és minden megy tökéletesen.
Viszont anno mikor összreaktam nekem is kellett csereberélnem, mert némely inditáskor csak az egyik modult ismerte meg. Most viszont már semmi gondja nincs. (DIMM2 és DIMM3 helyen most)
Viszont anno mikor összreaktam nekem is kellett csereberélnem, mert némely inditáskor csak az egyik modult ismerte meg. Most viszont már semmi gondja nincs. (DIMM2 és DIMM3 helyen most)
Ok, holnapra megnézem. Bár én úgy már próbáltam, hogy felváltva a 256 ram egyenként volt benne, de kipróbálom egy zsír 128-al is.
Köszi.
Köszi.
Szia!
Nekem is ilyen lapom van, és én is hasonló problémával találkoztam lapcserekor. Igaz nekem csak az XP szórakozott ezzel a telepítés közbeni lefagyásokkal. Náalm egy-két tesztelés,alkatrész csere-bere után kiderült, hogy az egyik memória a hibás (szintén 2*256M😎. Csere után minden problémám megszünt. Próbáld ki hátha...
Nekem is ilyen lapom van, és én is hasonló problémával találkoztam lapcserekor. Igaz nekem csak az XP szórakozott ezzel a telepítés közbeni lefagyásokkal. Náalm egy-két tesztelés,alkatrész csere-bere után kiderült, hogy az egyik memória a hibás (szintén 2*256M😎. Csere után minden problémám megszünt. Próbáld ki hátha...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Szóval lecseréltem a régi gépben az alaplapot a fentebb említettre + PIII/933 és 512 ram (2x256)amikor a Win98-at telepítem rá, mindig ugyanott fagy meg (13% marad vissza) mikor PnP eszközöket keres. A telepítõ által kreált log file mindig ugyanott szakad meg, mikor a PCI Universal Serial Bus-t detektálná. Már megpróbáltam jumperral letíltani az USB-t,de az sem mûködött. Ekkor áttettem a HDD-t egy másik gépbe...wininstall...vissza az eredetibe....összeomlás....végül is sikerült kicsikarnom belõle egy azóta is stabilan mûködõ op rendszert. Viszont van egy másik vinyó 40GB IBM, amire Xp-t szeretnék, és lássatok csodát, ott is ugyanott fagy meg a telepítés. Ez már tuti vagy alaplap hiba, vagy a BIOS-ban kell csinálnom valamit,de nem igazán vágom ilyen mélyen. Az alaplap könyvét elolvastam, de nem találtam semmit, az USB pedig tökéletesen mûködik.
Segííítséééég!!!!
Elõre is köszi
Segííítséééég!!!!
Elõre is köszi