21
XP probléma
  • Maktoko
    sziasztok az lenne a bajom hogy a billentyüt mért nem vesz e gépem,Xp van rajta és a billentyü is jó,lécci seitsetek...
  • Sly06
  • mágnes
    Hát pl. a letöltött cuccot kiteszem az Asztal közepére, leöntöm csirkevérrel a monitort, majd éjfélkor a keresztúton elmondom visszafelé a Toldit. Ekkor háromnapos böjt következik, ami alatt kizárólag jogtiszta xp-cédéket fogyasztok apróra törve. Utána Mekka felé fordulva megadom Nektek a bankszámlaszámomat és kész! Ha erre nem települ fel, csak akkor nyúlok (végső megoldásként) az exe-hez...
  • izb
    ha tudsz más megoldást, akkor fejtsd majd itt ki:)
  • mágnes
    Köszönöm! Letöltöttem. Most egyszerűen exe-vel fel kell telepíteni? (bocs a laikus kérdésért)
  • [Jakuza]
    http://www.fujitsu-siemens.com/support/linkapplication.html?LNG=DE&ID=2414
    Eloszor kijelolod a tipusat V2030, majd kovetkezo lapon szepen baloldalt kijelolsz mindent, jobboldalt a ket XP-t es megjelenik a ltoltheto driverek, szoftverek listaja.
    Neked a Via Hyperion 4in1 chipsetdriver kell az USBhez, de letoltheto meg a VGA, a hang, a LAN es egyeb driver is.
  • mágnes
    Nagyon köszi a segítséget! A laptop: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2030
  • [Jakuza]
    Eloszor is.
    Ezt a feltort dolgot megsem hallottuk.Erre itt a megoldas.
    HA felmegy az SP1 akkor utana mar az SP2 is.
    Masodsorban nem artana ha, idebigyesztened nekunk a laptopod pontos tipusat, hogy betudjunk szamodra szerezni egy USB illesztoprogramot hozza.
  • mágnes
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy a feltört xp-s laptopom nem látja a a pendriveot. Az eszközkezelőben sárga kérdőjeles-felkiáltójeles az Egyéb eszközöknél az USB vezérlő. Azt mondja, nincsenek telepítve az illesztőprogramjai. Megpróbáltam az Illesztőprogram újratelepítése gombbal (Hardver frissítése varázsló) és a laptophoz kapott driver-es cédével, de a varázsló nem talált a cédén sem és sehol sem illesztőt. Fórumokon mindenhol azt láttam, hogy sp1 ill. sp2 kell hozzá. Letöltöttem az sp2-t, de nem engedi installálni a gép. Állítólag feltört xp-hez csak feltört sp2 jó. A pendrivehoz kapott driver-cd csak win98-hoz jó és nem engedi az xp.

Szerintetek mit tegyek?

Nagyon köszi előre is!
  • Gregorius
    Én a kérdést sem értem, megmondom őszintén.
  • geri005
    Az lenne a gondom, hogy egy gonosz barátom amíg máshol voltam addig ő belenyúlt a Regembe (Rendszerleíro adatbazomba) és beállította a nem kézi kék halált.

Bár tudtam a gyógyírt és a hibás kulcsot kitöröltem, a probléma továbbra is jelentkezett.

A hiba a MS Windows Xp Prof SP.2-en (MS Windows Extended EDition)
  • Gregorius
    Köszi a segítséget, éppen ugyanilyen hirtelenséggel javult is meg aztán.
  • Gregorius
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy egyszercsak egyik pillanatról a másikra eltűntek a fájl- és mappanevek miniatűr nézetben az ikonok alól. Minden más nézetben megjeleníti őket a Windows csak miniatűr nézetben nem.
    Ha rámegyek arra, hogy átnevezés, akkor megjelnik az átnevezhető keretben, de enterre újból eltűnik. Legújabban már a helyet sem hagyja ki függőleges távolságban, hogy odaférjenek a fájl- és mappanevek.
    Ha megnyitok egy Internet Explorer-t, akkor abban szépen működik a miniatűr megjelenítés, csak sajátgépből nem.
    Sajátgépből viszont teljesen indifferens, hogy mit állítók mondjuk be a képrenyő megjelenés beállításainál. Figyelmen kívül hagyja például a függőleges ikontávolság értékét, mértékét. A külön megnyitott IE ablak ezt is remekül kezeli, csak a sajátgép nem.

Van valami ötlet?
  • szasza_1
    Nekem is a memoriával volt a gondom. De nekem volt olyan is, hogy az XP töltödése közben indult újra.
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy ME-t használok és még soha nem volt vele kompatibilitási probléma. Nade ez a téma nem idevág :DD Az első hozzászólást + nemtudom ki írta.
  • Stann
    Jó neked, nekem xp-alatt a max payne el sem indul.:)))))))